eveliina matilda - Banneri

Meillä on Turussa nyt syyslomaviikko ja lapsoseni lähtivät viime viikon perjantaina matkalle isänsä kanssa. Tavallisesti lapset saapuisivat meille taas tämän viikon perjantaina, mutta tyttäreni lähettämän Whatsapp-viestin mukaan lapset haluavat matkustaa yöjunalla ja sen takia heidän kotiinpaluunsa tapahtuu vasta tämän viikon sunnuntaina. Meille ei ole niin tarkkaa, minä päivänä lapset vaihtavat kotia, vaan kodinvaihto tapahtuu aina lasten edun mukaisesti niin, että he pääsevät mukaan aina mahdollisimman moneen kivaan ohjelmaan.

Minä ja Pepe ikävöimme lapsia jo viikonkin erossaolon aikana ja tämän yli viikon erossaolo tuntuu jo tosi pitkältä. Onneksi lapset lähettelevät matkalta hauskoja viestejä sekä videoita ja voimme soitella videopuheluita. Lievitämme ikävää keskittymällä koiran hoitoon sekä tekemällä pidempiä työpäiviä.

Minullakin on onneksi muutama työpäivä tälle syyslomaviikolle, joten olen välillä saanut ajatukseni pois lapsista. Työnteon lisäksi kulutimme perjantaina aikaa ystävien kanssa. Kävimme ulkona biljardibaarissa ja jatkoimme iltaa vielä myöhemmin ystävän luona istuskellen. Lapsettomat viikonloput ovat hyvää aikaa ystävyyssuhteiden ylläpitämiseen.

Lauantaina tarkoituksemme oli pitää täydellinen vapaapäivä työnteosta ja istuskella sohvalla televisiosarjojen sekä herkkujen parissa. Emme kuitenkaan pystyneet rentoutumaan vaan löysimme itsemme yhtäkkiä purkamasta vanhaa keittiötä uuden tieltä. Nyt olemme parin viime päivän aikana purkaneet pois puolet keittiöstä. Meillä ei toistaiseksi ole käytössämme hellaa, mikroa tai uunia. Jätimme vielä keittiön toisen puolikkaan käyttöön, eli meiltä löytyy vielä vesipiste sekä astianpesukone. Keittiöremppa ei häiritse minun elämääni juurikaan, sillä olen surkea kokki ja nyt minulla on hyvä syy ostaa noutoruokaa.

Seuraavaksi keittiön uudistaminen etenee niin, että puramme seinistä Pepen aiemmin asentaman kivijäljitelmän pois ja otamme osasta keittiön seinistä kauniin hirsipinnan esille. Seinien lisäksi kyytiä saa myös harmaa kivilattia, jonka seuraajaa vielä pohdimme erilaisten vaihtoehtojen joukosta. Pepe on jo aikoja sitten valmistanut keittiökaappiemme rungot ja ovet, jotka odottelevat asennusta verstaalla. En malta odottaa, että pääsen pien näkemään livenä itse suunnittelemamme ja Pepen valmistaman keittiön! Ehkäpä saamme laitella jo jouluruokia täysin uudistuneessa keittiössämme. <3

Remontoinnin ja töiden lisäksi syyslomaviikkoa piristää muutama mukava juhlahetki. Tulevana perjantaina tapaan pitkästä aikaa vanhan työporukkani, jonka kanssa olemme varanneet pöydän eräästä kuppilasta. Kuuluin aikoinaan aivan ihanaan työporukkaan, jota yhdisti työn lisäksi moni muukin asia. Olemme aina silloin tällöin viettäneet iltaa yhdessä, mutta olosuhteiden takia emme ole saaneet järjestetty tapaamista koko porukan kanssa varmaan ainakaan vuoteen.

Työkavereiden tapaamisen jälkeen viikonloppu jatkuu juhlien merkeissä. Lauantaina juhlistamme tätini tyttären syntymäpäivää ja sunnuntaina koko perheemme pääsee juhlimaan ihanaa kummityttöäni hänen syntymäpäivänsä johdosta. Mukavaa päästä taas näkemään sukulaisia ja herkuttelemaan toisten koteihin. Haha! Toivon Teille kaikille mukavaa alkanutta viikkoa ja kaikille syyslomalaisille toivon oikein rentouttavaa lomaa!

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Eveliina

Eveliina

Tervetuloa kurkistamaan täällä Turun Port Arthurin 120-vuotiaassa hirsitalossa asuvan uusperheemme elämään.

Sinut mukaan toivottavat blogin kirjoittaja Eveliina 28v sekä Pete 43v ja lapset 8v ja 9v.


Ota yhteyttä:
eveliinamatilda.blogi@gmail.com

Seuraa:
Facebook / Eveliina Matilda
Instagram / @eveliinamatilda

Arkisto

X