ihan mamina - Banneri

Me halutaan vauva. Tämä yhteen ääneen sanottu lause herättää paljon tunteita, ajatuksia ja kysymyksiä. Se on yksi isoimmista asioista mitä pariskunnat päättää yhdessä, se muuttaa koko elämän. Silloin päätin aloittaa kirjoittamisen, hankin hopeisen glitter päällysteisen muistikirjan josta tuli mun tärkein juttu ikinä. Keräsin siihen paljon tietoa raskautumisesta ja naisen kehon toiminnasta sekä kirjoitin omista ajatuksista ja tunteista. Tämä muistikirja piti mun ajatukset kasassa ja nyt päätin että haluan julkaista mun muistikirjan blogin muodossa. 

Et usko mitä kaikkea googletin vauvakuumeissani, miten uskomattomia juttuja löysin internetin ihmeellisestä maailmasta ja miten sairaaksi vauvakuume mut teki. Välillä itseäkin hirvitti että meneekö mun touhu jo pakkomielteen puolelle. Mutta nyt oon onnellisesti raskaana, itseasiassa parin viikon päästä on raskauden puoliväli. Yllätyksenä minulle tuli se, että raskaaksi tuleminen ei tapahdu aina niinkuin biologian tunneilla kerrotaan. ”Mies työntää siittimen naisen emättimeen ja hupsista 9kk päästä syntyy vauva” – Joo toki tämäkin osio tarvitaan vauvan tekemiseen, mutta tiesitkö että yhden kuukautiskierron aikana on 20% todennäköisyys tulla raskaaksi? Ja tiesitkö että noin puolet raskauksista päättyy keskenmenoon ja suurin osa naisista ei edes tiedä olleensa raskaana koska veristä vuotoa on mahdotonta erottaa tavallisista menkoista. 

Näiden faktojen pohjalta päätin maksimoida raskauden mahdollisuudet ja etsin tietoa keinoista parantaa raskauden mahdollisuutta. Suurimmalla osalla ei ole mitään tieteellistä perustetta mutta monet naiset vannoo niiden nimeen. Eikä niistä haittaakaan ollut, mutta kerron aiheesta lisää myöhemmin.

𝐼𝒽𝒶𝓃 𝓂𝒶𝓂𝒾𝓃𝒶 – 𝒩𝒾𝒾𝓃𝒶

Kommentit (1)

Kaikinpuolin ihana blogi ja kaunis ulkoasu!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Niina Mantere

Niina Mantere

Blogin takaa löytyy Niina, 24-vuotias opiskelija, kahden pienen pojan äiti ja yhden miehen avovaimo.

Äitiydestä on tehty tänä päivänä suuri kilpailu ja etenkin nuorten äitien kohtaama kritiikki on kovaa. Siksi mä olen päättänyt paljastaa oman epätäydellisyyteni ja antaa vertaistukea muille täydellisen epätäydellisille äideille, jotka kamppailevat samojen asioiden parissa. Täällä puhutaan äitien kehonkuvasta, opiskelusta vauva kainalossa ja vanhemmuuden haasteista ja parhaista hetkistä. Ainiin ja onhan meillä tulossa häätkin kesällä 2023, jännää!

Ihana saada sut mukaan!

Ota yhteyttä
ihanmamina@gmail.com

Arkisto

X