ihan mamina - Banneri

Aina silloin, kun se rakas kumppani on tullut töistä kotiin ja riisunut päivän aikana kengissä muhineet sukkansa makuuhuoneen lattialle, niin että koko asunnon valtaa tajun vievä kaasupilvi alkaa oma verenpaine nousta. Silloin on ihan hyvä hetki hengittää ja miettiä, mitkä kaikki asiat elämässä olisi paljon hankalampaa ilman parisuhdetta.

1. Lattiakaivojen ja viemärien puhdistus

Oksettavin asia ikinä on alkaa putsaamaan suihkun lattiakaivoa sitten, kun huomaa ettei vesi enää katoa lattialta suihkussa käydessä, vaan huomaat seisovasi puoleen sääreen ylettävässä lammikossa. Asia mitä en vain pysty tekemään, vaikka 98% hiuksista mitä viemäreissä on ovat minun.

2. Joutuisin maksamaan hieronnasta 

Mieheni ei juuri koskaan sano mulle, että ”en jaksa hieroa” kun menen valittamaan hänelle kipeitä hartioita. Hän hieroo aina ja ihan ilmaisiksi. Haisevat sukat unohtuu heti, kun saa kunnon hieronnan telkkaria katsellessa.

3. Seksi

Sinkku äitinä seksin hankkiminen(?) olisi mielestäni liian vaivanloista. Sitäpaitsi ekat kerrat uuden kumppanin kanssa on aina ihan kauheita. Kumpikin luulee tietävänsä mistä toinen tykkää, mutta jälkeenpäin molemmat vaan esittää, että oli kivaa. Ei yleensä ollut.

4. Täytyisi aina lähteä itse kauppaan

…tai Mäkkärin autokaistalle. Niin helppoa laittaa kumppanille viestiä, että ”toisitko vessapaperia ja suklaata, kun pääset töistä”. On myös huomattavasti kivempi käydä yksin kaupassa puolison hoitaessa lasta, kun raahata lasta mukana kauppareissulla.

5. Yöllä painajaiseen herääminen

Kun herää yöllä kylmänhikisenä kamalimpaan painajaiseen koskaan ja sydän hakkaa niin, että henkeä ahdistaa on ihan parasta voida raottaa kumppanin peittoa ja käpertyä sinne kainaloon. Kunnes hän alkaa kuorsata..

6. Asuntoon tunkevat ampparit, hämähäkit ja naapurin narkkari

Näiden häätö kuuluu kumppanille.

7. Kipeenä olo

Mikä ihana syy saada palvelua! Ei tarvitse itse käydä apteekissa, ajaa lääkäriin tai hakea herkkuruokaa. Aikaisemmin sitä halusi pysyä piilossa kipeänä (tai krapulaisena) kaikilta ihmisiltä, mutta kumppanin tullessa tarpeeksi läheiseksi on vaan kiva, että joku hoitaa.

8. Sukujuhlat

Varsinkin häät, missä sinut ilman avecia laitetaan istumaan lasten pöytään tai senioreiden seuraan. Ainoa kiva puoli sinkkuna olemisessa häissä on se, jos bestman sattuu olemaan sinkku ja komea.

Ihan mamina – Niina

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Niina Mantere

Niina Mantere

Blogin takaa löytyy Niina, 24-vuotias opiskelija, kahden pienen pojan äiti ja yhden miehen avovaimo.

Äitiydestä on tehty tänä päivänä suuri kilpailu ja etenkin nuorten äitien kohtaama kritiikki on kovaa. Siksi mä olen päättänyt paljastaa oman epätäydellisyyteni ja antaa vertaistukea muille täydellisen epätäydellisille äideille, jotka kamppailevat samojen asioiden parissa. Täällä puhutaan äitien kehonkuvasta, opiskelusta vauva kainalossa ja vanhemmuuden haasteista ja parhaista hetkistä. Ainiin ja onhan meillä tulossa häätkin kesällä 2023, jännää!

Ihana saada sut mukaan!

Ota yhteyttä
ihanmamina@gmail.com

Arkisto

X