eveliina matilda - Banneri

Takana on niin vauhdikas viikonloppu, että kotona on ehditty suurin piirtein kääntyä aina aktiviteettien välissä. Aurinko, Turun tapahtumat ja sukulaiset pitivät meidät kiireisinä!

Perjantaina työpäiväni jälkeen aloitin viikonlopun Börs Scandicin vaikuttajatapahtumassa lasten menuuseen ja hotellin uudistuneiden tiloihin tutustuen. Erinomaisen (lasten!)ruuan lisäksi tapahtuman kruunu oli muihin osallistujiin tutustuminen.

Lapset tulivat taas meille perjantaina, mutta he suuntasivat suoraan koulusta isovanhempien kotiin viettämään kesäpäivää. Illalla hain lapset kotiin ja muuta emme sitten perjantaina ehtineetkään.

Lauantaina vietettiin siivouspäivää, jonka toimesta Kupittaan puisto oli täyttynyt tavaroita ja vaatteita myyvistä sekä ostamista ihmisistä. Aurinkoinen sää oli houkutellut paikalle tosi paljon ihmisiä. Mukanamme reissussa oli siskoni ja hänen poikansa.

Kiertelimme myyntialueella ja kävimme seikkailupuiston puolella leikkimässä. Tytär osti itselleen vaatteita ja poika löysi pari kivaa lelua. Minä kustansin kahvit, hattarat ja jäätelöt.

Siivouspäiviltä ei löytynyt suolaista syötävää, joten lounastimme Ikeassa. Matkalla Ikeaan nappasimme mukaamme toisen siskoni pojan, jotta siskoni sai siivoilla kotona rauhassa lapsen huomisia syntymäpäivä varten.

Ikean jälkeen veimme koko viiden lapsen lauman leikkimään Holpoppiin.


Iltapäivällä palautimme yhden lainalapsen ja loput neljä lasta tulivat meille. Siskoni pojat tulivat meille yökylään, jotta toinenkin siskoni pääsi siivoamaan. Kätevää!

Lapset olivat ulkoilun ja sisäleikkipuiston jälkeen melko väsyneitä. Pelailimme illan lautapelejä ja pleikkarilla autopeliä. Mun viihdyttäessä lapsia, Pepe liimaili keittiön välitilan laattoja paikoilleen.

Iltapala-pannarin jälkeen päivä oli valmis ja koko porukka nukahti hetkessä yöunille.

Sunnuntaina heräsimme musiikkiin. Kotikadulla alkoi heti aamupäivästä Portsan katumarkkinat. Kaksi vanhinta poikaa jäivät kotiin pelailemaan pleikkaria, mutta minä, tytär, siskoni nuorempi lapsi ja Portsaan saapuneet kaksi siskoani käväisimme markkinoilla. Siskoni lapsi pyöräytti onnenpyörästä pääpalkinnon ja minä löysin ihanan cashmere-neuleen.

Myöhemmin kesällä Portsassa vietetään pihamarkkinoita, joissa ajattelin toimia itse myyjänä.


Iltapäivällä minä ja tytär suuntasimme ponitallille, jossa tyttärellä oli estetunti. Poneilla oli vauhdikas päivä päällä ja muutama lapsi tippui selästä. Osa esteistä jännitti poneja ja tunti jännitti erityisesti meitä katsomossa istuskelevia vanhempia. Kaikki sujui kuitenkin tyttäreni osalta hienosti ja tunnista jäi hyvä fiilis!

Ratsastustunnin jälkeen hoidimme ratsun aikailematta pois, koska seuraavana tiedossa oli siskon pojan 2-vuotissynnttärit. Minä nautin ihanista tarjoiluista sekä sukulaisten kanssa rupattelusta ja lapset pääsivät leikkimään isolla porukalla. Oli kiva päättää viikko näihin kekkereihin!


Meidän lapselliset viikonloput ovat yleensä täynnä ohjelmaa, mutta onneksi se sopii meidän perheelle. Minä ja lapset rakastetaan menoa ja meininkiä ja Pepe on tyytyväinen kun voi meidän mennessä livahtaa verstaalle.

Nyt edessä on uusi ihana viikko ja ensi viikonloppuna mulla on lapsiperhemeiningin sijasta tiedossa aikuista seuraa ja ohjelmaa.

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Eveliina

Eveliina

Tervetuloa kurkistamaan täällä Turun Port Arthurin 120-vuotiaassa hirsitalossa asuvan uusperheemme elämään.

Sinut mukaan toivottavat blogin kirjoittaja Eveliina 28v sekä Pete 43v ja lapset 8v ja 9v.


Ota yhteyttä:
eveliinamatilda.blogi@gmail.com

Seuraa:
Facebook / Eveliina Matilda
Instagram / @eveliinamatilda

Arkisto

X