eveliina matilda - Banneri

Kerroinkin viime kuun puolella, että Pepeä haastateltiin aikakausilehteen tulevan isänpäivän kunniaksi. Lupasin tuolloin kertoa kun haastattelu on luettavissa ja teen sen nyt kun vihdoin sain lehden käsiini ja ehdin paneutua siihen.

Uusimmasta Anna-lehdestä löytyy Bonusisät kertovat -juttu, jossa yhtenä haastateltavana Pepe avaa kokemustaan Adeliinan ja Alexin isäpuolena.

Pepe vastaa jutussa mm kysymyksiin siitä, mitä hän on ajatellut ylipäätään perhe-elämästä ja isyydestä ennen kuin tapasi minut. Pepe kertoo myös siitä, miten kaikki on uusperheessämme lopulta sujunut sekä omista tuntemuksistaan Adeliinaa ja Alexia kohtaan.

Artikkelia lukiessani herkistyin siitä, miten kauniisti Pepe perheestämme kertoi. Pidin erityisesti siitä, kun Pepe kertoi, että ajattelee olevansa isäpuoli, mutta lasten vanhempi siinä missä muutkin. Muutkin artikkelia minulle kommentoineet ovat kehuneet ja sanoneet, että juttu oli todella ihana!

Tein toukokuussa 2019 blogin Pepe vastaa 13 kysymykseen perhe-elämästä. Tästä haastattelusta on kuitenkin jo tovi aikaa, joten ehkäpä mun pitäisi päästää Pepe taas ääneen täällä.

Pepe muuten mainitsee minun tekemässäni haastattelussa sekä Anna lehden jutussa täsmälleen saman asian perhe-elämän yllättävistä puolista: Blogissa: ”Lähinnä se, että en oo ymmärtänyt että kun ne on niin pieniä, niin tuolla kadullakin täytyy koko ajan neuvoa että miten siellä liikutaan. Tuntuu hassulta koko ajan opettaa ja olla tarkkana. Kun ei ne vaan yksinkertaisesti tiedä asioita.” Sekä Annassa: ”En osannut aavistaakaan sitä, kuinka tarkkana lasten kanssa pitää olla vaikkapa liikenteessä ja kuinka heitä pitää neuvoa. Nyt olen jo tottunut siihen.”

Nauroin ääneen kun huomasin, että yhä edelleen Pepe ihmettelee lapsia liikenteessä. Poloiselle on varmaan jäänyt jotkut traumat niistä ensimmäisistä kerroista, kun liikuttiin ulkona yhdessä perheenä ja lapset sinkoilivat menemään.

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Eveliina

Eveliina

Tervetuloa kurkistamaan täällä Turun Port Arthurin 120-vuotiaassa hirsitalossa asuvan uusperheemme elämään.

Sinut mukaan toivottavat blogin kirjoittaja Eveliina 28v sekä Pete 43v ja lapset 8v ja 9v.


Ota yhteyttä:
eveliinamatilda.blogi@gmail.com

Seuraa:
Facebook / Eveliina Matilda
Instagram / @eveliinamatilda

Arkisto

X