eveliina matilda - Banneri

Alkanut viikko on ollut aivan ihana, sillä saimme sänkymme takaisin vintille! Viihdyimme olohuoneessa hieman liiankin hyvin, sillä makuuhuoneen remontti venyi pari kuukautta aiottua pidemmäksi. Hiljattain kuitenkin ymmärsimme, ettei parisängyllä täytettyyn olohuoneeseen mahdu joulukuusta. Kuusen kiilto silmissään Pepe nakutteli vintin lähes valmiiksi parissa päivässä.

Toki huoneesta puuttuu vielä listat, muutama paneelin siivu, ovenkahvat, kynnykset sekä joiltain seiniltä jopa pintamaalit. Olemme kuitenkin niin loppusuoralla, että kehtaan jo esitellä huonetta.

Olemme asuttaneet uutta makuuhuonetta nyt kolme päivää ja ihastelen huonetta yhä edelleen ihmeissäni. Rakastan huonetta, vaikka toistaiseksi se on sisutettu niin, että vanhat kamat on vain kannettu takaisin huoneeseen. Tykkään uuden ja vanhan yhdistelmästä, mutta toisaalta taas haluaisin huoneeseen ylellisen rauhallisen tunnelman, johon nämä nykyiset huonekalut eivät ihan istu. Maalarintikkaat ja rottinkinen nojatuoli eivät kuitenkaan mahdu muuallekaan asuntoomme, joten ne saavat nyt odotella kohtaloaan tässä.

Pepe lupasi nikkaroida sängyllemme päädyn ja yritän nyt parhaillaan valita kaikista ihanista inspiraatiokuvista sen kaikkein ihanimman sängynpäädyn.  Sängynpäätyyn pitäisi olla mukava nojailla ja siinä pitäisi olla jonkinlaiset tasot, johon laskea vesilasi tai puhelin.

Tästä on nyt hyvä rauhoittua joulun viettoon, kun makuuhuone on viihtyisä ja olohuonekin on taas normaalissa käytössä. Meille tuli tänään joulukuusikin, joten nyt kotona on  oikeastaan sellainen valinnan vaikeus, että kummassa ihanassa huoneessa oikein oleilisi.

Kommentit (3)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Eveliina

Eveliina

Tervetuloa kurkistamaan täällä Turun Port Arthurin 120-vuotiaassa hirsitalossa asuvan uusperheemme elämään.

Sinut mukaan toivottavat blogin kirjoittaja Eveliina 28v sekä Pete 43v ja lapset 8v ja 9v.


Ota yhteyttä:
eveliinamatilda.blogi@gmail.com

Seuraa:
Facebook / Eveliina Matilda
Instagram / @eveliinamatilda

Arkisto

X