eveliina matilda - Banneri

Kirppareilla käy yleensä niin, että kun etsit itsellesi jotain tiettyä, löydät kaikkea muuta. Tälläkin kerralla suuntasimme siskoni kanssa lastenvaateostoksille kirpputori Vadelmatarhaan, mutta lastenvaatteiden sijasta löysinkin itselleni kokonaisen asun! Miellän Vadelmatarhan lastenvaatekirpputoriksi, mutta heiltä löytyy myös aika kivasti naistenvaatteita. Tällä kertaa minulla kävi tuuri, kun löysin jopa kolme uutta ja tarpeellista vaatekappaletta.

Vadelmatarha on siitä mukava kirppari, että kaikki vaatteet on lajiteltu koon mukaan. Kirpparikierros sujuu paljon vaivattomammin, kun voi koko kirppiksen sijasta käydä läpi vain ne vaatetangot, joissa on tarvitsemaansa kokoa.

Valkoisessa Objectin t-paidassa on juuri sopivasti välyyttä ja röyhelöä!

T-paita vaikutti upouudelta, sillä se on todella pehmeä ja väri on kirkas. Maksoin paidasta 4,5 euroa.

Gina Tricotin siniset farkut ovat sopivasti risaiset ja rennot.

Olen jo tovin etsinyt itselleni hieman suoralahkeisempia ja väriltään sinisiä farkkuja. Vielä viime kesänä kuljin jatkuvasti valkoisissa, beigeissä tai mustissa ihoa nuolevissa pillifarkuissa, mutta nyt maku on muuttunut toiseksi. Opetin oman äitinikin pois skinny-mallisista pillifarkuista viime viikolla, kun olimme ostamassa hänelle uusia housuja.

Olin budjetoinut uusien farkkujen hinnaksi noin 50 euroa, mutta näiden housujen kohdalla lompakkoni keveni vain kuusi euroa.

Marimekon Marka tennarit ostin viime kesänä Facebook-kirpputorilta. Unikko on yksi mun suosikkikuoseista.

Marimekon Markat ovat myös second hand -löytö. Tosin kengät eivät tupsahtaneet eteeni kuin ihmeen kaupalla, vaan etsin niitä netin syövereistä viikkoja. Markoja ei enää valmisteta, mutta ne ovat mielestäni kaikkein aikojen ihanimmat kengät. Tilasin ensin itselleni liian ison koon ja ne kengät päätyivät siskoni jalkaan. Nämä omat unikko-kuosiset kengät taas olivat minulle hieman liian pienet, mutta ohuemmalla pohjallisella juuri sopivat. Nämä suosikkikengät maksoivat käytettynäkin 100 euroa. Aina käytettyjen vaatteiden ostaminen ei ole ihan niin ongelmatonta!

Koko asu kirpputorilta!

Kirpputorilla shoppailusta saa jotenkin paremmat fiilikset kuin tavallisella hinnalla kaupasta ostaessa. Tunne oli aivan huimaava, kun löysin rekiltä upean näköisen nahkatakin, joka istui päälleni kuin hansikas! Mangon takki on super ohutta ja pehmeää, aitoa nahkaa. Käsivarsien alapuolelle ommellut kangaskaistaleet tuovat takkiin joustavuutta ja käyttömukavuutta. Maksoin tästä löydöstä 28 euroa.

Kirpputorilta löytyi myös Mangon nahkatakki.

Haastan Teidät muutkin kokoamaan kokonaisen asun kirpparilta. Jos olet bloggaaja, niin linkkaathan asublogisi kommentteihin!

Kommentit (1)

Upea asu! Olen huomannut itsekin pitäväni leveälahkeisista housuista, mutta en omista yksiäkään. Koko nuoruuteni käyttänyt mustia, harmaaksi kuluneita tiukkoja farkkuja. Nyt viimeisen kahden, kolmen vuoden aikana ne eivät ole enää innostaneet. Joten tajuan olevani pisteessä, että en varsinaisesti ole käyttänyt pariin vuoteen farkkuja. Mitähän housuja olen pitänyt? Legginsejä, collareita ja kangashousuja? Haluan itsekin parin polvesta leveneviä housuja. Tarkoitan siis, että itse olen kiinnostunut sellaisista, joissa reidet ja takapuoli ovat vain hiukan irti ihosta, mutta reiden jälkeen lahkeet ovat suorat. Koska minulla on ollut nuorempana kokeilussa myös boyfriend jeansit, ja tiedän, että kokonaan löysät farkut eivät sovi vartalomallilleni. Toivon, että tuollaiset housut sopisivat minullekkin. Hyvää kesää sinulle! 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Eveliina

Eveliina

Tervetuloa kurkistamaan täällä Turun Port Arthurin 120-vuotiaassa hirsitalossa asuvan uusperheemme elämään.

Sinut mukaan toivottavat blogin kirjoittaja Eveliina 28v sekä Pete 43v ja lapset 8v ja 9v.


Ota yhteyttä:
eveliinamatilda.blogi@gmail.com

Seuraa:
Facebook / Eveliina Matilda
Instagram / @eveliinamatilda

Arkisto

X