VALMISTUJAISLAHJA PEPELTÄ

Yhteisöpedagogiksi valmistumisestani on ehtinyt kulua jo tovi. Palautin opinnäytetyön keväällä, lomailin kesän ja suoritin viimeisen koulutyöni, eli englanninkokeen elokuussa. Minulle postitetun tutkintotodistuksen lukeminen oli hieno hetki. Istahdin yksin asuntoni rappusille auringon paisteeseen ja luin jokaisen todistuksen mukana tulleen lippulappusen. Viimeisimpänä luin itse todistuksen, sen jokaisen rivin arvosanoineen ja muistelin samalla kurssitehtäviä. Olin ylpeä suorituksestani ja päätin, että haluan juhlia sitä läheisteni kanssa.

Opinnot aloittaessani suunnittelin, että vietän valmistujaisjuhliani sitten valmiiksi remontoidussa kodissa. Koti ei ole vielä valmis, mutta en voi syyttää siitä Pepeä tai itseäni, sillä suoritin tutkintoni 1,5 vuotta nopeammin kuin mitä tutkinnon ohjeellinen suoritusaikataulu on. Haaveenani on edelleen laittaa valmistujaisjuhlien ruuat (esille) upouudessa keittiössä, joten olen lykännyt juhlia tulevalle talvelle.

Koulunkin puolesta varsinainen valmistujaisjuhla järjestetään joulukuussa, joten tuntuu ihan luonnolliselta juhlia valmistumista sukulaisten kanssa vasta silloin. Keittiön remontti etenee nyt hyvää vauhtia, joten ajatus valmistujaisjuhlista vielä tämän vuoden puolella on hyvinkin realistinen.

Pepe hemmotteli minua heti valmistumiseni jälkeen ihanalla lahjalla. Sain suloisen Balmainin hiuskoristeen, josta pidän ihan hirmuisen paljon! Vaaleanpunainen on suosikkivärini ja tykkään piristää asujani erilaisilla hiusasusteilla. Käytän usein hiusdonitseja, pantoja sekä erilaisia pinnejä, jotka tosin ostan usein Tigeristä tai vaateketjujen myymälöistä.

Balmainin pastellipinkki hiusklipsi on pinnoitettu 18K kullalla ja aidolla nahalla. Hiusklipsiä myydään muuten tällä hetkellä Balmainin verkkokaupassa isolla alehinnalla. Itse en olisi raaskinut ostaa hiustuotetta ainakaan sen normaalihinnalla. Lahjaksi on kuitenkin aina mukava saada jotain hieman ylellisempää, mihin ei itse olisi viitsinyt laittaa niin paljoa rahaa. Pepe kyllä onnistui tämän lahjan kanssa niin täydellisesti, että uskon tyylitietoisella anopillani olevan jonkin verran osuutta asiassa.

Valmistujaisjuhlia ei haittaa lainkaan odotella, kun olen kerran saanut lahjankin jo! Oletteko te muut vielä aikuisenakin juhlineet koulusta valmistumista ja onko teidän perheessänne tapana lahjoa aikuisiakin silloin kun siihen on hyvä syy?

Kommentit

6 kommenttia
Eveliina

Voi kiitos! 😊💕

Avatar

Verkkokauppahan on Balmainin eikä Balmuirin…

Eveliina

Hei, kiitos tarkkasilmäiselle! Olin näköjään kirjoitellut hieman ajatuksissani. 🙂

Avatar

Eikö tässä aiemmin ollut lahjan hintakin mainittu?

Eveliina

Hei, kyllä vain! Postauksessa oli ihan alunperin eri kuvat ja tekstissä joitakin muutoksia. 🙂 Parantelin ja muokkasin postausta ennen kuin julkaisin sen muissa somekanavissa. Hinnasta kertova lause ei oikolukiessa tuntunutkaan niin soljuvalta joten päätin jättää sen pois. Hinnan kun pääsee halutessaan tarkistamaan myös linkistä.

Avatar

Tosi nätti 🎀

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä