eveliina matilda - Banneri

Puhelin oli täynnä ihania kuvia meidän äitienpäivän vietosta. Vietimme päivää tietenkin äitien luona kyläillen. Lapset aloittivat aamun herättämällä ja lahjomalla minut. Emme syöneet kotona lainkaan aamupalaa, vaan suuntasimme brunssille mukkilaan.

Sain niin kauniin kortin meidän enkkuluokkalaiselta. <3

Lapset ojensivat mummille lahjan.

Päivä alkoi runsaalla brunssilla ja mimosalla.

Lapset rakensivat ukkin kanssa hienon mäkiauton ja laskivat mäkeä.

Allaskausi korkattu!

Onnellinen äiti.

Kuopus jäi vielä hetkeksi mukkilaan leikkimään sillä välin kun minä ja Pepe lähdimme tyttären kanssa heppatallille. Pepe seurasi ponin harjausta turhan läheltä ja vietti tallivierailun allergiakohtauksesta kärsien. Tyttären ratsastustunti sujui laukkaharjoituksineen hyvin.

Ratsastustunnin jälkeen nappasimme nuorimmaisen mukaamme mukkilasta ja suuntasimme Pepen vanhempien luokse kyläilemään. Kahvittelimne pihalla samalla kun lapset leikkivät aivan ihanasti sisustetussa leikkimökissä.

Leikkimökki on lasten mielestä paras paikka!

Meille tarjoiltiin ihania herkkuja kauniista astioista.

Hänen lempipuuhaa on vanhojen mausteiden eli myrkkyjen sekoittaminen.

Mahtavaa kun kesä on vihdoin täällä! Me nautitaan lasten kanssa ihan koko sydämestämme, vaikka ollaankin vielä muutama viikko koulussa ja töissä. Kohta lapset jäävät lomalle ja sitten mun etätyöpäivistä tulee mielenkiintoisia. Toivottavasti aurinkoinen keli jatkuu niin lapset voivat viettää päivät ulkona kavereiden kanssa. Mutta nyt viikonlopun viettoon, ihanaa viikonloppua kaikille!

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Eveliina

Eveliina

Tervetuloa kurkistamaan täällä Turun Port Arthurin 120-vuotiaassa hirsitalossa asuvan uusperheemme elämään.

Sinut mukaan toivottavat blogin kirjoittaja Eveliina 28v sekä Pete 43v ja lapset 8v ja 9v.


Ota yhteyttä:
eveliinamatilda.blogi@gmail.com

Seuraa:
Facebook / Eveliina Matilda
Instagram / @eveliinamatilda

Arkisto

X