eveliina matilda - Banneri

Löysin puhelimen albumista kivoja kuvia meidän syysloman retkestä Särkänniemeen ja ajattelin vielä palata (jo hieman kaukaiselta tuntuvan) syysloman tunnelmiin.

Me tehtiin tosiaan muutaman muun sukulaisen kanssa kiva päiväretki Särkänniemenhuvipuistoon, jossa vietettiin syyslomalla Karmivaa karnevaalia. Itse en ole tainnut koskaan olla huvipuistossa kesäkauden ulkopuolella ja oli kiva nähdä huvipuisto hieman synkemmässä asussa.

Reissusta tavanomaisesta poikkeavan teki myös se, että omien autojen sijasta kuljimme yhteisellä bussikuljetuksella. Oli hauskaa istuskella yhdessä bussin takaosassa ja nautiskella maisemista sekä seurasta. Pysähdyimme menomatkalla Urajalan makeistukussa, josta tietysti ostimme matkaevääksi herkkuja. Saavuttuamme Tampereelle pääsimme ihailemaan ikkunoista lumisadetta. Onneksi perillä Särkänniemessä oli sateeton syyskeli.


Isommat lapset menivät huvipuiston alueella aika pitkälti omia menojaan. Molemmat meidän lapset pääsivät jo melkein kaikkiin laitteisiin pituutensa puolesta. Myös minä ja Pepe uskaltauduimme muutamaan laitteeseen huvittelemaan. Osa Särkänniemen hurjimmista laitteista oli jo mennyt talviteloille, mutta laitteita oli ihan riittämiin avoinna meidän porukalle.

Laitteiden lisäksi Särkänniemeen oli luotu karmiva tunnelma, joka piti sisällään zombie-alueen, pelottavaa musiikkia ja erilaisia huvipuiston alueella kulkevia pelottavia hahmoja. Meillä oli mukana ihan pieniäkin lapsia, joiden kanssa ei menty katsomaan Zombieta, mutta esimerkiksi siskoni eskarilainen ei jännittänyt zombieita lainkaan edes ihan lähietäisyydeltä.

Huvittelun lisäksi käytiin syömässä buffetissa, mikä oli lasten kanssa näppärä valinta kun ruokia ei tarvinnut odotella ja pöydästä sai jokainen valikoida itselleen sopivaa syötävää. Minä söin tietenkin suosikkiherkkuani hattaraa ja miehet joi lemmikeiksi minttukaakaot

Iltapäivällä Näsijärveltä puhaltava viima sai luut ja ytimet jäätymään. Lapset olisivat vielä jatkaneet huvipuistopäivää iltamyöhään asti, mutta onneksi meidän bussi lähti kohti kotia hyvissä ajoin kello kuudelta.

Syksyisessä huvipuistoretkessä oli parasta se, että laitteisiin oli lyhyet ja paikoin olemattomat jonot. Itse kärsin hieman kylmästä, mutta loppujen lopuksi sekin on pukeutumiskysymys. Myös bussilla matkustaminen oli kiva kokemus, jonka teemme mielellämme uudelleenkin!

Kommentit (1)

Hauskalta kuulosti teidän retki 😊 Karmivan karnevaalin teema on jännä, zombiet huvipuistossa kuulostaa hauskalta ja lapsille jänniltä 😄

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Eveliina

Eveliina

Tervetuloa kurkistamaan täällä Turun Port Arthurin 120-vuotiaassa hirsitalossa asuvan uusperheemme elämään.

Sinut mukaan toivottavat blogin kirjoittaja Eveliina 28v sekä Pete 43v ja lapset 8v ja 9v.


Ota yhteyttä:
eveliinamatilda.blogi@gmail.com

Seuraa:
Facebook / Eveliina Matilda
Instagram / @eveliinamatilda

Arkisto

X