ihan mamina - Banneri

Miten saada mies haluamaan lapsia? 

Vastaus on yksinkertainen, et mitenkään. Voit kuitenkin tehdä jotain jotta mies heräisi itse ajatukseen lapsen hankkimisesta!  Miehelle pitää puhua aiheesta mahdollisimman paljon, kuitenkaan ilman että asiasta tulee painostava. Kannattaa jakaa omaa vauvakuumetta miehelle, kertoa hänelle omista tulevaisuuden haaveista ja haluista, sekä vastavuoroin kysyä mieheltä itseltään mitä hän näkee omassa ja teidän yhteisessä tulevaisuudessa. Mikäli mies vastaa että hän ei nää tulevaisuudessa lapsia ollenkaan olen pahoillani, tilanne kuulostaa silloin aika toivottomalta. Kun taas mies sanoo että haluaa perheen joskus, muttei ole ajatellut vielä ajankohtaa tilanne kuulostaa loistavalle!

Puhuminen on yksi meidän parisuhteen kulmakivi, se sitoo meidät yhteen ja on tehnyt suhteesta näin vahvan että me uskalletaan haluta yhteinen lapsi. Mulla oli vakava vauvakuume jo ennen kun tapasin Tonin, mutta toivoa herätti se, että Toni kertoi haluavansa lapsia tulevaisuudessa.

Musta tuntuu, että miesten biologinen kello tulee n. 10 vuotta naisten jäljessä. Siinä missä nainen alkaa pohtimaan vauva asiaa 25-vuotiaana, mies saattaa olla oikein tyytyväinen elämäänsä lapsettomana 35-vuotiaana. Silti mies ei ehkä koe olevansa koskaan valmis isäksi, ennen kun se hetki on käsillä. Mies kasvaa raskauden myötä samaa tahtia kun se pieni vauva siellä kohdussa. Joka viikko se oppii uutta ja enemmän. Tästä syystä on tärkeää antaa miehelle aikaa.  Vaikka sitä lasta kuinka haluaisi, ei se tapahdu yhdessä yössä. Eikä viikossa. Eikä vielä kuukaudessakaan. Anna miehelle ajattelemisen aihetta vauvan ja tulevaisuuden suhteen, mutta älä hätiköi.

Miten saan insinöörin haluamaan lapsen?

Kerro hänelle tilastot! Etsi dokumentit siitä kuinka iän myötä naisen hedelmällisyys laskee, kuinka Suomen syntyvyys on vaarallisen alhaalla ja kuinka lapsen teossa voi mennä pahimmillaan vuosia vaikka nyky lääketiede onkin edennyt pitkälle. 

Tiivistettynä

Mies on sen lajin eläin, että sen täytyy saada itse keksiä ajatus ennen kun se tuntuu hyvälle. Ajatuksen täytyy käytännössä olla hänen idea, mutta naisena voit pikkuhiljaa hivuttaa niitä ajatuksen murusia miehen mieleen ja odottaa sitä päivää kun mies valaistuu. 

𝐼𝒽𝒶𝓃 𝓂𝒶𝓂𝒾𝓃𝒶 – 𝒩𝒾𝒾𝓃𝒶

Käy kurkkaamassa mun instagram jotta pysyt perässä

uusimmissa postauksissa!

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Niina Mantere

Niina Mantere

Blogin takaa löytyy Niina, 24-vuotias opiskelija, kahden pienen pojan äiti ja yhden miehen avovaimo.

Äitiydestä on tehty tänä päivänä suuri kilpailu ja etenkin nuorten äitien kohtaama kritiikki on kovaa. Siksi mä olen päättänyt paljastaa oman epätäydellisyyteni ja antaa vertaistukea muille täydellisen epätäydellisille äideille, jotka kamppailevat samojen asioiden parissa. Täällä puhutaan äitien kehonkuvasta, opiskelusta vauva kainalossa ja vanhemmuuden haasteista ja parhaista hetkistä. Ainiin ja onhan meillä tulossa häätkin kesällä 2023, jännää!

Ihana saada sut mukaan!

Ota yhteyttä
ihanmamina@gmail.com

Arkisto

X