eveliina matilda - Banneri

MEIKKIPISTE VINTIN KYLPYHUONEESEEN

Meidän viikonloppu oli aivan mieletön! Pepe sai hiljattain yhden yrityksensä työmaan valmiiksi, joten meillä on nyt aikaa keskittyä hieman omaankin remonttiimme. Olen aivan super innoissani, sillä vinttimme on lähtenyt valmistumaan kovaa vauhtia!  Ennen yläkerran pohjapiirrustuksen ja rempan vatvomista haluan esitellä teille uuden meikkipisteeni.

Näkymä makuuhuoneen oviaukolta kylpyhuoneeseen.

Olette ehkä kurkkanneet vintin kylppäriin tässä Viimeistelyä vaille valmis kylpyhuone -postauksessa, josta voikin käydä kurkkaamassa miltä tila näytti ennen meikkauspöytää.

Meikkauspöytäni sijaitsi aiemmin minun ja Pepen makuuhuoneessa, mutta nyt jouduimme siirtämään sen sieltä pois lastenhuoneiden tieltä. Makkareissa on parhaillaan melkoinen remppa ja meikkipöytä joutui jo häätöuhan alle. Yritin keksiä sille sopivaa koloa kaikkialta kämpästämme, kunnes sain idean kokeilla sitä siihen ainoaan huoneeseen, jota ei vielä ole täytetty huonekaluilla.

Kampauspöytä solahti juuri sopivasti kylpyhuoneen seinustalle. Modernissa kodissa paikka voisi näyttää hieman omituiselta, mutta tällaiseen muutenkin vinksallaan olevaan puutaloasuntoon tällaiset ”tungimme tämän nyt tähän” -ratkaisut ovat mielestäni sallittuja.

Aluksi tuntui huonolta idelta laittautua kylpyhuoneessa, johon tulee hyvin vähän luonnonvaloa. Talviaamuisin luonnonvaloa ei kuitenkaan ole muuallakaan asunnossamme, joten eiköhän meikkaaminen luonnistu näissä kylpyhuoneen valoissakin.

Pöytä on ollut paikoillaan vasta päivän, mutta järjestely on jo nyt osoittautunut käytännölliseksi. Meikkaamalla makuuhuoneesta erillisessä huoneessa, en häiritse valojen kanssa makuuhuoneessa mahdollisesti nukkuvaa Pepeä. Tuntuu myös loogiselta kuivata tukkaa samassa tilassa, missä olen käynyt suihkussa ja kylppärin roskis on nyt lähellä.

Adeliina ja kummityttöni aloittivat uudella laittautumispisteellä välittömästi meikkaamo- ja kampaamoleikin.

Illan tunnelmavalaistuksessa.

Pesin heti kolme koneellista pyykkiä kun kylppäristä tuli jotenkin niin paljon viihtyisämpi. Pepe naureskeli, että tuo on nyt mun oma huone, kun sieltä löytyy meikkejä ja pyykkikoneita myöden kaikki mitä tarvitsen!

Pssst! Mun Instagramin eveliinamatilda storystä löytyy pieni video huoneesta.

Kommentit

3 kommenttia
Eveliina

Kiitos!
Hyvä kysymys! Tosiaan sen takia, että pyykkikorin takana on ikkuna. Ikkunasta tulee nyt jonkin verran päivänvaloa tilaan, mutta jos jo man kumman koneen sijoittaisi keskimmäiseen koloon, ei ikkunasta tulisi enää juurikaan valoa.
Nyt on myös helpompi tuulettaa tilaa silloin kun sille on tarvetta.

Avatar

Näyttää tosi hyvältä ja just hyvältä paikalta! 🙂

Avatar

OO miten kivan näköinen kylppäri! Pyyhkeet sopii peilin viereen 🙂 miksi kuivuri ja pyykkikone ei ole vierekkäisissä koloissa? 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä