eveliina matilda - Banneri

Muistellaan vielä hetki mennyttä vuotta ja sen mieleenpainuvimpia tapahtumia.

1. Uusi työ

Vuoteni alkoi mahtavasti uudella työpaikalla. Kirjoittelin tammikuussa blogiin työhaastatteluista, joissa kävin ja jo helmikuun alussa aloitin unelmieni työssä. Ajatella, että olen pian työskennellyt jo vuoden uudessa ammatissani.
Uusi työ mullisti elämäni ja olen nauttinut todella paljon työstä ja siinä kehittymisestä. Aikana ihanaa, että saan nyt kotiäitivuosien ja opiskelun jälkeen keskittyä uraan.

2. Hamsteri ja uusi auto

Teimme vuoden aikana kaksi hieman isompaa hankintaa. Hamsteri ei toki kooltaan ole iso, mutta eläimen ottaminen perheeseen on iso asia. Lumipallo elää jauhomatoineen (toivottavasti) onnellista jyrsijän elämää. Etsin hänelle parhaillaan isompaa terraariota, jossa olisi vielä entistä enemmän tilaa kaivella. Lumipallo kaivelee tunneleita puruihin, rakastaa kurkkua ja jauhomatoja sekä viipottaa mielellään juoksupyörässä yöt. Suloinen pikkuotus, joka tosin välillä valvottaa meitä öisin.

Toinen iso hankinta vuoden ajalta on auto, jonka ostimme kesällä. Pieni ja näppärä bemari on ollut täydellinen kulkupeli meille kaupunkilaisille. Auto on kuljettanut luotettavasti lapset kouluun ja harrastuksiin sekä toiminut moitteettomasti kauppakassinani. Pohdin jonkin aikaa, että olisimmeko pärjänneet kuitenkin pelkän Pepen työauton kanssa. En kuitenkaan ehkä olisi osannut luopua vapaudestani liikkua milloin haluan minne haluan. Auto oli ehdottomasti vuoden parhaimpia hankintoja!

3. Kesälomareissu

 

Kesän mieleenpainuvin viikko oli ainoa lomaviikkoni, jolloin matkustin lasten ja siskoni perheen kanssa Lohja Spahan. Lilluimme toki kylpylässä ja lämmittelimme sen erilaisissa saunoissa, mutta uimme myös järvessä, vierailimme lähiseudun mansikkafarmilla, pelailimme pallopelejä ja söimme hyvin. Rentouttava, lapsikeskeinen ja lämmin viikko Lohjalla piti ehdottomasti sisällään kesän parhaimpia päiviä.

4. Keittiöremontin eteneminen

Yksi vuoden kohokohdista on ehdottomasti keittiöremontin eteneminen. Ei valmistuminen, mutta eteneminen siihen pisteeseen, että saimme taas keittiön käyttöön! Elimme melko pitkään olohuoneeseen sijoitetun mikron ja jääkaapin varassa. Elämä muuttui paljon helpommaksi kun pääsi taas keittiöön kokkailemaan ja sai siivota keittiötarvikkeet pois olohuoneesta.

Ennakoidusti keittiön remontti hidastui heti kun saimme kaikki huoneen toiminnot käyttöön. Nyt odottelen, että Pepen töiden suhteen alkaisi hiljaisempi jakso ja sopivat pintamateriaalit kuten keittiön taso ja välitilan kaakelit kävelisivät luoksemme.

5. Nuorimmainen aloitti koulutaipaleensa

Vuoden tärkein juttu on ehdottomasti meidän pienen pojan ekaluokan alkaminen. Voi miten kovin ja pitkään pieni lukutoukka odotti kouluun pääsyä. Olin iloinen ja ylpeä kun pääsin ensimmäisellä kouluviikolla viemään lapset kouluun. Tuntui isolta virstanpylväältä, että molemmat lapset ovat koululaisia.

6. Tyttären ensimmäiset estekilpailut

 

Tyttäreni elämässä vuoden tärkeimpiä hetkiä koettiin tietysti ponin selässä. Ahkera harjoittelu johti ison ruusukkeen voittamiseen tytön ensimmäisistä estekilpailuista. Ruusuketta tärkeämpää oli nähdä oma lapsi ylittämässä itsensä ja toteuttamassa rohkeasti unelmiaan.

7. Kihlat

 

Taianomainen vuosi huipentui aattoaamuna tapahtuneeseen kihlaukseen. Pepe yllätti minut kosinnalle täysin ja teki samalla vuodesta 2022 meille erityisen mieleenpainuvan. Lämmin kiitos vielä kaikille onnitteluista!

Kommentit (2)

Tykkään sinusta! Oot tosi fiksu nuori nainen. Oon alkanut lukemaan sinun blogia muistaakseni silloin kun sain esikoisen, eli 5 v. sitten. Ja kuullostaa että sulla on ihana mies joka ottaa sut huomioon ym!

Voi kiitos ❤️ Ihania sanoja sinulta! Kiva kun olet viihtynyt blogin parissa jo noin pitkään. 😊

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Eveliina

Eveliina

Tervetuloa kurkistamaan täällä Turun Port Arthurin 120-vuotiaassa hirsitalossa asuvan uusperheemme elämään.

Sinut mukaan toivottavat blogin kirjoittaja Eveliina 28v sekä Pete 43v ja lapset 8v ja 9v.


Ota yhteyttä:
eveliinamatilda.blogi@gmail.com

Seuraa:
Facebook / Eveliina Matilda
Instagram / @eveliinamatilda

Arkisto

X