eveliina matilda - Banneri

Taas on se hetki vuodesta kun on aika kiittää päiväkodin työntekijöitä lapsen hoitoon, kasvatukseen ja opetukseen osallistumisesta. Tällä kertaa me kiitämmekin päiväkodin henkilökuntaa viimeisen kerran, sillä nuorimmaisemme aloittaa syksyllä koulun.

Korttipohjien lisäksi tarvitsimme korttien valmistukseen palan kaupan paperikassista, liimaa, sakset, kynän, maalia, siveltimen ja perunoita!

Puolitetusta perunasta voi muotoilla haluamansa mallisen leimasimen, vaikkapa sydämen tai tähden.

Pelkkä kaunis kiitos on varmasti riittävä tunnustus päiväkodin työntekijöille, mutta omat lapseni ovat kiitoksen lisäksi askarrelleet hoitajilleen vuosittain myös kortit.  Korttien kylkeen olen saattanut ostaa päiväkodin kahvihuoneeseen jotain hyvää tai antaa hoitajille jotain muuta pois kuluvaa, kuten pienet lahjakortit.

Vaihtoehtoisesti perunan voi myös dipata maaliin.

En kokenut, että päiväkodin päättymisen vuoksi henkilökuntaa tulisi lahjoa tavallista runsaammin, sillä lapseni päiväkotiryhmän aikuiset ovat matkan varrella vaihtuneet moneen otteeseen. Perheemme ja henkilökunnan välille ei ole syntynyt kovin syvää, useita vuosia kestänyttä yhteistyösuhdetta. En oikeastaan ole edes ihan varma kuinka monta varsinaista työntekijää lapseni päiväkotiryhmässä on tällä hetkellä vakituisesti. Lapsen mukaan heitä on neljä, joten annamme pienet muistamiset neljälle.

Leikkaa, liimaa, leimaa! Hauskaa ja super helppoa askartelua lapsellekin.

Keksimme askarrella kotoa löytyvistä materiaaleista kesäiset jäätelö-kortit, joiden oheen ostimme teemaan sopivat lahjakortit Turun jokirannasta sijaitsevasta jäätelökioskista. Muutaman euron arvoinen lahja, jossa näkyy lapsen kädenjälki ja kuuluu kiitos, on mielestäni oikein sopiva muistaminen päiväkodin työntekijöille. Millaisia mielipiteitä tai tapoja teillä on päiväkodin työntekijöiden lahjonnan suhteen?

Nyt kun nuorin lapsemme pääsee esikoulusta, päättyy päiväkotielämä perheemme osalta. Hieman haikeaa, että omat lapset ovat jo niin varttuneita, mutta toisaalta taas huojentavaa, että aikaiset aamut päiväkodin kuraeteisessä ovat nyt historiaa. Hyvästelen päiväkodin ja sen ihmiset hyvillä mielin ja kiitän syvästi kaikkia  turvallisia aikuisia, jotka ovat jättäneet arvokkaan jäljen rakkaimpiini.

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Eveliina

Eveliina

Tervetuloa kurkistamaan täällä Turun Port Arthurin 120-vuotiaassa hirsitalossa asuvan uusperheemme elämään.

Sinut mukaan toivottavat blogin kirjoittaja Eveliina 28v sekä Pete 43v ja lapset 8v ja 9v.


Ota yhteyttä:
eveliinamatilda.blogi@gmail.com

Seuraa:
Facebook / Eveliina Matilda
Instagram / @eveliinamatilda

Arkisto

X