ihan mamina - Banneri

Toinen raskauskolmannes alkoi ihanasti. Pahoinvointi oli poissa, turvotus laskenut ja enää ei tarvinnut syödä parin tunnin välein. Olo on taas ihana!

Kehossa on tapahtunut jo paljon muutoksia. Vatsa ei enää turpoa ja katoa itsekseen, vaan pysyy söpön pyöreänä samanlaisena aamusta iltaan. Tissit on myös kasvanut hurjasti. Esikoisen imetyksen jälkeen jäljellä oli pitkään kaksi nahkahanskaa, mutta nyt rinnat ovat taas ottaneet suunnan ylöspäin. Nännejä kihelmöi hurjasti pitkin päivää, kai tissit taas valmistautuvat tulevaan imetykseen. En kyllä valita, olo on taas ihanan itsevarma ja kaunis.

Lue myös: Bye bye Boobies!

Olen paahtanut hurjaa tahtia koulussa nyt muutaman päivän ja keskittynyt paljon opiskeluun. Yhtenä päivänä pitkän koulupäivän jälkeen ajelin kotiin n. tunnin ajomatkaa ja puolessa välissä mun olo heikkeni yhtäkkiä. Tuntui, kun olisin ollut kamalassa kännissä ja nukahtaisin rattiin sillä samalla sekunnilla. Luulen että se johtui päivän mittaan matalasta verensokerista, mikä yhtäkkiä nousi, sillä söin autossa suklaapatukan.

Mun oli pakko ajaa auto heti seuraavan huoltoaseman pihaan, sillä olin ihan varma että nukahtaisin rattiin ja ajaisin vielä kolarin. Huoltoaseman pihassa laskin auton penkkiä hieman ja nukahdin. Nukuin ihanat 7 minuutin pikaunet ja heräsin siihen kun tuntematon mies tuijotti mun poskelta valuvaa kuolavanaa auton ikkunan takaa nauraen. Starttasin auton ja ajoin kotiin naureskellen, kuinka moni muu joutuu nukkumaan päiväunia julkisilla paikoilla raskauden takia?

Lue myös: NT-ultra ja aavistuksia vauvan sukupuolesta

Hassua miten energiseltä oma olo tuntuu nyt, kun raastava alkuraskaus on ohitse. Alku-ja loppuraskaudesta olen kuulemma kamala hormoonihirviö (ainakin mieheni mukaan), mutta tämä raskauden keskivaihe on myös parisuhteelle kivaa aikaa. Nyt kun energiaa riittää haluan alkaa suunnittelemaan hankintoja tulevalle vauvalle, käydä esikoisen kanssa uimassa ja muskarissa ja heti kun tiedän vauvan sukupuolen ryntään shoppailemaan.

Seuraa meitä myös instagramissa @niina.mantere

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Niina Mantere

Niina Mantere

Blogin takaa löytyy Niina, 24-vuotias opiskelija, kahden pienen pojan äiti ja yhden miehen avovaimo.

Äitiydestä on tehty tänä päivänä suuri kilpailu ja etenkin nuorten äitien kohtaama kritiikki on kovaa. Siksi mä olen päättänyt paljastaa oman epätäydellisyyteni ja antaa vertaistukea muille täydellisen epätäydellisille äideille, jotka kamppailevat samojen asioiden parissa. Täällä puhutaan äitien kehonkuvasta, opiskelusta vauva kainalossa ja vanhemmuuden haasteista ja parhaista hetkistä. Ainiin ja onhan meillä tulossa häätkin kesällä 2023, jännää!

Ihana saada sut mukaan!

Ota yhteyttä
ihanmamina@gmail.com

Arkisto

X