eveliina matilda - Banneri

Karjuit? Jääkiekon maailmanmestaruuden finaalipeliä katsoessani.

Ajoit autoa? Perheemme auto on ollut rikki jo jonkin aikaa ja olen viimeaikoina lähinnä istunut muiden kyydissä. Hiljattain ajoin autoa kuitenkin pitkästä aikaa, kun minun piti kuljettaa vanha pihakeinumme isoäitini luokse. Siispä ajelin Pepen valtavalla lava-autolla ja harjoittelin taas manuaalivaihteiden käyttöä, kyydissäni lapset ja se pihakeinu. 

Halasit ei perheenjäsentä, ajattelematta onko se turvallista? Halasin luokkatoveriani muutama viikko sitten, mutta pohdin kyllä samalla turvallisuutta, joten en osaa vastata kysymykseen. 

Urheilit? Tanssin aika usein lasten kanssa kotona. Viimeksi tanssimme olohuoneessamme sufflea muutama päivä sitten.

Olit pelokas? Olin viimeksi pelokas kun laittelin siskoni kanssa terassiamme kesäkuntoon ja kellarimme lukittu ovi nytkähti yhtäkkiä eteenpäin niin kuin sitä olisi työnnetty sisältä päin. Marssin pesäpallomaila ja taskulamppu kädessäni tarkistamaan kellaria. Pelotti aika paljon! Kellarissa ei kuitenkaan näkynyt mitään tai ketään. Liekö jokin ilmanpaine kun renkutti ovea.

ItkitItkin katsoessani Yle Areenalta koskettavaa Elossa 24h -sarjaa.

Söit vain herkkuja lounaaksi? Minulle voi sattua tällaista aika usein silloin kun lapset eivät ole kotosalla. Viimeksi lounaani on sisältänyt pelkkiä herkkuja kuluvalla viikolla. 

Sheivasit? Sheivasin sääreni viikko sitten, ennen kun lähdin farkkuhame päälläni viettämään hellepäivää naapuriin.

Olit kateellinen jollekin toisellePaha kysymys! En oikein muista koska olisin viimeksi kokenut syvää kateellisuuden tunnetta. Ylitseni saattaa toisinaan pyyhkiä nopeasti kateellisuuden aalto silloin, kun luen juttuja esimerkiksi voimakkaista ja menestyneistä naisista. Kateellisuuden rinnalla kulkee kuitenkin myös ilo toisten onnistumisen puolesta.

Olet sijoittanut rahaa osakkeisiin tai rahastoon?  Tililtäni menee joka kuukausi automaattinen summa rahaa muutamaan matalakuluiseen indeksirahastoon. Lapsilisä taas siirtyy automaattisesti lasten kahteen rahastoon.

Olit yksin kotona? Vietän parhaillaan perjantai-iltaa yksin kotona. Pepe on parhaillaan naapurissa saunomassa.

Sait olla yksin? Saan olla yksin tosi usein. Pepe tekee tällä hetkellä poikkeuksellisen pitkää päivää verstaalla ja minulla on lapsettomina viikkoina mahdollisuus olla yksin niin paljon kuin haluan.

Nauroit niin, että meinasi tulla pissat housuun? Nauroin jotain super-typerää meemiä tai videota joitakin päiviä sitten. En muista enää yhtään, mistä siinä oli kyse, mutta nauroin niin kuollakseni, että Pepe ei lopulta jaksanut enää kuunnella huutonauruani.

Valvonut aamulla kello neljäänTästä on varmaan pari vuotta aikaa. Taitaa olla bileiden jatkoilla, Pepen ystävien luona.

Olet bailannut aamuun saakka? Tämä on varmaan myös tapahtunut samaisilla bileiden jatkoilla.

Teit jotain mitä et ikinä uskonut tekeväsi? Helppo: suoritin viime vuonna virkamiesruotsin kokeen!

RukoilitIhan muutama päivä sitten minulle heräsi tarve rukoilla lasteni terveyden ja tulevaisuuden puolesta.

Kävit Alkossa? Kävin äitini seuralaisena hankkimassa viinipulloa kun olimme shoppailureissulla.

Kävit ulkomailla? Varmaan joskus vuosi sitten kävin Ruotsin puolella risteilyllä.

Kävit järvessä uimassa? Viimeksi uin perjantaina vanhempieni uima-altaalla. Sitä ennen uin meressä, mutta viimeisin järviuinti ei muistu mieleeni.

Söit ulkona ravintolassa? Viimeksi taisin lounastaa siskoni kanssa Kortteliravintola Navetassa Turussa. Oli superhyvää ruokaa ihanassa ympäristössä!

Maistoit itsellesi uutta ruokaa? 

Kiroilit? Tämäkin tapahtui eilen jääkiekkoa katsoessani. Minulta lipsahti kirosana Saksan kavennusmaalin yhteydessä.

Turhauduit? Tänään, kun Toffeli ei olisi halunnut lähteä mamman luota kotiin. Koira juoksenteli ympäriinsä eikä meinannut tulla auton kyytiin millään. Siinä koiraa houkutellessa alkoi pikkuhiljaa turhauttaa.

Juoksit Cooperin testin? Yläasteen liikunnantunnilla.

Nukuit yön yli? Viime yönä ja melkein jokaisena yönä! Arvostan hyviä yöunia todella paljon ja pyrin nukkumaan vähintään yhdeksän tuntia yössä.

Mietit omia arvojasi? Omia arvoja on tullut mietittyä viime aikoina erityisesti työpaikkailmoituksia vilkuillessani. Arvot olivat mielen päällä myös eilisellä vierailullani Turun Tuomiokirkon synttärikahveille.

Teit hutiostoksenTeen hutiostoksia hyvin harvoin, koska harkitsen hankintani huolellisesti. Tällä viikolla satuin kuitenkin ostamaan kroppani mallille sopimattomat trikoohousut. Pöksyt tuntuivat sovituskopissa hyvältä, mutta kotona niitä hetken käytettyäni huomasin, että vyötärö on liian löysä ja housut valuvat päältäni. Lähdimme siskoni kanssa palauttamaan housuja kauppaan, mutta palautus meinasi epäonnistua kuitin puuttumisen takia. Olimme jo lähdössä kaupoilta pois, kun ryppyinen, muutaman viikon takainen kuitti löytyi sattumalta siskoni autosta! Housut on nyt palautettu, eikä hutiostos enää harmita.

Puhuit englantia? Olen tänään puhellut englantia pitkin päivää. Tarkoitukseni olisi huomenna vetää työpaikalla englanniksi pieni palaveri, johon olen tänään harjoitellut.

Olit rohkea? No, olen huomenna rohkea kun vedän sen palaverin englanniksi! Viimeisimmän kerran taisin olla rohkea silloin kun hiippailin mahdollisen murtovarkaan perässä sinne meidän kellariin.

Sanoit minä rakastan sinua? Kerron tämän joka päivä Pepelle ja lapsille. <3

Maksoit laskun? Maksoin tänään puutalo-osakkeeni yhtiövastikkeen sekä sähkölaskun.

Lahjoitit hyväntekeväisyyteen? Muutama viikko sitten lahjoitin pullorahat pullonpalautusautomaatilla hyväntekeväisyyskohteeseen.

Koit olevasi hyvä äiti? Tänään kun Adeliina kotiutui hymyissä suin taidekurssin viimeiseltä kurssipäivältä. Tuntui, että olemme onnekkaita kun lapsilla on mahdollisuus harrastaa ja tunsin itseni hyväksi äidiksi kun ymmärsin tukea tyttäreni taiteellisia lahjoja.

Ajattelit onnistuneesi? Koin vahvaa onnistumisen tunnetta viime viikolla järjestetyssä koulun tutkintotodistustilaisuudessa. Olen suorittanut yhteisöpedagogiopinnot puolet ohjeellista suoritusaikaa nopeammin ja lähes 5 keskiarvolla. Tästä jos jostain olen kokenut onnistumisen tunnetta.

Ostit itsellesi jotain ihanaa? Ostin itselleni hiljattain Balmuirin laukun! Olen varmaan vuoden päivät pohtinut kyseisen laukun ostoa ja nyt ennen kesätyöputken alkua päätin toteuttaa toiveeni.

Häpesit jotain sellaista, jota joutuu oikeasti käsittelemään? En oikein osaa sanoa. Häpeän siskoni auton kyydissä lähes päivittäin kun hän tööttäilee liikenteessä törttöileville tai mokaileville (tai ihan vain hidasteleville) kulkijoille. En kuitenkaan joudu käsittelemään näitä hetkiä enää jälkikäteen, joten en ehkä oikein vastaa kysymykseen.

On tullut verta nenästä? Nenästäni on tullut tasan yhden kerran elämäni aikana verta. Se tapahtui lapsena, kun painin ystäväni Mirellan kanssa ja hänen sormensa meni syvälle nenääni.

Myönsit olleesi väärässäMyönsin hiljattain Pepelle, että olin väärässä jossain, mutta en enää muista mikä asia oikein oli. Olisikohan se liittynyt jotenkin uuden auton hankintaan? Minulla taisi olla joku mielipide jostain auton ominaisuudesta, mutta jälkikäteen myönsin olleeni väärässä kun Pepe oikaisi olettamukseni.

Annoit positiivista palautetta tuotteesta/palvelustaTänään! Hain jälleen kerran maalitonkkaa Turun Värite Oy:ltä. Ajelimme Allun kanssa myymälän pihaan juuri myymälän sulkemisajan jälkeen. Mukava myyjä viitsi kuitenkin nousta autostaan ja palveli minua mattimyöhäistä, vaikka hänkin olisi varmasti mieluummin päässyt ajoissa viikonlopun viettoon. Kiittelin vuolaasti erinomaisesta palvelusta!

Pyysit apua ystävältä? Viimeksi tänään, kun pyytelin Allulta kyytiä ja maalikaupoille.

Pyysit anteeksi? Pyysin muutama päivä sitten Pepeltä anteeksi kinastelun jälkeen.

Nolasit itsesi? Näitä tapahtuu niin usein, että aivoni ovat oppineet unohtamaan nolot hetket hyvin tehokkaasti. En siis millään muista!

Kiitos kivasta haasteesta Mutsis on! Haastan kaikki muutkin halukkaat tekemään tämän Milloin viimeksi? -blogin.

Kommentit (2)

Tätä oli kyllä kiva lukea 😊

Onpa kiva kuulla, että myös tällainen hieman erilainen kirjoitus oli mukavaa luettavaa!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Eveliina

Eveliina

Tervetuloa kurkistamaan täällä Turun Port Arthurin 120-vuotiaassa hirsitalossa asuvan uusperheemme elämään.

Sinut mukaan toivottavat blogin kirjoittaja Eveliina 28v sekä Pete 43v ja lapset 8v ja 9v.


Ota yhteyttä:
eveliinamatilda.blogi@gmail.com

Seuraa:
Facebook / Eveliina Matilda
Instagram / @eveliinamatilda

Arkisto

X