eveliina matilda - Banneri

Kuulumiset viikolta ja viikonlopun suunnitelmia


Miten nopeasti viikko vierähtikin! Kotonamme elettiin arkiviikko kahden aikuisen kesken. Pepen joutui lähestyvien deadlinien takia painamaan pitkiä työpäiviä, joten minäkin uppouduin omiin töihin oikein toden teolla. Työtunteja kertyi paljon, mutta toisaalta aika meni niin siivillä, että perjantain saapuminen yllätti minut aamulla!

Töiden lisäksi olen ehtinyt lenkittää koiraa ja nukkua. Minulla on mennyt koko viikko katsellessa yhtä telkkarisarjan jaksoa, koska olen iltaisin ollut vartin telkkarin katsomisen jälkeen valmis nukahtamaan. Kuulostaa tosi tylsältä ja niin nämä lapsettomat viikkoni kieltämättä välillä ovatkin. Toisinaan hengailen paljon kotona koiran ja hamsterin kanssa, luen tai katselen telkkaria. Pepe saapuu kotiin arkisin lähes poikkeuksetta vasta myöhään illalla, kun minä olen jo sängyssä.


Tänään lapset kuitenkin saapuivat taas meille ja kotiin puhkesi vilinä ja ilo! Heti koulun jälkeen meille tuli kylään kaveri, joka jäi vielä yökyläilemään viikonlopun kunniaksi. Laitoin lounastauollani lapsille välipalaa ja työpäivän jälkeen meidän nuorempi jäi kavereineen kotiin leikkimään, kun vein vanhemman lapsen kaverisynttäreille sisäleikkipuistoon. Synttäreiden aikana kävin ruokakaupassa ja kiertelin lemmikkiliikkeessä, josta mukaani tarttui jauhomatoja hamsterille ja lämmin peti koiralle.

Illalla kävelin koiran kanssa verstaalta saapuvaa Pepeä vastaan. Kotona laitoimme takkaan tulet, teimme tortilloja ja siemailimme hyvää valkoviiniä, sillä välin kun lapset leikkivät sisäpihalla muiden naapuruston lasten kanssa.
Voi kun kaikki iltani olisivat tällaisia!

Huomiselle minulla ei ole mitään suunnitelmia. On mukavaa, että viikonloppuna on yksi päivä, jolloin voimme tehdä perheenä ihan mitä juuri sillä hetkellä haluamme. Ehkäpä pelailemme, ulkoilemme tai remppaamme kotia. Sunnuntaina tiedossa on markkinahumua, kaverisynttärit, jääkiekkoa ja ratsastusta. Ihanaa viikonloppua kaikille Teille!

 

Kommentit

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä