ihan mamina - Banneri

Google, tuo ihana keksintö! En edes enää tiedä miten tulisin toimeen ilman googlea. Joskus jopa kesken riidan saatan kaivaa puhelimen esiin, googlettaa argumenttini (jouduin googlettamaan miten kyseinen sana kirjoitetaan) ja todistella Tonille, että ”Hah sanoinko??” Ärsyttävää.. tiedetään!

Raskauden suunnitteluvaiheessa google oli kovassa käytössä. Halusin tietää kaiken. Sen lisäksi googletin omia (usein kuviteltuja) raskausoireitani ja tilastoja siitä kuinka todennäköisesti tulisin raskaaksi. Suurimpaan osaan googletuksista olisin tiennyt vastauksen itse, mutta nautin hirveästi siitä kun luin muiden vauvakuumeilijoiden hulluja juttuja aiheesta.

”Kuinka aikaisin raskaustesti näyttää plussaa”

”Elohiiri vatsassa raskausoire”

”Ripuli raskausoire”

”Kuinka kauan siittiöt elävät”

”Iskias kipu raskausoire” 

Raskaudesta haaveillessa sitä tulkitsee kaiken hiemankin normaalista poikkeavan raskausoireeksi. Näiden googletusten tuloksena eksyin usein vauvapalstoille ja piinailuketjuihin. Ne vasta villitsikin mun mielikuvitusta!

”Voinko olla raskaana vaikka menkat alkoi” 

”Hiivatulehdus raskausoire” 

”Miksi virtsa on vihreää”

”Paras aika harrastaa seksiä” 

”Vaikuttaako seksiasento vauvan sukupuoleen”

”Suolakurkun himo raskausoire”

Listaa voisi jatkaa ikuisuuksiin, mutta tässä teille mieleenpainuvimmat. Jälkeenpäin nämä huvittaa, mutta opin oikeasti paljon. Ainakin silloin kun eksyin vahingossa luotettavammille sivuille kun keskustelupalstat. Oikeat raskausoireet tunnisti sitten kyllä, kun ne ilmestyivät. Mutta hauskaa mulla oli googleni kanssa!

𝐼𝒽𝒶𝓃 𝓂𝒶𝓂𝒾𝓃𝒶 – 𝒩𝒾𝒾𝓃𝒶

Saattaisit pitää myös: 

Ärsyttävimmät asiat mitä ihmiset sanoo vauvakuumeiselle.

Kommentit (1)

Kuulostaa niin tutulta nuo googlailut, meillekin kesävauva ja esikoinen tulossa 😀

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Niina Mantere

Niina Mantere

Blogin takaa löytyy Niina, 24-vuotias opiskelija, kahden pienen pojan äiti ja yhden miehen avovaimo.

Äitiydestä on tehty tänä päivänä suuri kilpailu ja etenkin nuorten äitien kohtaama kritiikki on kovaa. Siksi mä olen päättänyt paljastaa oman epätäydellisyyteni ja antaa vertaistukea muille täydellisen epätäydellisille äideille, jotka kamppailevat samojen asioiden parissa. Täällä puhutaan äitien kehonkuvasta, opiskelusta vauva kainalossa ja vanhemmuuden haasteista ja parhaista hetkistä. Ainiin ja onhan meillä tulossa häätkin kesällä 2023, jännää!

Ihana saada sut mukaan!

Ota yhteyttä
ihanmamina@gmail.com

Arkisto

X