Ihan mamina - Hero Header

Paniikkikassi äkkilähtöjä ja sairaalareissuja varten

Viimeiset kolme kertaa kun olen ollut sairaalassa oon ollut nälkänen, tylsistynyt ja puhelimen akku huutanut punaisella. Ei kiva yhdistelmä. Eilen synnärillä istuessani mietin, että kerta sairaalakassi pakataan valmiiksi äkkilähtöä varten – miksi en pakkaisi myös paniikkikassia.

Paniikkikassi on niitä tilanteita varten, kun joudut kiireellä lähtemään lääkäriin tai sairaalaan etkä tiedä kauan siellä menee. Toimii toki myös tilanteissa missä joudut suoraan töistä mennä vaikka neuvolaan tai ultraan. Paniikkikassissa on kaikki valmiina niin, että voit pyytää miestä tuomaan sen kotoa. Paljon helpompaa kun koittaa neuvoa miehelle kiireessä mitä kaikkea pitää muistaa tuoda.

MUN PANIIKKIKASSIN SISÄLTÖ:

  • Powerbank ja laturin johto
  • Kaurajuomaa, pillimehu tai juomapullo
  • Myslipatukoita
  • Särkylääkkeet ja allergialääkkeet
  • Kuulokkeet
  • Suklaata!
  • Vaihtopikkarit ja siteitä (esimerkiksi lapsiveden/veren vuotamisen takia)

Nämä asiat menee helposti pieneen kassiin mikä on helppo kantaa mukana, kun sairaalakassille ei vielä ole tarvetta. Lisäksi mulla on aina omassa laukussa mukana kalenteri ja neuvolakortti, ilman niitä en mene mihinkään. Aion lisätä paniikkikassiin vauvan synnyttyä tarvikkeita myös hänelle, jos tulisi tilanne lähteä sairaalaan vauvan kanssa.

Eilen pääsin onneksi synnäriltä pois alle kahdessa tunnissa, mutta sitä edeltävä käynti päivystyksessä vei vajaa 6h. Onneksi silloin ystävä toi mulle eväitä heti kun kuuli että jonotan siellä. Meillä kesti myös rakenneultrassa törkeän kauan. Mentiin sinne suoraan töiden jälkeen ja kätilö oli tunnin myöhässä. Toki ymmärrän viivästyksen, mutta ei ole kiva odottaa nälkäsenä ja ilman akkua puhelimessa. 

𝐼𝒽𝒶𝓃 𝓂𝒶𝓂𝒾𝓃𝒶 – 𝒩𝒾𝒾𝓃𝒶

Instagramiin

Onko sulla samanlaisia kokemuksia sairaalassa odottelun tuskasta?

Onko sulla omaa paniikkikassia?

Kommentit

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä