eveliina matilda - Banneri

Viimeiset kaksi päivää ovat olleet hurjat! Pepe on ollut poissa töistä ja hän on keskittynyt täysillä meidän vintin remonttiin. Pepehän on aloittanut vintin remontoimisen kylmästä tilasta asuinkäyttöön jo muutama vuosi sitten. Remppa onkin ollut oikein onnistunut sinkkumiehen näkökulmasta,  mutta nyt kun täällä yläkerrassa majailee neljä ihmistä, on tilat järjesteltävä uudelleen.

Suuntaa-antava pohjapiirrustukseni vintistä.

Meidän vanhempien makuuhuone on oikeasti piirretty kellarikerrokseen. Kellarin remonttia ei kuitenkaan ole vielä edes aloitettu, joten me aikuiset tulemme vielä toistaiseksi majoittumaan vintillä. Vintti on kuitenkin suunniteltu niin, että molemmilla lapsilla on tilassa omat pienet ja pimeät makuusopit, joihin mahtuu sänky, työpöytä sekä vaatekaappi. Omien huoneiden lisäksi kerroksen keskellä olisi lapsille yhteinen alue, josta löytyisi telkkari, pleikkari ja tilaa kutsua kavereita kyläilemään.

Vasemmalla Alexin makuuhuone ja oikealla Adeliinan makuuhuone.

Lasten makuuhuoneet eivät ole suuret, mutta koemme tärkeäksi, että heillä kuitenkin on ikiomat tilat, joissa on mahdollisuus rauhoittua suljettujen ovien takana. Huoneissa on pienet ikkunat sekä optiot suuremmille kattoikkunoille. Toistaiseksi emme kuitenkaan tee hieman riskirakenteina mieltämiämme kattoikkunoita, vaan tuomme huoneisiin valoa keinovalolla sekä valoa läpäisevästä lasista valmistetuilla ovilla. Luulen, että näissä minimalistisissa ja helposti piemmennettävissä huoneissa saa hyvät unet!

Aikuisten makuuhuone, josta tulee kellariremontin jälkeen lasten yhteinen huone.

Vasemmalla kulku kylpyhuoneeseen ja oikealla vaatehuoneen ovi. Aikuisten sänky tulee tälle seinälle ja telkkari siirtyy vastakkaiselle seinälle.

Meidän väliaikainen makkari sijaitsee läpikulkualueellla, mutta näin pienten lasten vanhempana tuntuu mukavalta olla lähellä lapsia. Olisi ehkä tässä lasten ikävaiheessa turvatonta, jos nukkuvien aikuisten ja lasten välissä olisi kokonainen asuinkerros.

Vaatehuoneen ovi ja portaikko alakertaan.

Pepe on nähnyt älyttömästi vaivaa, jotta ensiviikolla kun lapset tulevat meille, he pääsevät suoraan uusiin huoneisiinsa. Mulla on kyllä maailman taitavin ja suurisydämisin mies, joka laittaa aina lapset itsensä edelle. <3 Sitten kun lastenhuoneet ovat valmiit, voimme huokaista helpotuksesta ja aloittaa oman makuuhuoneemme remontoinnin meille tutumpaan tahtiin. Niin kuin kuvista näkyy; meillä riittää tässä vielä toviksi vapaa-ajan ohjelmaa!

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Eveliina

Eveliina

Tervetuloa kurkistamaan täällä Turun Port Arthurin 120-vuotiaassa hirsitalossa asuvan uusperheemme elämään.

Sinut mukaan toivottavat blogin kirjoittaja Eveliina 28v sekä Pete 43v ja lapset 8v ja 9v.


Ota yhteyttä:
eveliinamatilda.blogi@gmail.com

Seuraa:
Facebook / Eveliina Matilda
Instagram / @eveliinamatilda

Arkisto

X