ihan mamina - Banneri

Rakas asunto, meidän on tullut aika erota. Mulla ei ole ketään muuta (vielä), mutta me ollaan kasvettu erilleen. Et olekkaan sitä mitä halusin, olit vain laastari-asunto. Tarvitsen aivan erilaisen asunnon, joka tyydyttää mun tarpeet. 

Mä olen alkanut todella vihaamaan meidän asuntoa. Ollaan asuttu tässä väliaika ratkaisussa nyt viisi kuukautta ja olen aivan loppu. Asunto on niin pieni, että sitä ei saa sisustettua mitenkään kivasti. Meillä ei ole sohvaa, kun ei sellaista mahdu. Alle neliön kokoinen ruokapöytä ajaa myös mun toimisto-ja meikkipöydän virkaa ja parvekkeelle täytyy kulkea likaisilla vaunuilla keittiön ja makuuhuoneen läpi. Eteinen on käytännössä olohuonetta, joten koko asunto on aina täynnä kenkien mukana tullutta hiekkaa. Suurimpana vikana on se, että kukaan ei saa nukuttua tai rentouduttua. Vauva menee nukkumaan klo 19 ja sen jälkeen asunnossa ei uskalla edes pieraista, kun pelkää vauvan heräävän. Parisuhdetta on hankala hoitaa, kun ei pysty juttelemaan iltaisin sängyssä, makoilemaan sohvalla tai edes harrastamaan seksiä ilman että vauva herää. Yleisin vinkki vauvan nukkumisen suhteen on ollut ”siirrä vauva omaan huoneeseen nukkumaan niin yöt paranee!” Uskokaa pois siirtäisin heti, jos meillä olisi toinen huone. Mun on pakko saada isompi asunto.

Oon katsellut haaveillen rivitaloja oikotieltä. Mun unelma-asunnossa olisi ainakin kolme makuuhuonetta, terassi tai takapiha ja avara keittiö. Haaveilen pääseväni tekemään pientä pintaremonttia itse, jotta asunto näyttäisi meidän kodille. Olen muuttanut viiden vuoden sisään viisi kertaa, enkä todellakaan nauti siitä. Viimeisimpään asuntoon muutin sokkona, en edes tiennyt mihin muutan kun jo pakkasin tavaroita. Koti on mulle pyhä paikka, tarvitsen kodin missä viihdyn tai mun mieliala kärsii paljon. Mistä löytyisi asunto nirsolle?

 

Ihan mamina – Niina

Kommentit (2)

Ihanaa onnea uuteen kotiin! Toivottavasti meilläkin olisi sama kohta edessä 🙂

Samaistun täysin, 7kk vauva-arkea kaksiossa ja voin sanoa että nyt riittää, pyykkejä kuivataan keskellä olohuonetta jossa on myös vaunut, sitteri ja leikkimatto �� Meillä kävi onni ja löydettiin kiva omakotitalo johon kirjoitetaan kauppakirjat tällä viikolla �� Toivottavasti tekin pian pääsette muuttamaan isompaan asuntoon��

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Niina Mantere

Niina Mantere

Blogin takaa löytyy Niina, 24-vuotias opiskelija, kahden pienen pojan äiti ja yhden miehen avovaimo.

Äitiydestä on tehty tänä päivänä suuri kilpailu ja etenkin nuorten äitien kohtaama kritiikki on kovaa. Siksi mä olen päättänyt paljastaa oman epätäydellisyyteni ja antaa vertaistukea muille täydellisen epätäydellisille äideille, jotka kamppailevat samojen asioiden parissa. Täällä puhutaan äitien kehonkuvasta, opiskelusta vauva kainalossa ja vanhemmuuden haasteista ja parhaista hetkistä. Ainiin ja onhan meillä tulossa häätkin kesällä 2023, jännää!

Ihana saada sut mukaan!

Ota yhteyttä
ihanmamina@gmail.com

Arkisto

X