ihan mamina - Banneri

Aloitin bloggaamisen tammikuussa 2019, odottaessani esikoista. Olimme juuri palanneet Thaimaan matkalta, missä olin muhinut ajatusta omasta blogista. Halusin päästä purkamaan ajatuksiani raskaudesta ja tulevasta äitiydestä, mistä olin niin kauan haaveillut. Näin syntyi Ihan mamina.

Maaliskuussa 2019 pääsin mukaan Kaksplussan verkostoblogeihin ja blogi alkoi kasvaa mukavasti. Yksittäisiä kävijöitä blogissa oli silloin n. 2500 kuukaudessa ja olin tosi innoissani. Halusin kirjoittaa aiheista, mitä varmasti muutkin esikoista odottavat äidit miettivät. Syntyi postauksia kuten: Ärsyttävimmät asiat mitä ihmiset sanoo vauvakuumeiselleBye bye Boobies! ja Oikeuttaako raskaus kommentoimaan toisen vartaloa?

Blogin täyttäessä 1-vuotta alkuvuodesta 2020 kävijämäärät lähti hurjaan nousuun. Kirjoitin jälleen aroista aiheista ja sain tuntea sen nahoissani. Sain paljon hyvää palautetta, mutta myös kritiikkiä postauksestani Tekeekö vanhemmat ”sitä” perhepedissä? En kuitenkaan kadu postausta, pidän sitä yhä yhtenä tärkeimmistä aiheista mitä olen käsitellyt blogissa. Aiheeseen voisi tehdä jatko-osan!

Keväällä meidän esikoinen alkoi varoittamatta kouristella sylissäni ja meidät kiidätettiin ambulanssilla sairaalaan. Muutamaa viikkoa myöhemmin kouristusten jatkuessa vauvalla todettiin epilepsia. Kirjoitin paljon postauksia sairaalasta lastenosastolta vauvan nukkuessa kytkettynä monitoreihin. Oli jälleen pakko saada ajatukset ylös ja blogi oli siihen ihan huippu apu. Palaan vieläkin vanhoihin postauksiin ja käsittelen tapahtumia niiden kautta. Kiitän itseäni siitä, että kirjoitin kaiken silloin, kun se oli vielä tuoreessa muistissa. 

Olen kirjoittanut myös muista vanhemmuuden asioista, mitä saatetaan yhä edelleen pitää hieman tabuina tai syyllistää äitejä aiheista kuten vauvani on ollut useasti hoidossa, enkä pode huonoa omatuntoa ja en tee itse ruokia vauvalle.

Kesäkuussa 2020 sain tarjouksen tulla bloggaamaan Kaksplussan portaaliin ja olin todella otettu. Ei tarvinnut miettiä hetkeäkään, tottakai halusin mukaan! Nyt opettelen uuden alustan käyttöä ja pääsen kirjoittamaan uusia raikkaita postauksia ja tutustumaan muihin bloggaajiin. Rankka kevät on palkittu!

Kuka minä olen?

Blogin takana häärää Niina, 22-vuotias yhden pojan äiti ja yhden miehen avovaimo. Opiskelen monimuoto-opintoina sairaanhoitajaksi ja olen samalla kotiäitinä 1-vuotiaalle taaperolle. Niin ja kirjoitan tätä blogia! Haaveilemme omistusasunnosta ja säästämme parasta aikaa uutta kotia varten. Rakastan vaunulenkkeilyä, mökkeilyä ja hernemaitokahvia. Tulevaisuudessa haluaisin opiskella seksologiaa, asua omakotitalossa (minkä pihalla voisi hengailla alasti aiheuttamatta pahennusta naapureissa) ja ehdottomasti lisää lapsia – olenhan ikuinen vauvakuumeilija.

Meidät löydät instagramista nimimerkillä @niina.mantere

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Niina Mantere

Niina Mantere

Blogin takaa löytyy Niina, 24-vuotias opiskelija, kahden pienen pojan äiti ja yhden miehen avovaimo.

Äitiydestä on tehty tänä päivänä suuri kilpailu ja etenkin nuorten äitien kohtaama kritiikki on kovaa. Siksi mä olen päättänyt paljastaa oman epätäydellisyyteni ja antaa vertaistukea muille täydellisen epätäydellisille äideille, jotka kamppailevat samojen asioiden parissa. Täällä puhutaan äitien kehonkuvasta, opiskelusta vauva kainalossa ja vanhemmuuden haasteista ja parhaista hetkistä. Ainiin ja onhan meillä tulossa häätkin kesällä 2023, jännää!

Ihana saada sut mukaan!

Ota yhteyttä
ihanmamina@gmail.com

Arkisto

X