eveliina matilda - Banneri
Kaupallinen yhteistyö: Luv North

Kaiken kurjuuden keskelle saapui kaivattua iloa, kun postipaketin sisältä paljastui jotain pientä ja kimmeltävää. Puin Luv Northilta saamani hopeakorut ylleni ja huomasin vilkuilleeni yhden aamupäivän aikana peiliin enemmän kuin koko viime viikon aikana. Kotoillessa minun ei ole tullut laittauduttua ja näin ollen ihoni on saanut levätä. Heleä iho ja valoa kauniisti heijastavat hopeakorut nostivat mielialaani ja saivat minut tuntemaan itseni kauniiksi.

Kierrätyshopeasta valmistettu Dot-kaulakoru on tyylilleni juuri sopivan näyttävä. Ohuehko kaulaketju yhdistettynä minimalistiseen riipukseen luovat yhdessä ajattoman korun, jota voi käyttää joka päivä.

Vaikka Luv Northin minimalistiset korut ovat yhdisteltävissä helposti muihin koruihin, näyttää uusi kaulakoruni erityisen hyvältä näiden Dot-korvakorujen parina. En ole riisunut korvakoruja sen aamupäivän jälkeen kun puin ne ensimmäistä kertaa ylleni. Pienet nappikorut ovat aina olleet mieleeni ja näistä käsityönä Suomessa valmistetuista korvakoruista tuli heti uudet suosikkini. Sopivan näyttävät sekä varmasti laadukkaat!

Ehkä nyt voisi olla sopiva hetki tuoda hopean välähdyksellä iloa omaan tai läheisen elämään sekä tukea samalla pientä suomalaista yritystä. Mikäli ostat Luv Northilta, muista käyttää tilauksen yhteydessä EVELIINAXLUV -koodia, jolla saat koruista -10% alennuksen.

Pssst! Nyt on hyvä hetki alkaa eveliinamatilda -instagramin seuraajaksi, sillä suoritan siellä 5.4. sunnuntaina näiden upeiden Dot-korvakorujen arvonnan!

Kommentit (4)

Ihanat korut ja sopii sinulle kauniisti:) Tosi kiva idea tässä postauksessa juuri tänä erityisenä aikana:) Ihan heräsi itselläkin ajatuksia, että vaikka on kotona niin pitäisi silti nauttia kauniista koruista. Ja hokasin etten oo käyttänyt kuukauteen yhtään korua vaikka yleensä joka päivä. Ja aurinkoisella ilmalla ulkoilussa kauniit korvakorut ovat oikea lenkkiasukin kruunaus. Ja just nää tämän tyyppiset simppelit hopeakorut sopiikin näihin kotiasuihin helposti. Ja kun vielä oli kotimainen yritys. Kiitos muutenkin tosi kivoista postauksista meidän lukijoiden iloksi:) Teidän elämästä on mukava lukea, tuo puutaloidylli ja mukavat arjen puuhastelut:)

Vähän yksipuolinen juttu. Kiva, että elät miehesi siivellä, joka vielä lapsesi kulut. Puhut, mitä tulevaisuudessa. Täytyy muistaa, että olet eronnut aikaisemmasta suhteestasi ja tuota tasapaino tilaa ei välttämättä koskaan tule. Itse en lähtisi tuohon kuvioon, tuolla tavalla. Kukin tyylillään.

Millä tavalla tarkoitat, että juttu on yksipuolinen? Kuten tekstissäni mainitsin; suhteeseen voi tuoda paljon muutakin kuin rahaa ja me todellakin elämme jo tasapainossa. 🙂 Onneksi kenenkään ei tarvitse tahtomattaan ”lähteä tällaiseen kuvioon”. Meille tämä kuvio on täydellinen juuri näin!

Kauniit korut, mutta sun tukka on vielä kauniimpi! Sopii sinulle todella hyvin. Miten olet päässyt tuohon sävyyn? Tavoittelen samaa. sulla oli vaaleampi tukka viime kesänä. Oletko värjännyt itse vai käynyt kampaajalla? Pitikö tehdä useampi toimenpide? Minulla on suunnilleen tuo vaaleus mikä sulla noissa viime kesän kuvissa ja haluisin ruskean, mikä on oikea värini, mutta pelkään tekeväni tukastani vihreän, jos alan itse värjäillä vaalennettuja raitojani ruskealla 🤪 Kiva jos jaksat vastata!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Eveliina

Eveliina

Tervetuloa kurkistamaan täällä Turun Port Arthurin 120-vuotiaassa hirsitalossa asuvan uusperheemme elämään.

Sinut mukaan toivottavat blogin kirjoittaja Eveliina 28v sekä Pete 43v ja lapset 8v ja 9v.


Ota yhteyttä:
eveliinamatilda.blogi@gmail.com

Seuraa:
Facebook / Eveliina Matilda
Instagram / @eveliinamatilda

Arkisto

X