eveliina matilda - Banneri

Ensimmäinen viikkoni uudessa työpaikassa on nyt takana ja aivoni ovat pullollaan uutta tietoa. Olen tavannut monia uusia ihmisiä, opiskellut minulle ennalta tuntemattomia asioita ja tutustunut uusiin käytänteisiin sekä ohjelmiin. Ensimmäiset työpäivät olivat toki työntäyteisiä, mutta valtava energian ja motivaation määrä auttaa minua sisäistämään uuden työn kuviot.

Uuden ja ihmeellisen työelämän ohella pyöri myös aivan tavallinen lapsiperhearki. Tosin vietimme lasten kanssa tällä viikolla illat aika rauhallisesti kotona, jotta pystyin palautumaan työpäivistä. Aloitimme lasten kanssa uuden iltasatukirjaa ja pidin erityisen tarkasti huolen siitä, että kaikki ovat varmasti ajoissa nukkumassa ja sen myötä seuraavana aamuna virkeinä ja valmiina uuteen päivään.

Arkiviikon kivoimmat hetket olivat lounastreffit siskoni kanssa sekä ensimmäinen joogahetki pitkän tauon jälkeen. Joogani siirtyi vuodenvaihteen jälkeen verkkoon, eikä minun tullut osallistuttua verkkototeutukseen lainkaan. Jotenkin tietokoneen edessä joogailu täällä rempan keskellä ei jaksanut innostaa, vaan kaipasin fyysistä maisemanvaihtoa, pystyäkseni keskittymään liikuntaan. Tällä viikolla oli vihdoin mahdollisuus joogailla ihan liveohjauksessa ja se tuli kyllä tarpeeseen! Istumatyön jälkeen illalla on aivan ihanaa tehdä pitkiä taaksetaivutuksia, kiertoja ja jalkojen venytyksiä. Onneksi täsäs taidetaan nyt vihdoin palailla pikkuhiljaa takaisin normaaliin.

Viikonloppua olen viettänyt ihanien ihmisten parissa. Perjantaina juhlin tätini syntymäpäivää vierailemalla hänen ja isoäitini luona siskojeni kanssa. Veimme mukanamme skumpat ja katoimme pöydän koreaksi herkuista, kuten donitseista, täytekakusta ja leivoksista. Söimme kasvisosekeittoa, kilistelimme ja herkuttelimme. Ihana viikko huipentui ravintolaillalliseen yhdessä vanhempieni, siskoni perheen sekä tietysti Pepen kanssa. Näistä kohtaamisista saaduilla voimavaroilla on taas hyvä sukeltaa uuteen työviikkoon!

Kommentit (1)

Kuulostaa kivalta uudet työkuviot ja harrastukset, ja kohtaamiset rakkaiden ihmisten kanssa. Kivoja kuvia myös tässä postauksessa 🙂 Onnea uuden työn johdosta!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Eveliina

Eveliina

Tervetuloa kurkistamaan täällä Turun Port Arthurin 120-vuotiaassa hirsitalossa asuvan uusperheemme elämään.

Sinut mukaan toivottavat blogin kirjoittaja Eveliina 28v sekä Pete 43v ja lapset 8v ja 9v.


Ota yhteyttä:
eveliinamatilda.blogi@gmail.com

Seuraa:
Facebook / Eveliina Matilda
Instagram / @eveliinamatilda

Arkisto

X