eveliina matilda - Banneri

Olen joulun jälkeen pyörähtänyt koulussa lähinnä vierailevana tähtenä, sillä olin aiemmin hankitun osaamisen perusteella hyväksilukenut keväällä käyntiin pyörähtäneen viestinnän kurssin. Toinen keväällä alkanut hyvinvointipalvelujen kurssi taas suoritettiin pitkälti pari- ja ryhmätöinä sekä itsenäisesti kotona. Minulle kotona työskentely sopii mainiosti ja sain hyvinvointipalvelujen lisäksi naputettu hiihtoloman aikana kasaan myös itsenäisen verkkokurssin johtamisesta ja työyhteisötaidoista. Viime perjantaina koulussa alkoi sisällöltään minua puhutteleva kurssi ihmisoikeuksista ja moninaisuuden kohtaamisesta. Kyseinen kurssi jatkui maanantaina lähipäivällä ja tänään tiistaina luokkamme kokoontui viettämään yhtä lukukauden valmennuspäivää.

Valmennuspäivät ovat täynnä lehtorien ja oppilaiden vuoropuhelua, eli molemminpuolista palautteen antoa, tulevien ja menneiden opintojen läpikäyntiä sekä kuulumisten vaihtoa. Varasin valmennuspäivän aikana myös tähänastisten opintojeni toisen henkilökohtaistamis-suunnitelma-ajan, eli tuttavallisemmin HEKS:in. Sen tarkoituksena on käydä yhdessä oman valmentajalehtorini kanssa läpi opintojeni kulkua ja saada tietoa minulle sopivista kursseista sekä mahdollisuuksista.

Jatkoin hauskan, mutta runsaan informaatio määrän takia raskaan koulupäivän jälkeen vielä työskentelemään erään koulumme hankkeen parissa. Olen syksyn ja kevään aikana ohjannut englannin kielistä pienryhmää Tempo -hankkeessa, jonka tarkoituksena on auttaa maahanmuuttajia yrityksen perustamisessa ja pyörittämisessä Suomessa. Saan kerättyä muutaman opintopisteen, mutta ennen kaikkea olen kartuttanut kurssilla kielitaitoani, tutustunut työskentelyyn maahanmuuttjien kanssa ja oppinut uutta yrittäjyydestä. Lisäksi olen kurssin aikana tehnyt omalle blogilleni liiketoimintasuunnitelman!

Päivääni on koulutöiden lisäksi mahtunut myös noin miljoona Pepelle lähetettyä whatsapp-viestiä. Pepe on tosiaan tänään aamulla mennyt sairaalaan ja hänelle on suoritettu leikkaus. Sain kesken yrittäjyys-kurssin tietää, että Pepe on herännyt nukutuksesta ja voi nyt aloittaa toipumisen. Aamuisista hyvästeistä ei ole kuin muutama tunti, mutta mulla on jo nyt kauhea ikävä! En malta odottaa, että Pepe saa käsiinsä Alexin tekemän kirjeen ja Aden askarteleman kortin. Näistä saatte pian kuvan Instagramiin!

eveliinamatilda -Instagram ja erityisesti Insta-storyt haltuun!

Tämä postaus on kuvitettu Instagramiin luomistani tarinoista. Olen hiljattain innostunut päivittämään Instan story -osiota ja suosittelen kanavani haltuunottoa kaikille teille, joita kiinnostaa kurkata realistisemmassa ajassa mun arkisiin uutisiin. Instassa on myös joskus jouhevampi käydä keskustelua, koska siellä saan jokaisesta viestistänne ilmoituksen. Mun on muuten pakko vielä mainostaa, että sovin tänään yhden yrityksen kanssa yhteistyöstä, johon kuuluu yhden upean tuotteen arvonta Instagramissa. Muistutan arvonnasta vielä lähempänä täällä blogissa, mutta toivottavasti nähdään myös Instagramissa-> eveliinamatilda !

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Eveliina

Eveliina

Tervetuloa kurkistamaan täällä Turun Port Arthurin 120-vuotiaassa hirsitalossa asuvan uusperheemme elämään.

Sinut mukaan toivottavat blogin kirjoittaja Eveliina 28v sekä Pete 43v ja lapset 8v ja 9v.


Ota yhteyttä:
eveliinamatilda.blogi@gmail.com

Seuraa:
Facebook / Eveliina Matilda
Instagram / @eveliinamatilda

Arkisto

X