eveliina matilda - Banneri

Viimeisimmässä Milloin viimeksi? -postuksessani vastasin yli 40 kysymykseen, joiden kautta kerroin itsestäni ja kuulumisistani. Jatkan tässä postauksessa samalla teemalla, mutta tällä kertaa kerron itsestäni käsilaukkuni sisällöllä! Kantamukset kertovat hauskalla tavalla ihmisestä ja hänen elämäntilanteestaan.

Lue myös:  Mitä kaikkea kannoin mukanani vuonna 2014, kun Adeliina oli vielä pieni vauva!

Balmuir Estelle Shopper

Balmuirin Estelle Shopper toimittaa tällä hetkellä käsilaukkuni virkaa.

Omat kantamukseni ovat vaihdelleet viimevuosina aina vauvanvaipoista koulukirjoihin ja työläppäriin sekä moneen muuhun sillä hetkellä elintärkeältä tuntuvaan tavaraan. Myös käsilaukku on muuttunut muuttuneen tyylini mukana. Olen pakannut kantamukseni lastenhoitolaukkuun, kangaskassiin, selkäreppuun sekä viimevuosina pitkälti käsilaukkuun. Tällä hetkellä vuorottelen pienemmän Ted Bakerin crossbody-laukun sekä enemmän tavaraa vetävän Balmuirin Estelle Shopperin välillä.

Burberry huivi

Koristelen käsilaukkuni usein laukkukorulla tai monikäyttöisellä silkkihuivilla, jonka voi tarpeen vaatiessa kietoa kaulaan tai nutturan ympärille.

Tyylini on näin kahdenkympin paremmalla puolella muotoutunut melko klassiseksi. Tykkään kovin kaikesta tyttömäisestä, eli pinkistä ja röyhelöstä, mutta käsilaukukseni valitsen turvallisesti minimalistisen ja ajattoman mallin sekä värin.

Balmuir laukku

Balmuir on suomalainen merkki, joka kuvailee laukkujaan nettisivuilla näillä sanoilla: ”Balmuirin nahkalaukut on luotu laatutietoiselle kuluttajalle. Jokainen laukku on käsin valmistettu ja käsin viimeistelty pienintä yksityiskohtaa myöten.” Minä olen tämän alun perin Stockmannilta ostetun laukun kolmas omistaja. Laadukas laukku on yhä edelleen täysin uudenveroisessa kunnossa, enkä usko tämän ajattoman mallin arvon laskevan kovin jyrkästi lähiaikoina.

Laukkuni koko sisältö.

Sitten itse laukun sisältöön! Tässä olen levittänyt yhden tietyn päivän kantamukseni esille. Nämä tavarat ovat sellaisia lähes jokapäiväisiä käyttötavaroita, joiden sisältö vaihtelee hieman päivän ohjelman mukaan. Työpäivinä mukanani kulkee läppäri ja vapaapäivinä usein järjestelmäkamera. En kanna mukanani ihan koko omaisuuttani, mutta haluan varautua niihin tyypillisimpiin, pieniin arkielämän ongelmiin.


Käsidesistä on tullut käsilaukun vakiovaruste. Suosin etenkin näitä mahdollisimman pieniä käsidesejä, jotka mahtuvat pikkupussukoiden sisälle. En uskalla kantaa laukussani mitään nesteitä ilman, että ne on mahdollisten vuotojen varalta pakattu pienempään meikkipussiin. Mukanani kulkee myös Ted Bakerin peili sekä minihajuvesi, Lumenen käsirasva ja sävytetty huulirasva. Nämä kauneudenhoitoon liittyvät tavarat olen pakannut Balmuirin meikkipussiin.

Tavalliset ostoslistat ja kalenterimerkinnät teen puhelimeeni, mutta tarvitsen etenkin työskennellessäni perinteistä kynää ja muistikirjaa.

Marimekko Unikko

Marimekon penaali ja tuttavan ompelema kankainen kasvomaski.

Unikko-kuosi on yksi suosikkikuoseistani! Unikko on monissa eri väreissään hiipinyt piristämään useita arkipäiväisiä esineitäni.

Olen aika huono käyttämään aurinkolaseja, koska ne hyvin harvoin istuvat hyvin kasvoilleni. Käytänkin laseja vain välttämättömissä tilanteissa, joissa aurinko esimerkiksi autoa ajaessa häikäisee. Hiusdonitsi tai ponnari on vakiovaruste joka kulkee mukanani kaikkialle. Kuten myös langattomat kuulokkeet, joiden kautta kuuntelen äänikirjoja esimerkiksi työmatkoilla, koiralenkeillä ja yskin ruokakaupassa asioidessani.

Käsilaukkuni Estelle Shopper on hyvin avonainen, eikä siinä ole taskuja tai edes vetoketjuja. Tästä syystä pakkaan monet pienemmän esineet erilaisiin pussukoihin. Laturit ja johdot kulkevat näppärästi tässä Diorin pyöreässä pussissa.

Ostin tämän sateenvarjon vuosi sitten laivareissulta. Teleskooppivarsinen sateenvarjo on jokseenkin rimpula tuulisella säällä, mutta näppärän kokonsa puolesta tämä sateenvarjo kulkee helposti mukana milloin vain.

Tämä Balmuirin pussukka kuuluu estelle Shopperin vakiovarusteluun. Pussukan hihnan voi kiinnittää laukun sisällä olevana nahkalenkkiin, jolloin pussukka on tavaroineen paremmassa turvassa. Säilytän tässä pussukassa niitä kaikkein arvokkaimpia tavaroitani, eli kotiavaimia ja rahojani. Avaimenperä on Burberryn ja kukkaro Marimekon.

Puhelin kulkee lähes poikkeuksetta mukanani. Tämä kuvissa näkyvä luuri on tällä hetkellä Adeliinan uusi puhelin, sillä Pepe hemmotteli minua hiljattain uudella, paremmin toimivalla puhelimella.

Kantamuksistani on ehkä huomattavissa, että lapseni ovat jo pikkulapsi-iän ohittaneita. Oikeastaan ainoa lapsiin yhdistettävä usein mukanani kulkeva tavara on kosteuspyyhepaketti. Lasten kanssa kulkiessa kosteuspyyhkeet ovat edelleen ehdoton tuote! Tavaroistani voi varmaan myös päätellä, että olen kauniita tavaroita arvostava, nuorehko naisihminen. Olisi mielenkiintoista kuulla mitä laukkuni sisältö kertoo minusta teille?

Kommentit (5)

Alimmasta kuvasta päätellen olet todella järjestelmällinen 😊

minkä hintainen balmuirin laukku oli sulle? 😊

Hei, niin on. Oon itse kyllästynyt tavaraan /tekstiiliin mikä menee rikki puolen vuoden käytön päästä 😬
Haaveilen laatulaukusta ja kukkarosta.

Näyttää kivalta ja inspiroivalta sun laukku + sisältö 🎀

Moi! Maksoin tästä aikoinaan 250€. Mielestäni se oli oikein kohtuullinen hinta tästä uutena 550€ maksavasta laukusta. 🙂

No niin mä kyllä olenkin! Nautin järjestyksestä, vaikka olenkin asunut lähes koko aikuisikäni remonttien ja näin ollen myös epäjärjestyksen keskellä. 😀

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Eveliina

Eveliina

Tervetuloa kurkistamaan täällä Turun Port Arthurin 120-vuotiaassa hirsitalossa asuvan uusperheemme elämään.

Sinut mukaan toivottavat blogin kirjoittaja Eveliina 28v sekä Pete 43v ja lapset 8v ja 9v.


Ota yhteyttä:
eveliinamatilda.blogi@gmail.com

Seuraa:
Facebook / Eveliina Matilda
Instagram / @eveliinamatilda

Arkisto

X