eveliina matilda - Banneri

Keittiöremontti, päivätyö, sivutoimi, yhteishaku, lapsen synttäreiden järjestäminen, kodin kevätsiivous, talvivaatteiden ja -kenkien pois pesu, polkupyörien keväthuolto, ikkunoiden pesu, veroilmoitus, terassin laitto ja kesäkukkien istutus… Kuluva kevät on ollut hengästyttävän kiireinen ja saan syyttää siitä vain itseäni.

Kevätauringon myötä heräsin eloon ja tartuin toimeen monen sellaisen asian suhteen, joka sai pimeän talven ajan uinua unohdettuna. Olen esimerkiksi kääntänyt koko vaatehuoneen ylösalaisin ja laittanut ison kasan tavaraa eteenpäin. Karsintavimmani kohteeksi osui myös lastenhuoneet, joista raivasin pois käyttämättömiksi jääneet lelut, turhat huonekalut ja pienet vaatteet. Siivosin myös auton sisätilat, pesin turvaistuinten päälliset ja hankin kuukausijäsenyyden autopesulaan. Mitä enemmän siivoan ja järjestelen, sitä enemmän uutta tehtävää huomaan ympärilläni.

Yltiöahkera kodinpito on toisinaan hauskaa puuhaa. Nautin siivoamisesta ja siitä hallinnan tunteesta minkä saavutan kotia järjestelemällä, mutta kyllä minua nyt jo hiukan väsyttää. Huomaan sen siitä, etten enää jaksa iltaisin valvoa Pepen kanssa sen jälkeen kun lapset ovat menneet nukkumaan. Usein meinaan myös työpäivän jälkeen torkahtaa päiväunille jos pysähdyn liian pitkäksi ajaksi.

Ajattelin nyt kuluvan viikon aikana rutistaa itsestäni loput tehot irti ja sitten tulevan viikonlopun myötä rauhoittua. Juhlimme lauantaina nuorimmaiseni 8-vuotissyntymäpäivää, joita varten on hieman siivottava ja leivottava. Synttäreiden jälkeen alkaa pitkä viikonloppu vappuineen ja sitten juhlahumussa on mukava nauttia kevätsiivouksen jälkeisestä kodista. Tsemppiä kaikille muillekin kevätkiireistä kärsiville!

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Eveliina

Eveliina

Tervetuloa kurkistamaan täällä Turun Port Arthurin 120-vuotiaassa hirsitalossa asuvan uusperheemme elämään.

Sinut mukaan toivottavat blogin kirjoittaja Eveliina 28v sekä Pete 43v ja lapset 8v ja 9v.


Ota yhteyttä:
eveliinamatilda.blogi@gmail.com

Seuraa:
Facebook / Eveliina Matilda
Instagram / @eveliinamatilda

Arkisto

X