eveliina matilda - Banneri

Kaupallinen yhteistyö OZBabyn kanssa

Aurinko lämmitti metsärinteeseen niin mukavasti, että Ade ja Alex ulkoilivat eilen uudet kevättakit yllään. Tuulenpitäviä välikausivaatteita voi villapukujen kanssa jo hyvin käyttää. Me ei ainakaan enää raaskita jättää uusia herkullisin värein varustettuja takkeja naulakkoon. En ole lastenvaatehullu pahimmasta päästä, mutta haluan pukea lapseni kauniisiin ja laadukkaisiin ulkoiluvaatteisiin. Tänä keväänä Aden ja Alexin ylle löytyi OZBabyn valikoimasta tyylillemme poikkeuksellisen värikkäät takit!

Alex tutki kanssani OZBabyn verkkokaupan tarjontaa ja ihastui tähän eläinkuosiseen takkiin ensisilmäyksellä. Molon hauska eläinaiheinen takki sopii luontoa rakastavalle Alexille täydellisesti! Tuulen ja vedenpitävyys olivat minulle ehdottomia ominaisuuksia, jotka myös tästä takista löytyvät. Edestä löytyvät vinot vetoketjut sekä takaa hieman pidempi helma saavat takin istumaan kantajalleen kuin hansikkaan. Mustiin softshell housuihin yhdistettynä takin kuosi on juuri sopivan villi.

Adeliinan silmiä hivelevän kaunis välikausitakki on myös Molon tuotantoa. Tähän moniväriseen takkiin on helppo yhdistää lähes minkä vain väriset asusteet. Kun kelit hieman lämpenevät, asusteeksi sopisi hyvin taivaansininen tai keltainen tricopipo ja sormikkaat.

Adeliinalle takkia valitessani pidin mielessä, että tyttö pääsee syksyllä aloittamaan koulun samaisessa takissa. Tämän vuoksi olikin tärkeää, että takista löytyy hyvän kokoiset heijastimet molemmista käsivarsista sekä takapuolelta helmasta. Kuosin lisäksi pidän tässä takissa erityisesti sen hieman pidemmästä mallista, vyötäröltä löytyvistä säätönauhoista sekä vedenpitävyydestä. Tässä kelpaa aloittaa syksyllä ekaluokka!

Alekoodi lukijoilleni

Nyt on mainio hetki alkaa pohtia lasten kevään ulkoiluvaatteita. Vallalla olevien olosuhteiden takia shoppailu kannattaa hoitaa verkkokaupan kautta ja vielä EVELIINAMATILDA -alennuskoodia käyttäen, sillä OZBaby tarjoaa lukijoilleni 25% alennuksen välikausivaatteista! Etu on voimassa torstaihin 19.3. klo 23.59 asti, joten kipin kapin shoppailemaan. Ihania kevään ulkoiluhetkiä kaikille!

 

Kommentit (3)

Nyt jumitan epäolennaisuuksiin, mutta miksi leuan alle solmittavat pipot?

Miksei pipoa, jonka voi halutessa solmia leuan alle? Mene jumittamaan omiin ongelmiisi. Inhottavia kommentteja pakko aina jakaa. Minunkin lapsilla on solmittavat Pipot käytännöllisyyden vuoksi.

Alex on palelluttanut toisen korvansa pari vuotta sitten päiväkodissa ulkoillessaan ja korva reagoi hyvin vahvasti viileään. Tämä pipomalli on tuulisella kelillä ainoa jonka luotan pitävän korvat 100% lämpimänä. Adelle sama malli valikoitui siitä syystä, että hän itse tykästyi pipoon. Keväällä vaihdetaan toki perus tricopipoihin, mutta ihan vielä ei ole niiden aika.
Ihmettelen hieman, että miksi ei voisi käyttää leuan alta solmittavia pipoja?

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Eveliina

Eveliina

Tervetuloa kurkistamaan täällä Turun Port Arthurin 120-vuotiaassa hirsitalossa asuvan uusperheemme elämään.

Sinut mukaan toivottavat blogin kirjoittaja Eveliina 28v sekä Pete 43v ja lapset 8v ja 9v.


Ota yhteyttä:
eveliinamatilda.blogi@gmail.com

Seuraa:
Facebook / Eveliina Matilda
Instagram / @eveliinamatilda

Arkisto

X