eveliina matilda - Banneri

Marraskuu on perheellemme tärkeä kuukausi, koska vietämme tässä kuussa ihanan esikoistyttäreni syntymäpäivää. Tänä vuonna juhlimme jo hänen 8. syntymäpäiväänsä. Tosi hurjaa, että olen saanut olla äiti jo kahdeksan vuoden ajan ja meidän pikkuiset ovat jo niin isoja. Tilasin tyttärelleni verkkokaupasta hänen toiveidensa mukaisen syntymäpäivälahjan ja toivon kovin, että lahja ehtii tulla ennen viikonlopun juhlia.

Juhlinnan lisäksi perheemme marraskuu pitää sisällään tietysti remontointia. Keittiön remontissa päästään pian aika kivaan vaiheeseen, nimittäin levyttämään ja tekemään pintoja. Eteisen remontti taas on edennyt niin, että meidän ei enää tarvitse kiivetä tikkaita pitkin yläkertaan. Keväällä aloitettu remontti keskeytyi Pepen työkiireiden takia ja elimme kahdessa kerroksessa puoli vuotta ilman rappusia. Kun minä ja lapset palasimme syyslomamatkalta kotiin, Pepe oli yllätykseksi nikkaroinut portaat siihen pisteeseen, ettei tikkaita enää tarvita.

Marraskuutamme värittää tavalliseen tapaan moni harrastus. Jääkiekko, ratsastus, liikuntakerho ja minun sekä tyttäreni yhteinen taidekurssi vievät aikaamme aina lapsellisina viikkoina. Itse taas joogaan viikottain ja käynnistän siskojeni kanssa yhteistä lenkkipiiriä.  Minä ja pikkusiskoni käymme kerran tai pari kertaa viikossa yhteisen pidemmän koiralenkin. Lenkkeilyn tarkoituksena on saada lempeää liikuntaa ja voimme olla ylpeitä itsestämme, kun viime kerralla jokirannassa kävellessämme ohitimme potentiaalisen viinipaikan jäämättä lasilliselle.

Pimeä ja sateinen marraskuu on helppo kohdata, kun arki-illoille on paljon mielekästä tekemistä ja viikonloppuina voi kotoilla kynttilän tai raksavalon loisteessa. Tunnelmallista marraskuuta kaikille!

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Eveliina

Eveliina

Tervetuloa kurkistamaan täällä Turun Port Arthurin 120-vuotiaassa hirsitalossa asuvan uusperheemme elämään.

Sinut mukaan toivottavat blogin kirjoittaja Eveliina 28v sekä Pete 43v ja lapset 8v ja 9v.


Ota yhteyttä:
eveliinamatilda.blogi@gmail.com

Seuraa:
Facebook / Eveliina Matilda
Instagram / @eveliinamatilda

Arkisto

X