eveliina matilda - Banneri

Mitäs muutakaan meillä on taas tehty kuin jouluteltu. Jouluttelu onkin hyvä sana kuvailemaan joulun odotukseen liittyviä tapahtumia. Yrittäkää kestää tämä päättyy ehkä aaton jälkeen!

Vierailin eilen illalla siskoni kanssa kirkon joululaulukonsertissa. Pepe jäi kotiin laittamaan lapsia unille ja minä pääsin virittäytymään joulutunnelmaan joululaulujen avulla.

Asumme aivan kirkon vieressä, mutta siellä tulee käytyä kirjaimellisesti joskus ja jouluisin. Viimeksi vierailimme Pepen ja lasten kanssa Mikaelin kirkon kesäkahvilassa syömässä vohveleita. Kirkon pihalla meidän tulee kuljettua lähes päivittäin koiralenkin yhteydessä. Lapsista on hauskaa pyöräillä ja leikkiä piilosta kirkon ympärillä.

Joulutunnelma on kyllä löytänyt myös kotiimme, jossa olemme viettäneet viime aikoina paljon aikaa. Kutsuimme itsenäisyyspäivänä siskoni ja hänen miehensä meille syömään ja katsomaan itsenäisyyspäivän vastaanottoa. Laitoimme kaurista ja pelasimme lautapeliä pitkälle iltaan.

Viikonloppuna järjestimme kahden siskoni ja heidän perheidensä kanssa pikkujoulujuhlat. Minä vastasin koristelusta ja siskoni laittoivat jouluruuan. Kylläpä rosolli ja muut jouluherkut taas maistuivatkin hyvältä! Toivottavasti en ehdi kyllästyä jouluruokiin ennen aattoa. Söimme pitkään, kuuntelimme joulumusiikkia ja nautimme tunnelmasta. Tosin neljän keskenään leikkivän ja riehuvan lapsen sekä kahden koiran poppoo yrittivät vähän väliä koetella aikuisten tunnelmaa.

Juuri nyt parasta on se, että kotimme on jo sillä mallilla, että tänne voi kutsua ystäviä ja sukulaisia kylään. Vaikka viihdymme me täällä ihan perheenkin kesken. Etenkin nyt lumimyrskyn pauhatessa ulkona on ihana laittaa takkaan tuli ja nautiskella olosta omalla sohvalla.


 

Kommentit (2)

Tuo ruokapöytä on niin hieno, kansi oli Pepen tekemä eikös ollutkin?

Hei, kiitoksia! Kyllä vain se on Pepen tekemä. 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Eveliina

Eveliina

Tervetuloa kurkistamaan täällä Turun Port Arthurin 120-vuotiaassa hirsitalossa asuvan uusperheemme elämään.

Sinut mukaan toivottavat blogin kirjoittaja Eveliina 28v sekä Pete 43v ja lapset 8v ja 9v.


Ota yhteyttä:
eveliinamatilda.blogi@gmail.com

Seuraa:
Facebook / Eveliina Matilda
Instagram / @eveliinamatilda

Arkisto

X