ihan mamina - Banneri

Heti muutettuamme asuntoon, missä taapero sai oman huoneen alkoi mielessäni pyöriä lastenhuoneen sisustus. Halusin taaperolle huoneen, missä hän oikeasti viihtyy leikkien, mutta mikä miellyttää myös äidin esteettistä silmää. Mielessäni pyöri kaunis vaaleansävyinen huone, missä yhdistyy vaalea puu ja pastellisävyiset lelut.

Mun aisteja hiveli selata Jollyroomin valikoimaa. Miten niin kauniit lelut ja huonekalut voivat olla samalla niin innostavia lapsen näkökulmasta. Olen melkein kateellinen siitä miten ihana lastenhuoneesta tuli, meidän makuuhuone näyttää niin tylsälle ja valjulle tämän rinnalla.

Huonekalut ja sisustustarvikkeet löysin nopeasti Jollyroomin valikoimista. Meille kotiutui vaalean puun sävyinen talosänky, missä patja tulee lattialle eli putoamisvaaraa ei ole. ”Jalattomuus” oli minulle tärkeä ominaisuus sänkyä valitessa. Haluan, että taapero pystyy pienestä asti kulkemaan sänkyyn ja sängystä pois ilman kolhuja.

Juniorsänky on tällä hetkellä leikkikäytössä ja toimii myös sohvana, sillä taapero nukkuu pinnasängyssä. Talosängystä ollaan rakennettu usein maja lakanoiden ja vilttien avulla ja sänky on helposti maalattavissa. Itse kuitenkin rakastuin tuohon puun sävyyn sellaisenaan. Sänkyyn on ihana käpertyä yhdessä lukemaan kirjaa taapero kainalossa ja rauhoittua yhdessä ennen unille menoa.

Pinnasänky on ilmestynyt meille sukulaisen vintiltä, mutta ehostin sitä uudella maalipinnalla ja Alice & Fox verhokatoksella. Meidän verhokatos on värinä antarctica, eli hieman tuollainen harmahtava jään sävy. Pinnasängyn vierelle halusin hyllyn, mihin saisi himmeän yövalaisimen. Päädyin kirjainvalaisimeen ja samanlainen tullaan hankkimaan pikkuveljelle, kunhan hän on syntynyt ja saanut nimen!

Hei leikkimään!

Keittiöleikit olivat omassa lapsuudessani lemppari puuhaa ja halusin siksi taaperolle leikkikeittiön. Löysin Jollyroomin valikoimista tämän sisustukseen sopivan puisen keittiön, minkä mukana tuli muutama keittiöväline. Taapero on innoissaan keittiöstä ja kantaa usein minulle paistinpannua kananmunalla varustettuna.

Suurimmaksi hittileluksi on kuitenkin valikoitunut tämä kaunis pallomeri. Aamupalan jälkeen taapero ryntää aina omaan huoneeseensa, kiipeää pallomeren pehmeän laidan yli ja sukeltaa peittäen itsensä palloilla. Hetken päästä palloja lentelee pitkin huonetta ja huoneesta kuuluu kikatus. Iltaisin äiti istuu huoneen lattialla ja heittelee palloja takaisin pallomereen, mutta mitä sitä ei tekisi lapsen riemun tähden. Ihania lastenhuoneen sisustusleluja pääset katselemaan lisää tästä linkistä!

PS: Instagramiin @niina.mantere on tulossa arvonta lahjakortista Jollyroomin sisustustuotteisiin!

Kommentit (5)

Olen hämmentynyt 😀 Leikkikeittiön kohdalla Jollyroomissa lukee, ettei sovi alle 3-vuotiaille pienten osien vuoksi, ja verhokatoksessa, ettei saa ripustaa vauvan tai pienen lapsen sängyn ylle.

Heippa! Mistä olet hämmentynyt? 😊 Kaikki lastenhuoneen lelut ja viritykset ovat tietenkin vanhempien vastuulla. Valmistaja antaa omat ohjeistukset, mutta vanhempi tekee päätökset. Meillä ei lasta jätetä vahtimatta leikkimään. Kirjastakin voi haukata palasen tai mattoonkin voi kompastua 🤭

Mistä tuo liukumäki on?

Kaunis huone on 😊

Liukumäki on myös Jollyroomista! Valitettavasti taitaa olla loppuunmyyty ☹️

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Niina Mantere

Niina Mantere

Blogin takaa löytyy Niina, 24-vuotias opiskelija, kahden pienen pojan äiti ja yhden miehen avovaimo.

Äitiydestä on tehty tänä päivänä suuri kilpailu ja etenkin nuorten äitien kohtaama kritiikki on kovaa. Siksi mä olen päättänyt paljastaa oman epätäydellisyyteni ja antaa vertaistukea muille täydellisen epätäydellisille äideille, jotka kamppailevat samojen asioiden parissa. Täällä puhutaan äitien kehonkuvasta, opiskelusta vauva kainalossa ja vanhemmuuden haasteista ja parhaista hetkistä. Ainiin ja onhan meillä tulossa häätkin kesällä 2023, jännää!

Ihana saada sut mukaan!

Ota yhteyttä
ihanmamina@gmail.com

Arkisto

X