eveliina matilda - Banneri

Yksi työviikko on taas takana ja voi vitsi miten vauhdilla se menikään! Voisi sanoa, että työni alkoi ihan toden teolla vasta tällä kuluvalla viikolla, kun vihdoin pääsin asiakastyön pariin. Mielenkiintoiset työtehtävät veivät mennessään ja jouduin muistuttelemaan itseäni riittävästä tauotuksesta useampaan kertaan. Parina päivinä muistin pitää lounastauonkin vasta hieman ennen kello kahta. Flow-tilassa tehdessä, työviikko tuntui hujahtavan ohi hetkessä!

Eilinen työpäivä huipentui työkavereiden tapaamiseen after workeilla. On ollut erikoista aloittaa uudessa työssä tällaisessa tilanteessa kun kaikki työkaverit tekevät pääsääntöisesti etätyötä. Itse olen pyrkinyt olemaan silloin tällöin myös toimistolla, mutta kaikkia työtovereita en silti ole vielä päässyt tapaamaan. Siispä oli todella mukavaa päättää työviikko muutaman uuden tuttavuuden seurassa, lasillinen kuplivaa proseccoa kädessä.

Pepekin onnistui eilen lopettamaan työpäivän ajoissa ja vietti iltaa ystäviensä kanssa naapurustossamme. Naureskelimme tosin itsellemme, kun molemmat suuntasimme tahoiltamme kotiin jo ennen kello yhdeksää. Nautimme iltapalaa ja sukelsimme pellavalakanoihin katsomaan makkarin telkkarista Voice of Finlandia. Kylläpä aikuisen elämä on ihanaa! Vaikka olisi tilaisuus juoda ja nauraa hyvässä seurassa, sitä mielummin kömpii oman kodin ja kullan syleilyyn.

Meidän lapsoset lähtivät laskettelureissulle, joten elämme taas viikon kahden aikuisen elämää. Pepe on värvännyt ystäviään kiireavuksi verstaansa muuttoa varten, eli hänen lauantainsa kuluu talkoissa. Minun suunnitelmanani on viettää kiireetöntä elämää kahvikuppi kädessäni. Aloitin vapaapäiväni lenkkeilemällä koiran kanssa ihanassa auringonpaisteessa ja seuraavaksi lähden hyvän ystäväni kanssa kirpputorikierrokselle. Ihanaa ja rentouttavaa lauantaita kaikille muillekin!

Kommentit (2)

Hei, oletko joskus ajatellut hakea esim missiksi? Olet luonnollisesti todella kaunis. 🌝😊

Hei! Voi miten ihanasti sanottu! ❤️🤗 En ole pohtinut minkäänlaista misseilyä koskaan. Olen ihan viime vuosina alkanut pitää tästä luonnollisesta ja meikittömästä lookista enemmän. Nyt entistä enemmän kauniiden sanojesi myötä. Kiitos! ☺️

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Eveliina

Eveliina

Tervetuloa kurkistamaan täällä Turun Port Arthurin 120-vuotiaassa hirsitalossa asuvan uusperheemme elämään.

Sinut mukaan toivottavat blogin kirjoittaja Eveliina 28v sekä Pete 43v ja lapset 8v ja 9v.


Ota yhteyttä:
eveliinamatilda.blogi@gmail.com

Seuraa:
Facebook / Eveliina Matilda
Instagram / @eveliinamatilda

Arkisto

X