eveliina matilda - Banneri

Pakenimme terveyshuolia, työkiireitä ja remonttia laivaristeilylle. Sataman vieressä asuvalle perheelle laivailu on kohtuullisen edullinen sekä helppo tapa tarjota lasten viikonloppuihin jotain extraa. Lapset ovat muiden huolien lomassa jääneet vähemmälle huomiolle ja matkan tarkoitus oli ennen kaikkea ilahduttaa lapsia; Adeliinaa, Alexia sekä siskoni mukana matkustavaa kummipoikaani Maxmiliania. Sitä helposti aliarvioi lapsen ajatuksen juoksua ja ajattelee, ettei lapsi käsitä aikuisten lailla terveyshuolien vakavuutta. Lapsen kyvyistä aistia kodin tunnetiloja kertoo kuitenkin se, miten Adeliina esitteli heti satamassa ressipalloa, jonka hän oli pakannut reppuunsa siltä varalta, että reissussa iskee ressi. 

Stressipallo pysyi kuitenkin repussa, sillä matkamme oli täynnä lasten ympärilleen levittämää riemua. Hytissä yöpymisestä innostuneet lapset auttavat aikuista kummasti kestämään vääränlaista tyynyä ja muita huonoja puolia, mitä muualla kuin kotona nukkuminen aiheuttaa. Kerrossänkyjen lisäksi lapsille laivareissun parhaat jutut olivat leikkihuone, karkilla täytetyt aarrearkut sekä koko perheelle suunnatut ohjelmanumerot. Minä nautin eniten skumppalasien kilistelystä, valmiin aamiaispöydän ääreen istumisesta sekä auringonlaskussa jaetuista suudelmista. Pepelle risteilyssämme parasta oli yhdessä perheenä vietetty aika sekä sen myötä väkisinkin unohtuneet työasiat. Myös vatsakivut pysyivät maltillisina koko risteilyn alusta loppuun.

Vaikka viikonloppumme päättyi siihen, että nukahdimme koko perhe kello kahdeksalta, matkalaukut purkamatta, niin meillä on tälle alkaneelle viikolle taas paljon uutta henkistä energiaa. Mulla on nyt vähän sellainen olo, että tulee vastaan mitä tahansa, yhdessä me jaksamme ja pärjäämme.

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Eveliina

Eveliina

Tervetuloa kurkistamaan täällä Turun Port Arthurin 120-vuotiaassa hirsitalossa asuvan uusperheemme elämään.

Sinut mukaan toivottavat blogin kirjoittaja Eveliina 28v sekä Pete 43v ja lapset 8v ja 9v.


Ota yhteyttä:
eveliinamatilda.blogi@gmail.com

Seuraa:
Facebook / Eveliina Matilda
Instagram / @eveliinamatilda

Arkisto

X