eveliina matilda - Banneri

Aloitimme uuden keittiön rakentamisen viime kesänä, kun Pepellä oli sopivasti töissä hiljaisempaa ja minä lähdin lasten kanssa lomailemaan kylpylään.
Tätä ennen keittiömme sijaitsi pitkän aikaa olohuoneessa, sillä olimme innoissamme ryhtyneet purkuhommiin kunnes remppa joutui sitten odottelemaan yrittäjän kiireiden takia.

Keittiö ei tullut viime vuonna valmiiksi, mutta toki otimme sen keskeneräisenä käyttöön. Tekemättä jäi katon ja seinien maalaus, listoitus kaappien viimeistely, sokkelit, taso, välitila ja listoitus.

Kiireiden lisäksi töiden etenemistä jarrutti meidän päättämättömyys materiaalien suhteen. Vuosia kestävän rempan aikana inspiraatio ja innostus ehtii vaihdella moneen otteeseen eikä vaikeita valintoja kiinnosta tehdä silloin kun ei ole riittävän innoissaan.

Kun lapset lähtivät viime kerralla toiseen kotiinsa, siirsimme ruokapöydän olohuoneeseen ja ryhdyimme keittiön kimppuun.

Pepe sai muutaman päivän aikana hiottu ja maalattu katon sekä seinät. Tosin vieläkään jälki ei kelpaa hänelle, joten pinnat odottavat vielä sitä viimeisintä pintakerrosta. Myös kattolistoista suurin osa löysi tiensä katonrajaan. Kaappien yläpuolelle tulevat listat odottelevat vielä peitelevyjä. Kaapit tulevat kattoon asti, joten myös niiden yläpuolella kiertää lista.



Yllätyksekseni valitsin puuttuvat materiaalit tällä kertaa aivan hetkessä. Seiniin sudittiin maalia mitä varastosta sattui löytymään ja välitilaksi valikoitui molempia miellyttänyt vanhahtava vihreä laatta, jonka ladonta vaihtoehtoja parhaillaan testaamme. Uusi messinkinen allas on jo hankittu ja vihdoin valitsin tason, johon se tullaan upottamaan. Vihreää laattaa rauhoittamaan tulee valkoinen hi-macs -taso.

Perjantaina kun lapset saapuivat meille, rullasimme suojamuovit pois keittiöstä ja kannoimme pöydän paikoilleen. Työmaa saa odottaa viikon ja jatkamme hommia kun kotona ei pyöri kahta lasta ruokittavana. Pepen mielestä on ihan hyvä, että paikat saavat nyt kuivua kunnolla, minä taas en malttaisi millään odottaa. Kohta se on valmis!

Kommentit (1)

Wau! Kaunista jo nyt! Odotan kuvia valmiista keittiöstä!😍

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Eveliina

Eveliina

Tervetuloa kurkistamaan täällä Turun Port Arthurin 120-vuotiaassa hirsitalossa asuvan uusperheemme elämään.

Sinut mukaan toivottavat blogin kirjoittaja Eveliina 28v sekä Pete 43v ja lapset 8v ja 9v.


Ota yhteyttä:
eveliinamatilda.blogi@gmail.com

Seuraa:
Facebook / Eveliina Matilda
Instagram / @eveliinamatilda

Arkisto

X