eveliina matilda - Banneri

Mun ihana Pepe täytti kuluneella viikolla 40 vuotta. Olisin halunnut järjestää rakkaalleni syntymäpäiväjuhlat hienon vuosiluvun vuoksi, mutta sankari ei ollut kanssani samaa mieltä. Pepe ei halunnut isoja juhlia, eikä hän kelpuuttanut myöskään ideaani Ukko-Pekka höyrylaivalla tehdystä lounasristeilystä.

Vastusteluista huolimatta päätimme juhlia Pepeä pienesti perhepiirissä. Yllätimme Pepen vanhempieni luokse järjestetyllä ruualla ja kahvipöydällä. Lähdimme vanhempieni luokse muka auttamaan biljardipöydän siirtämisessä, mutta astuttuamme sisälle lapsuudenkotini ovesta sisällä, vastassa raikasi onnittelulaulu. Yllärijuhlien järjestäminen on perheelleni hyvin tavanomaista ja kerätyn kokemuksen avulla nämäkin juhlat pysyivät sankarille yllätyksenä aina viime hetkille asti.

Pepeä on muistettu ennen kaikkea käytännöllisillä lahjoilla joille hänellä on ollut tarvetta. Minä annoin Pepelle lahjaksi hiusten- ja parranleikkuukoneen, jota hän toden totta tarvitsi! Laiskasti parturissa käyvä Pepe on jo vuosien ajan lainannut aina muutaman viikon välein naapurimme tukanleikkuukonetta. Viimeksi hän unohti lainata koneen mukana ohjauskamman ja minä sitten muotoilin hänen tukan vapaalla kädellä, meidän pimeässä vessassa. Pepeä ei juuri haitannut takaraivon kaljut läntit, mutta mä meinasin kuolla nauruun aina kun näin parturointini tuloksen.

Pepen mielestä tuntuu jotenkin uskomattomalta olla jo neljäkymmentä ja mun mielestä tuntuu vaan tosi hienolta, että hän on saavuttanut tuon iän. Niin kuin olen aiemminkin jo kertonut, meidän parisuhteessa ikä on pitkälti vain numero. Kirjoitinkin meidän ikäeron vaikutuksista enemmän Mikä on 15 vuoden ikäerossa parasta?  -postauksessa.

Yllätysjuhlien lisäksi me kutsuttiin Pepen perhe meille synttärikahveille ja sitten me käytiin vielä ravintolassa tuttavapariskuntamme kanssa.

Valitettavasti meidän lapset eivät tällä kertaa päässeet mukaan juhlimaan kanssamme, mutta tosiaalta lasten poissaolo mahdollisti minulle Pepen täysivaltaisen huomioimisen koko hänen synttäriviikkonsa ajan. Lapset tulevat tänään perjantaina taas meille ja yritämme juhlia Pepeä vielä yhdessä tekemällä jotain kivaa. Tuleva viikonloppu onkin meille yhtä synttäriä, sillä lauantaina Alex osallistuu ensimmäisille kaverisynttäreilleen ja lisäksi meidän perhe on kutsuttu siskoni luokse tämän pojan 1-vuotis syntymäpäiville.

Bileissä oli mukana myös minun ja Pepen kummipoika.

Kiitos kaikille Pepen juhlien järjestäjille, mukana olleille sekä Pepeä muistaneille!

Kommentit (1)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Eveliina

Eveliina

Tervetuloa kurkistamaan täällä Turun Port Arthurin 120-vuotiaassa hirsitalossa asuvan uusperheemme elämään.

Sinut mukaan toivottavat blogin kirjoittaja Eveliina 28v sekä Pete 43v ja lapset 8v ja 9v.


Ota yhteyttä:
eveliinamatilda.blogi@gmail.com

Seuraa:
Facebook / Eveliina Matilda
Instagram / @eveliinamatilda

Arkisto

X