eveliina matilda - Banneri

Postauksessa esiintyy saatuja tuotteita

Huomaan ajatuvani yhä kauemmas ja kauemmas minimalistisista sisustus ajatuksistani. Tykkään edelleenkin siitä, etteivät laatikot ja kaapit pursua tavaraa, mutta huomaan yhä useammin tarrautuvani johonkin kirpputorin kynttilänjalkaan tai sisustusliikkeen koristetyynyyn. Huomaan viihtyväni kauniiden tavaroiden ympäröimänä ja kiinnostuvani erikoisen värikkäistä kodeista sisutuslehtien sivuilla. Oma kotimme on menossa kovaa kyytiä jonnekin skandi-boheemiin suuntaan, enkä ole ihan varma olenko kadottanut langan vai löytänyt sen.

Emme ole vieläkään löytäneet olohuoneen kattoon uutta valaisinta, mutta täytin huoneen keskelle jäänyttä tyhjyyttä limoviikunapuulla. Viherkasvit tuovat huoneeseen kodikuutta ja mielestäni sitovat vihreät ruokapöydän tuolit muuhun sisustukseen. Nyt kun huoneessa on enemmän väriä, nuo väliaikaisiksi tarkoitetut tuolit eivät enää niin pomppaa silmille ja olen alkanut jopa pitää niiden samean vihreistä kankaista.

Joku ehkä muistaakin minun ja Pepen väännön siitä tuleeko olohuoneeseen telkkari vai ei. Elimme pitkään ilman telkkaria, mutta hiljattain Pepe keksi virittää meidän vanhan asunnon telkkarin olkkariin. Telkkarissa ei ole jalkaa, joten se makoilee toistaiseksi isoisoäidiltäni saadun yöpöydän päällä. Pepe ei ole vielä suostunut kiinnittämään telkkua seinään koska pelkää, että ensi viikolla haluan telkkarin johonkin muuhun kohtaan. Luulen kuitenkin, että telkkari on tullut tähän jäädäkseen, sillä huoneesta ei tunnu löytyvän sille muuta järkevää paikkaa kun tässä taulukollaasin alla.

Mitä enemmän huone täyttyy koriste-esineillä, sitä enemmän tämä yksi tyhjä seinä ahdistaa minua.  Olen kolunut tori.fi:n sekä useat sisustusliikkeet ja kirpputorit läpi, mutta en ole löytänyt seinälle mitään mielenkiintoista. Näkisin tässä jonkinlaisen suuren taideteoksen tai sitten jotain afrikkalaistyylisiä seinäkoristeita sun muita meriheinä-härpäkkeitä, mutta sopivia ei ole tullut vastaan.

Eilen löysin jostain jemmasta tuollaiset pikkukotimme seinällä viihdyttäneet Poster Storen julisteet ja kehykset. Sain Poster Storelta vajaa vuosi sitten muutamat kehykset ja julisteet, jotka sopivat vanhaan kotiimme kuin nenä päähän. Nyt tänne uuteen asuntoon olin kaavaillut jotain aivan muuta, mutta kun nyt kannoin taulut tuohon sohvan päälle mallailtaviksi ja löysin vielä pyöreän peilin kaveriksi, niin kombo ei näytä hullummalta.

Luulen, että kunhan saan jostain käsiini gyproc-kiinnikkeitä, niin nämä päätyvät seinälle. Oli muuten melkoinen yllätys herätä tänään lumikinosten vuoraamaan maisemaan, kun olin juuri eilen fiilistellyt kevättä lisäämällä sisutukseen pikkuisen pinkkiä ja tuoreita kukkia. Lumesta huolimatta meillä on nyt alkanut kevät!

Kommentit (4)

Hei mikä maalisävy teillä olkkarissa?
Ihana tunnelma ❤️

Tuohon seinälle sopisi hienosti makramee! Kivat myös nuo taulut mitä ajattelit laittaa.

Kiitos! <3 Tämä on Mulperi! Ihan mahtava sävy!! Riippuu paljon valosta, mutta tämmönen täydellisen kylmä beige ehkä kuvaa parhaiten. Valkoinen olisi ollut liian jyrkkä ja tämä just sopivan maltillinen väri meille.

Kiitos vastauksesta! Itseasiassa oltiin just mietitty tota mulperia ja ai että näyttää kivalta! 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Eveliina

Eveliina

Tervetuloa kurkistamaan täällä Turun Port Arthurin 120-vuotiaassa hirsitalossa asuvan uusperheemme elämään.

Sinut mukaan toivottavat blogin kirjoittaja Eveliina 28v sekä Pete 43v ja lapset 8v ja 9v.


Ota yhteyttä:
eveliinamatilda.blogi@gmail.com

Seuraa:
Facebook / Eveliina Matilda
Instagram / @eveliinamatilda

Arkisto

X