eveliina matilda - Banneri

Viikko kylpylässä vierähti nopeasti ja nyt olenkin ehtinyt jo pari päivää totutella työarkeen. Kesälomani kesti vain viikon, mutta maisemanvaihdoksen myötä pääsin latautumaan kunnolla. Oli mukavaa kun kerrankin ei tarvinnut elää remontin keskellä. Lisäksi kotimme remppa eteni, sillä Pepe jäi kotiin tekemään töitä ja sitä meidän kauan kesken ollutta keittiöremppaa. Minun ja lasten mukana spa-lomalle lähti siskoni perhe.

Lohjan Spa ja resort sijaitsee järven rannalla.

Sää todellakin suosi meitä ja vaikka majoituimmekin kylpylässä, vietimme suuren osan ajasta ulkona rannalla, rantakahvilassa, jalkapallokentällä ja ravintolan ulkoterassilla.

Kylpylän uimarannalla oli rauhallista.

Mun kesälomaan kuuluu aina joku kevyt hömppä-kirja. Tätä oli kiva lukea rannalla lasten leikkiessä sekä illalla sängyssä, kun lapset olivat jo nukahtaneet.

Lapsilla oli rannalla leluja mukana ja viihdyimmekin rannalla monta tuntia.

Vietimme lomamme ensimmäisen päivän ihan kokonaan rannalla makoillen ja uiden. Järven vesi oli niin lämmintä, että minäkin uskaltauduin uimaan. Iltapäivällä lapset ottivat pienet torkut rannalla.

Vierailulla läheisellä mansikkafarmilla.

Nautimme illalla parvekkeella mansikoita kuohuviinissä.

Pojat jäivät kylpylään pelailemaan kun minä, siskoni ja tyttäreni suuntasimme mansikkatilalle, josta poimimme herkut naposteltavaksi. Tyttäreni oli meistä kaikkein nopein super-poimija! Aiomme mennä vielä kotona uudestaan mansikkapellolle poimimaan.

Kaikki ateriat söimme kylpylän ravintolassa, jossa tarjoiltiin todella maukasta, ns. hieman parempaa kotiruokaa. Terveellinen ravinto maistui liikunnallisella lomalla eivätkä lapset halunneet kertaakaan tilata ranuja tai burgereita.

Illan sählypelit käynnissä monitoimihallissa.

Teimme jalkapallokentän oheen piknikin ja viihdyimme kentällä monta tuntia.

Ennen lomaa meitä aikuisia mietitytti kuinka oikein saamme viikon kulumaan kylpylässä. Suunnittelimme valmiiksi mahdollisia retkiä lähialueille, mutta loppujen lopuksi, poistuimme kylpylästä vain pari kertaa. Kylpylän alueelta löytyi niin paljon kivoja urheiluaktiviteetteja, että päivät kuluivat niiden parissa.

Lapset suorastaan rakastivat isoa urheiluhallia, josta löytyi välineet monenlaiseen pallopeliin. Pelailimme päivittäin sählyä, koripalloa, sulkapalloa ja jalkapalloa. Oli ihanaa nähdä ja kokea kuinka iso tyhjä tila innostaa liikkumaan ja juoksemaan. Tällä lomalla lapset saivat juosta, nauraa ja ilakoida sydämensä kyllyydestä.

Kävimme kerran päivässä kylpylän uima-allasosastolla, josta löytyi erilaisia altaita uintiin ja rentoutumiseen sekä erilaisia saunoja. Teimme siskoni kanssa suolasaunassa kuorintahoidot itsellemme joka päivä. Mielestäni loman parhaat hetket olivat kun sain liikunnan, ruuan ja saunan jälkeen kömpiä hotellilakanoihin hyvän kirjan kanssa.

Oikein rentouttavaa kesälomaa kaikille joilla sitä on vielä edessä!

 

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Eveliina

Eveliina

Tervetuloa kurkistamaan täällä Turun Port Arthurin 120-vuotiaassa hirsitalossa asuvan uusperheemme elämään.

Sinut mukaan toivottavat blogin kirjoittaja Eveliina 28v sekä Pete 43v ja lapset 8v ja 9v.


Ota yhteyttä:
eveliinamatilda.blogi@gmail.com

Seuraa:
Facebook / Eveliina Matilda
Instagram / @eveliinamatilda

Arkisto

X