eveliina matilda - Banneri

Suunnitellessamme perheellemme ystävänpäiväohjelmaa, Pepe keksi, että voisimme yhden päivän sijasta huomioida toisiamme erityisen hyvin kokonaisen viikon ajan. Tämän idean johdosta käynnistimme maanantaina ystävänviikon! Ystävänviikon ideana on ilahduttaa ja huomioida toista mahdollisimman paljon sekä kiinnittää konfliktien ehkäisyyn tavallista enemmän huomiota. Huomionosoitusten ei tarvitse olla mahtipontisia, vaan tarkoitus on aiheuttaa hyvää mieltä pienten arkisten asioiden kautta.

Mun on pakko myöntää, että tällä hetkellä Pepe johtaa kilpailuamme 100-0. Hän on onnistunut ilahduttamaan minua jo vaikka millä ihanalla asialla! Tähän asti koskettavimman yllätyksen löysin tänään aamulla meikkauspöytäni peilistä. Post it lapulle raapustetut kaksi sanaa tekivät päivästäni (ja ehkä koko elämästäni) kertaheitolla paremman. Muina yllätyksinä olen saanut hypätä kotoa lähtiessäni webastolla lämmitettyyn sekä täyteen tankattuun autoon ja saanut työpäiväni jälkeen istua valmiiksi katetun ruokapöydän ääreen. Minun on tullut kuluneen viikon aikana myös herkuteltua niin paljon, että joudun kohta kieltämään Pepeä kantamasta kotiin lempiherkkujani. Kaikkein epätavallisinta kuluneella viikolla on ollut se, että Pepe suostui yhtenä iltana katsomaan Say yes to the dress -ohjelmaa kanssani.

Minun yllärini taitavat painottua loppuviikon puolelle, sillä en ole osannut ajatella mahdollisuuksiani tarpeeksi laajasta näkökulmasta. Valmistin Pepelle ruuaksi pippuripihviä ja olen suunnitellut pienen lahjan ostoa, mutta muuten ollen yllättänyt Pepen lähinnä innokkaammalla kotitöiden tekemisellä. Yritän parhaillaan keksiä jotain vielä yllättävämpää, joten jos sinulla on mielessäsi jokin ilahduttava arkinen teko, niin jaathan sen kommenttikentässä! Ehkä te muutkin saatte täältä ideoita itsellenne, sillä minä suosittelen todella lämpimästi tällaista hyvän mielen viikkoa kaikille pariskunnille ja ystävyksille. Meidän ystäväviikkomme tulee huipentumaan perjantaiseen koko perheen yhteiseen ohjelmaan, mutta luulen pienten tekojen jatuvan entistä innokkaammin myös ystävänpäivän jälkeen.

Kommentit (1)

Valmiiksi ladattu aamukahvi tai kun toisen kello soi, nousetkin itse ja käyt laittamassa kahvin tippumaan. Pikku yllätyksen tuonti esim. ruokakaupasta, toisen lemppari suklaa/juoma/muu herkku. Hartia/niska/jalka hieronta illalla telkkaria katsoessa tms. Ruoan tekeminen valmiiksi, kun toinen tulee myöhemmin töistä väsyneenä. Nämä meillä käytössä arjen kiireessä ja tuo ihanaa pientä muistutusta että kiireen/arjen keskellä, toinen on siinä. Voi olla toisille perusasioita, mutta itse koen ne ihanaksi lisäksi arkea, jotka eivät ole itsesräänselvyys

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Eveliina

Eveliina

Tervetuloa kurkistamaan täällä Turun Port Arthurin 120-vuotiaassa hirsitalossa asuvan uusperheemme elämään.

Sinut mukaan toivottavat blogin kirjoittaja Eveliina 28v sekä Pete 43v ja lapset 8v ja 9v.


Ota yhteyttä:
eveliinamatilda.blogi@gmail.com

Seuraa:
Facebook / Eveliina Matilda
Instagram / @eveliinamatilda

Arkisto

X