ihan mamina - Banneri

Tällä viikolla sain neuvolasta raskaustodistuksen ja pääsen laittamaan Kelaan hakemuksen äitiysavustuksesta. Samalla olen kasannut isyyspakkausta puolisolle yllätykseksi. Mielestäni isyyspakkauksen idea on aivan ihana ja sympaattinen, siitä tulee aivan loistava isänpäivälahja. En malta odottaa, että pääsen sunnuntaina antamaan kasaamani pakkauksen puolisolle.

Kasasin isyyspakkaukseen tavaroita ja asioita sillä ajatuksella, että isä jää sitten aikanaan hoitamaan vauvaa ja taaperoa kun äidillä on omaa aikaa. Isyyspakkauksessa on vauvan ja taaperon hoitoon tarkoitettuja juttuja ja isän hemmotteluun, sekä vauva-arjesta selviytymistä helpottavia asioita. Lisäksi koska on isänpäivä ostin hänelle muutamia uusia paitoja ja boksereita, mitkä tulevat tarpeeseen (olen tarpeeksi kuunnellut valitusta siitä, ettei ole mitään päällepantavaa).

Isyyspakkauksen sisältö:

 • Ainun mam tuttipullo
 • Libero vaippoja
 • Tutteja + tuttinauha
 • Pari miehen suosikki olutta (isänpäivän iltana nautittavaksi)
 • Battery energiajuomia
 • Suklaata
 • Chili pähkinöitä
 • Pillimehuja (taaperolle)
 • ”Pääsylippu Varpajaisiin”
 • Hieronta lahjakortti
 • Hoitovoide vauvalle
 • Kirje ”miksi juuri sinä olet paras isä”

Pääsylippu Varpajaisiin on puoliksi vitsi. Mies toki pääsee juhlistamaan varpajaisia halutessaan, mutta ajankohta sovitaan yhdessä sitten kun vauva on kunnolla kotiutunut meidän perheeseen. Mä olen aina tykännyt juhlistaa pieniäkin ilon aiheita ja vauvan saapuminen on iso sellainen! Varpajaiset on siksi minusta ennemmin ihana asia, kun ärsytystä herättävä (kunhan ajankohta sovitaan yhdessä).

Sinua voisi kiinnostaa myös:

Baby showerit, Gender reveal, push present – meneekö jo yli?

Lastenhuoneen sisustus, mikä houkuttelee leikkimään

Vauvani on ollut useasti hoidossa, enkä pode huonoa omatuntoa

Kommentit (1)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Niina Mantere

Niina Mantere

Blogin takaa löytyy Niina, 24-vuotias opiskelija, kahden pienen pojan äiti ja yhden miehen avovaimo.

Äitiydestä on tehty tänä päivänä suuri kilpailu ja etenkin nuorten äitien kohtaama kritiikki on kovaa. Siksi mä olen päättänyt paljastaa oman epätäydellisyyteni ja antaa vertaistukea muille täydellisen epätäydellisille äideille, jotka kamppailevat samojen asioiden parissa. Täällä puhutaan äitien kehonkuvasta, opiskelusta vauva kainalossa ja vanhemmuuden haasteista ja parhaista hetkistä. Ainiin ja onhan meillä tulossa häätkin kesällä 2023, jännää!

Ihana saada sut mukaan!

Ota yhteyttä
ihanmamina@gmail.com

Arkisto

X