ihan mamina - Banneri

Tuossa muutama kuukausi takaperin spontaanisti avasin läppärin ja näpyttelin korkeakoulujen yhteishaun. Tuli kutsu pääsykokeisiin ja edellisenä iltana hiki valuen katsoin Youtube videoita ala-asteen matikasta (miten ihmeessä lasketaan jakokulmassa). Jollain ihmeen kaupalla sain opiskelupaikan ja aloitan sairaanhoitajan monimuoto-opinnot huomenna!

Mun äitiysloma loppuu maaliskuussa, mutta aion jäädä silti vauvan kanssa kotiin. Opiskelen siis kotoa käsin. Pakollisia lähipäiviä tulee olemaan muutama per kuukausi ja silloin yritetään järkkäillä miehen ja tukiverkostojen kanssa vauvan hoito. Parasta tässä on, että kampus on aivan tuossa 300m päässä. Pääsen siis esimerkiksi lounastauolla käymään kotona. Tällä viikolla kävi kuitenkin huono tuuri. Lapsenvahti sairastui ja mies ehti jo ottaa itselleen yövuorot koko viikoksi. Menen siis aamulla vauvan kanssa kampukselle ja toivon, ettei meitä heitetä pihalle sieltä. Lounastauolla tulen kotiin syöttämään ja nukuttamaan vauvan päiväunille ja herätän miehen yövuoron jäljiltä. Sitten lähden jatkamaan koulupäivää.

Alkaa tuntua, että olen saanut maistiaisia niistä paljon puhutuista ”ruuhkavuosista” (inhoan muuten tuota sanaa). Puoliso on aloittanut juuri oman yrityksen, eli tekee kahta työtä päällekkäin ja minä olen kotiäiti, opiskelija ja somettaja. Siihen päälle on vielä molempien harrastukset ja vauvan hulinat. En kuitenkaan vaihtaisi mitään pois! Tuntuu ihanalle mahdollisuus olla vauvan kanssa kotona, mutta samalla kehittää itseään opiskelujen muodossa.

Ihanaa alkanutta vuotta!

– Ihan mamina Niina

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Niina Mantere

Niina Mantere

Blogin takaa löytyy Niina, 24-vuotias opiskelija, kahden pienen pojan äiti ja yhden miehen avovaimo.

Äitiydestä on tehty tänä päivänä suuri kilpailu ja etenkin nuorten äitien kohtaama kritiikki on kovaa. Siksi mä olen päättänyt paljastaa oman epätäydellisyyteni ja antaa vertaistukea muille täydellisen epätäydellisille äideille, jotka kamppailevat samojen asioiden parissa. Täällä puhutaan äitien kehonkuvasta, opiskelusta vauva kainalossa ja vanhemmuuden haasteista ja parhaista hetkistä. Ainiin ja onhan meillä tulossa häätkin kesällä 2023, jännää!

Ihana saada sut mukaan!

Ota yhteyttä
ihanmamina@gmail.com

Arkisto

X