eveliina matilda - Banneri

Meidän kahden aikuisen joulu on sujunut todella rauhallisessa ja hyvässä tunnelmassa. Vietimme aikuisten jouluaattoa vanhempieni luona, jonne minä ja Pepe sekä lapseton siskoni ja hänen miehensä jäimme yökylään. Pieneen porukkaamme liittyi myös pitkäaikaisin ystäväni ja meillä oli oikein ihana ilta lumisateessa paljuillen ja uutta lautapeliä pelaten.

Joulupäivänä heräsin Adeliinan videopuheluun, jonka aikana hän esitteli omia ja veljensä joululahjoja. Olemme pitäneet lasten kanssa yhteyttä puhelimitse ja luulen, että heillä on ollut mukava matka lumisissa maisemissa. Alexander on odottanut lumen tuloa viime kesästä asti ja nyt hän on vihdoinkin päässyt pulkkamäkeen.

Perheen kanssa vietetyn ajan lisäksi olen lähinnä rentoutunut kotona Pepen kanssa. Oli oikea onnenpotku, että vintin makuuhuone ehti valmistua jouluksi, sillä sänkyä vastapäätä sijaitsee valtava telkkari, josta olemme katselleet paljon elokuvia. Suurin osa viime päivistä onkin kulunut sängyssä, leffojen ja suklaan parissa.

Älylaitteiden tuijottelun vastapainoksi olen luonut akryliväreillä muutaman maalauksen, joista yksi pääsi koristamaan makuuhuoneemme seinää. Seinässä olevassa ruuvissa roikkui ennen kello, mutta näin lomaillessa olen katsellut seinällä paljon mielummin maalausta kuin kelloa.

Olen saanut vapaa-ajan kulumaan pitkälti myös peilin edessä. Sain joululahjaksi niin paljon ihon- ja hiustenhoitotuotteita, meikkejä, suihkugeelejä ja tuoksuja, etten ole vielä ehtinyt edes avata tai testata kaikkea. Lumenen kosmetiikkakalenterin ja näiden joululahjojen jäljiltä minulla riittää tuotteita varmasti koko ensi vuoden tarpeiksi.

Olen omista lahjoistani kaikkein eniten innoissani Burberryn silkkihuiveista sekä lämpimästä aamutakista, joka on oikeastaan välttämättömyys puutalossa asuessa.

Pepe sai myös monen näköistä luksusrasvaa sekä deodoranttia, sukkia, kalsareita, huppareita, alkoholia ja ties mitä. Saimme lisäksi yhteisinä joululahjoina rahaa, pelejä, lakanoita, kattilan ja vedenkeittimen.

Pepen äidillä on tapana hemmotella meitä aivan liian monilla lahjoilla, mutta laadukkaat tuotteet on aina mietitty hyvin tarkasti meille, minkä vuoksi ne päätyvät aina käyttöön. Olemme todella kiitollisia kaikista lahjoista ja tästä materian sekä erityisesti läheisten muodostamasta yltäkylläisyydestä, jossa saamme elää.

Tällä hetkellä odotamme kovasti iltaa ja sitä, että lapset saapuvat meille. Heillä on takanaan pitkä automatka, mutta luulen, että väsymyksestä huolimatta he haluavat availla kuusen alla odottavat paketit heti kotiin saavuttuaan.

Suunnitelmissamme on kuunnella musiikkia, syödä juustoja, availla paketteja ja pelata lautapelejä lasten kanssa. Minulle ei ole niinkään väliä mitä juuri jouluaattona tapahtuu, vaan tärkeintä on päästä viettämään kiireetöntä, koko perheen yhteistä aikaa ja nähdä lasten riemu kun he leikkivät uusilla leluillaan.

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Eveliina

Eveliina

Tervetuloa kurkistamaan täällä Turun Port Arthurin 120-vuotiaassa hirsitalossa asuvan uusperheemme elämään.

Sinut mukaan toivottavat blogin kirjoittaja Eveliina 28v sekä Pete 43v ja lapset 8v ja 9v.


Ota yhteyttä:
eveliinamatilda.blogi@gmail.com

Seuraa:
Facebook / Eveliina Matilda
Instagram / @eveliinamatilda

Arkisto

X