ihan mamina - Banneri

Viimeiset pari päivää on ollut outoja. Hormonit on vallannu mut jälleen ihan täysin ja se jos joku ärsyttää. Keskiviikkona menin töiden jälkeen suoraan ultraan ja kello oli aika paljon kun pääsin kotiin, olin syönyt viimeksi lounaan puolen päivän aikaa. Kotona huomasin, että jääkaappi huusi tyhjyyttä, olin unohtanut käydä kaupassa. Ärsytyskäyrä nousi samantien ja tunsin kiukunpuuskan lähestyvän. Asiaa ei auttanut se, että instagram ei toiminut ollenkaan! En päässyt kirjautumaan sisään vaikka mitä tein ja yritin, tässä vaiheessa kiukku muuttui hysteeriseksi itkuksi. Mikään ei onnistu.

Keräsin itseni keittiön lattialta ja pyyhin kyyneleet, ei tää maailma tähän kaadu. Koira huomasi mut ja tuli lähelle ja vaati saada huomiota. Huusin koiralle et painuu hittoon siitä, koira kiltisti kipitti omaan petiinsä ja minä purskahdin taas itkuun. Huusin koiralle turhaan. Menin koiran perässä ja rapsutin sitä anteeksipyynnöksi.

Ai mitenniin raskaana olevan kanssa on hankala elää?

Tänään huomasin kotona vessassa käydessä, että pikkarit ja housut oli kastunu aivan läpimäriksi haaroista. Ei oo koskaan aikasemmin ollut päällimmäiset housut jopa ulkopuolelta märät. Soitin heti äitille joka oli just hetkeä aikasemmin lähtenyt meiltä, äippä kääns auton ympäri ja lähti viemään mua synnärille.

 

Synnärillä laitoin paperia housuihin jotta nähtäisi tuleeko vuotoa lisää. Istuin hetken oottamassa – mitään ei enää vuotanut. Pääsin lääkärille joka katsoi kohdunkaulan ja ultrasi. Kaikki oli hyvin ja vauva potki anturia reippaasti. Ilmeisesti erittäin runsas valkovuoto vain kyseessä. Päivystävä lääkäri sanoi kuitenkin, että hyvä kun tulin. Aina pitää tarkistaa asia jos on epäilyä että kaikki ei ole hyvin.

 

Pakko kehua, että olen saanut täällä äitiyspolilla, synnärillä ja naistentaudeissa niin osaavaa ja hyvää hoitoa. Kukaan ei ole koskaan vähätellyt mua tai mun tuntemuksia. Olen kuullut liikaa kauhutarinoita kuinka ei ole otettu tosissaan raskaana olevaa ja on tapahtunut hoitovirhe. Mä tulen ainakin hyvillä mielin kesäkuussa tänne synnyttämään.

 

𝐼𝒽𝒶𝓃 𝓂𝒶𝓂𝒾𝓃𝒶 – 𝒩𝒾𝒾𝓃𝒶

 

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Niina Mantere

Niina Mantere

Blogin takaa löytyy Niina, 24-vuotias opiskelija, kahden pienen pojan äiti ja yhden miehen avovaimo.

Äitiydestä on tehty tänä päivänä suuri kilpailu ja etenkin nuorten äitien kohtaama kritiikki on kovaa. Siksi mä olen päättänyt paljastaa oman epätäydellisyyteni ja antaa vertaistukea muille täydellisen epätäydellisille äideille, jotka kamppailevat samojen asioiden parissa. Täällä puhutaan äitien kehonkuvasta, opiskelusta vauva kainalossa ja vanhemmuuden haasteista ja parhaista hetkistä. Ainiin ja onhan meillä tulossa häätkin kesällä 2023, jännää!

Ihana saada sut mukaan!

Ota yhteyttä
ihanmamina@gmail.com

Arkisto

X