eveliina matilda - Banneri

…oli kirjoitettu korttiin, joka oli teipattu kiinni kenkälusikkaan. Olimme Pepen kanssa siskoni luona moikkaamassa 2-vuotta täyttänyttä kummipoikaani Maxmiliania. Poistuessamme kyläpaikasta vilkuttelimme Maissille moikat ja huomasimme, että ovenkahvassa keikkuvassa kenkälusikassa oli jotain ylimääräistä. Oikeastaan minä en edes huomannut koko kenkälusikkaa, mutta Pepe oli lukenut kortin ja empi oven välissä ihmeellisesti. Hän ei kuulemma ollut ihan varma oliko meitä juuri pyydetty kummeiksi.

Adeliina otti nämä kuvat meidän iltalenkillä.

Minulla ja Pepellä on takanamme monta epätietoisuuden täyteistä kuukautta, kun olemme pohtineet mahdollisuuksiamme tulla kysytyiksi siskoni syntymättömän lapsen kummeiksi. Joitakin viikkoja sitten aloitimme hienotunteisen vihjailun, että elämässämme olisi tilaa kummilapselle. Saimme aina hyvin epämääräisiä vastauksia, mutta kerran siskoni tehdessä meiltä raskausvatsansa kanssa tukalan näköistä lähtöä, hän sanoi, että kummiasiaa voidaan ehkä harkita jos hankimme kenkälusikan.

Nyt meiltä löytyy kenkälusikka sekä ensimmäinen yhteinen kummilapsi! Minulla itselläni on jo kaksi kummilasta, mutta kummius ei ole juurikaan muuttanut suhdettani näihin siskojeni lapsiin. On toki kivaa olla lapselle sellainen ehkä hieman merkityksellisempi ihminen, mutta muuten kaikki nämä sukulaislapset ovat minulle tärkeitä, olin sitten jonkun kummi tai en. Ehkä kummius on jollain tapaa vielä merkityksellisempää Pepelle, jolla ei ole lapseen sukulaisuussuhdetta.

© Adeliina

Enää meidän pitää odottaa, että Richard-Lennart (joksi olemme keksineet häntä kutsua) siirtyy vatsasta tälle puolelle. Olemme Pepen kanssa todella innoissamme siitä, että pääsemme hoitamaan vauvaa ja seuraamaan vierestä millaiseen kriisiin ainon lapsen osaan tottunut isoveli Maxmilian joutuu.

Kommentit (2)

Moi, oletteko sitten kummeja saman perheen 2 lapselle?

Minä saan kunnian olla kummi molemmille siskoni lapsille ja toivottavasti myös mahdollisille seuraavillekin! 😀

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Eveliina

Eveliina

Tervetuloa kurkistamaan täällä Turun Port Arthurin 120-vuotiaassa hirsitalossa asuvan uusperheemme elämään.

Sinut mukaan toivottavat blogin kirjoittaja Eveliina 28v sekä Pete 43v ja lapset 8v ja 9v.


Ota yhteyttä:
eveliinamatilda.blogi@gmail.com

Seuraa:
Facebook / Eveliina Matilda
Instagram / @eveliinamatilda

Arkisto

X