eveliina matilda - Banneri

Turkuun saatiin aivan ihana keli sopivasti hiihtolomaksi. Täällä on riittänyt lunta ja aurinkoa, mikä on innostanut ulkoilemaan ja nauttimaan talvesta.

Luminen Port Arthurin puutaloalue on satumainen ja idyllinen.

Minulla tai Pepellä ei valitettavasti ole lainkaan talvilomaa. Pepen verstaan krooninen kiire jatkuu, minkä vuoksi hän ehti hädin tuskin viettämään yhden vapaapäivän tänään sunnuntaina. En ole lainkaan kateellinen yrittäjälle, vaikka itsekin teen toisinaan sivutoimeni vuoksi paljon töitä. Kuluvassa työvuorolistassa minulla on vain yksi työvuoro perhe- ja kriisityöntekijän toimessa, joten saan seuraavat viikot olla vapaalla päivätyöni jälkeen iltaisin ja viikonloppuisin.

Lapset viettivät hiihtolomaviikon isällään, mikä oli ihan hyvä juttu, niin heillä on ollut lomalla mukavaa ohjelmaa ja reissu.

Olen katsellut hivenen kateellisena siskojeni laskettelureissuilta someen postaamia tunnelmia. Olisi ihana päästä reissuun ja viettää perheen kanssa aikaa ilman arjen vastuita. Tykkään kovasti lasketella, mutta todennäköisesti laskettelureissu jää kokematta mun ja Pepen osalta tältä vuodelta. Ehkäpä voisimme syksyllä suunnata lomamatkalle jonnekin lämpimään.

Suon laidalla, laavun suojassa eväät maistuu niin paljon paremmalta!

Loman puutteesta huolimatta olen ehtinyt nauttia talvesta. Aurinko on innostanut koiran kanssa pitkille lenkeille ja nyt viikonloppuna kävimme sukulaisten kanssa suvun suolla retkeilemässä. Nautimme eväät laavulla, jonne kuljimme moottorikelkan kanssa. Minä, siskoni ja nuori serkkutyttöni ajelimme lähitienoon koskemattomissa maisemissa kelkalla ja sanoinkin laavulle palattuamme, että ihan kun olisi jollain Lapin kelkkasafarilla!

Huomenna alkaa taas uusi työviikko, mikä on ihan mukava juttu. Kun on tosi kiva työ, maanantai tuntuu harvemmin kurjalta. Tiedossa on varmasti kivoja kohtaamisia työkavereiden kanssa ja toimiston hyvää kahvia. Mukavaa uutta viikkoa kaikille!

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Eveliina

Eveliina

Tervetuloa kurkistamaan täällä Turun Port Arthurin 120-vuotiaassa hirsitalossa asuvan uusperheemme elämään.

Sinut mukaan toivottavat blogin kirjoittaja Eveliina 28v sekä Pete 43v ja lapset 8v ja 9v.


Ota yhteyttä:
eveliinamatilda.blogi@gmail.com

Seuraa:
Facebook / Eveliina Matilda
Instagram / @eveliinamatilda

Arkisto

X