eveliina matilda - Banneri

Nimipäivät, vuosipäivät ja muut kissanristiäiset ovat hyviä tilaisuuksia antaa lahja, syödä hyvin ja tehdä pienin teoin tavallisesta päivästä hieman tunnelmallisempi. Aina kun on tilaisuus juhlia, meillä juhlitaan eikä isänpäivä ole siihen poikkeus. Ei, vaikka päivänsankarilla ei olisikaan omia lapsia tai paikalla ei olisi edes niitä bonuslapsia.

Perheessämme isänpäivänä muistetaan tietysti niitä suvun muita isiä kuten minun ja puolisoni isiä, mutta juhlimme myös puolisoni bonusisyyttä. Pepe ei ole kenenkään biologinen vanhempi, mutta hän on erittäin tärkeä henkilö perheemme lapsille ja siinä on mielestäni erityisen hyvä syy juhlaan.

Ennen Pepen tapaamista en olisi arvannut, että vanhempien eron hyvä puoli voi olla se, että lapset saavat elämäänsä lisää tärkeitä ja hyviä ihmisiä. En olisi uskonut, että joku voi niin vilpittömästi rakastaa ja välittää lapsista, jotka tulivat tavallaan bonuksena tämän paketin mukana.

Ennakoin, että voisi olla haastavaa sovittaa yhteen pikkulapsiperheen sekä lapsettoman sinkkumiehen elämä. Lapsettoman miehen voisi olla vaikea ymmärtää arkeamme, tehdä kompromisseja ja asettaa vieraan miehen jälkikasvu omien tarpeidensa edelle.

Pepe osoitti kaikki ennakkoluuloni vääriksi. Ensialkuun ajattelin hyvin sujuneesta yhteenmuutosta, että tässä ollaan nyt tällä tavalla vieraskoreita ja kun arki kurahousuineen iskee ihan todenteolla, saan olla puolustamassa lapsiani miehelle, joka alkaa epäröimään onko tässä sittenkään mitään järkeä.

Niin tuli syksy ja monta muutakin syksyä. Mies kuskasi päiväkotiin aamuvarhain, puki kurahousut jos toisetkin, rakensi poikamiesasuntonsa yläkertaan kaksi lastenhuonetta, antoi lapsille lahjaksi omalta isoisältään perimänsä rakkaimmat esineensä ja istui kevätjuhlassa silmät kyynelissä. Sellainen on meidän Pepe. Maailman parhain bonusisä meidän lapsille.


Pepe sai isänpäivälahjaksi pehmeän aamutakin ja aina tarpeellisia alusvaatteita. Lapset viettivät isänpäivää isänsä luona joten me laiskottelimme kahdestaan kotona aamutakeissamme. Katoin kauniin aamiaisen, kävelimme pitkän kävelyn kirkonmäellä ja pelailimme pleikkarilla autopelejä. Juuri meidän bonusisälle mieluisa päivä!

Kommentit (2)

Ihana kun juhlitte bonus-iskää 😍 Itse bonusvanhempana on kiva tulla huomioiduksi juhlapäivinä bonuslasten osalta, vaikka biolapsiakin on.

Muistatko lastesi bonus-äitiä äitienpäivänä, jos heillä sellainen on?

Hei! En muista lasteni toisen perheen aikuisia merkkipäivinä. Vaikka tulemme hyvin toimeen ja olemme käytännön takia tekemisissä, ei ole minulle luonnollista muistaa näitä tunneyhteydeltä etäisiä ihmisiä heidän juhlapäivinään. 😊

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Eveliina

Eveliina

Tervetuloa kurkistamaan täällä Turun Port Arthurin 120-vuotiaassa hirsitalossa asuvan uusperheemme elämään.

Sinut mukaan toivottavat blogin kirjoittaja Eveliina 28v sekä Pete 43v ja lapset 8v ja 9v.


Ota yhteyttä:
eveliinamatilda.blogi@gmail.com

Seuraa:
Facebook / Eveliina Matilda
Instagram / @eveliinamatilda

Arkisto

X