eveliina matilda - Banneri

Lapset nousivat tänään aikaisin leikkimään uusilla leluillaan, mutta minä ja Pepe olimme aaton kyläilyistä vielä niin väsyneitä, että torkuimme melkein yhteentoista asti.

Jouluaattoni ovat olleet viimevuosina hyvin erilaisia. Välillä olen viettänyt aaton lasten kanssa vanhemmillani ja välillä ilman lapsia ravintolassa syöden sekä ystävillä kyläillen. Pepe on kuitenkin niin perinteinen tyyppi, että meillekin alkaa varmaan muodostua joitakin jouluperinteitä. Tämä yhteinen perhekuva voisi olla yksi mukava perinne. Sellaisina vuosina kun lapset viettävät joulun isällään, voisimme ottaa yhteiskuvan uudenvuodenaattona. Tämän vuoden yhteiskuvat nappasimme aattoaamuna, juuri ennen kun lähdimme joulunviettoon Pepen vanhemille.


Päätimme kyläillä aattona sekä minun että pepen sukulaisilla, joten aloimme heti aamiaisen jälkeen tehdä kotoa lähtöä. Pakkasimme lapset ja lahjat autoon ja lähdimme ajamaan ensimmäiseen osoitteeseen. Söimme Pepen vanhemilla joulupuuron ja kahvittelimme, minkä jälkeen lahjat olivatkin tupsahtaneet eteiseen. Pakettien availun jälkeen lähdimme minun tapaamaan minun sukulaisiani isoäitini luokse.

Söimme isoäitini luona jouluruuan ja löysimme eteisestä hieman lisää paketteja, eli sukuni jokavuotiset kympinlahjat, jotka arvomme aina aikuisten kesken hyvissä ajoin ennen joulua. Nämä maximissaan kymmenen euron arvoiset lahjat avaamme aina yhdessä ikäjärjestyksessä.

Lähdimme aika pian pakettein availun ja jälkiruuan jälkeen kotiin, jotta lapset ehtisivät avata vielä muutamat joulukuusemme alta löytyneet lahjat. Loppuiltamme sujui olohuoneessa joululauluja kuunnellen ja uusiin leluihin tutustuen.

Nyt kotona lojuu siellä täällä kääreistään kuorittuja lahjoja, lelujen ohjekirjoja ja Pepen valmistaman piparitalon murusia. Tunnelma on kuitenkin kohdallaan, sillä nyt meillä on pitkästä aikaa tilaisuus viettää monta vapaapäivää yhdessä perheenä. Tänään päivällä kävimme Pepen vanhemmilla syömässä ja nyt illalla käperrymme yläkertaan katsomaan uusimman Onneli & Anneli -elokuvan. Huomenna pelaamme joululahjaksi saatuja koko perheen lautapelejä ja illalla käymme minun vanhemmillani syömässä. Aion huomenna myös kuvata saamiamme joululahjoja, jotta voin palailla tänne seuraavaksi joululahjapostauksen kanssa! Rentouttavaa joulunaikaa kaikille ja kiitos kaikista saamistani jouluntoivutuksista. <3

Kommentit (5)

Mä katoin kans että perheen ”pojissa” on kyllä samaa näköä 😄 ihana kuva😍

Hassua, mutta Alex näyttää aivan Pepeltä, tässä kuvassa, vaikka ei isä olekaan. Ja Adeliina äidiltään. Näytätte ihanalta perheeltä 🙂 hyvää joulua!

Hassua! 😀 Pepe sanoikin miettivänsä usein kylillä, että ajattelevatkohan ihmiset lapsien olevan hänen omiaan. 🙂

Katoin ihan samaa että Pepessä ja Alexissa on paljon samaa näköä 😀

Katsoin ihan samaa! Hauskaa kun löytyy tälläisiä yhdistäviä piirteitä, vaikka toki tärkein piileekin siellä kuoren alla. Levollista joulun aikaa Eveliinan perheelle! 🤗🎄

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Eveliina

Eveliina

Tervetuloa kurkistamaan täällä Turun Port Arthurin 120-vuotiaassa hirsitalossa asuvan uusperheemme elämään.

Sinut mukaan toivottavat blogin kirjoittaja Eveliina 28v sekä Pete 43v ja lapset 8v ja 9v.


Ota yhteyttä:
eveliinamatilda.blogi@gmail.com

Seuraa:
Facebook / Eveliina Matilda
Instagram / @eveliinamatilda

Arkisto

X