ihan mamina - Banneri

Jes! Tällä kertaa olen pystynyt hillitsemään itseni, eikä vauvanvaatteiden shoppailu ole lähtenyt lapasesta. Esikoiselle ostin aivan liikaa vaatteita ja niistä puolet jäivät käyttämättä, sillä vauva ei puklaillut tai hikoillut ikinä. Mikäli tästä vauvasta tuleekin puklailija saa vaatteita aina hankittua lisää.

Esikoisen vaatekaappi täyttyi nopeasti ihanilla laivastonsinisillä ja meri-teemaisilla vaatteilla. Olin aivan hulluna laivastonsiniseen ja sinapin ruskeaan väriin ja vaatekaapin sisältö oli hyvin ”poikamainen”. Tällä kertaa mun silmiä on eniten miellyttänyt tumman keltainen, ruskea, valkoinen ja musta väri. Olen selvästi siirtynyt neutraalimpaan suuntaan vaatteiden suhteen.

Kun vaatteita ei osta paljoa on mahdollista panostaa laatuun. Meillä puolet vaatteista on kirppikseltä ostettu ja sieltä usein metsästän edullisia ”merkkivaatteita” niiden laadun vuoksi. Harmikseni usein jopa nukkaantuneet merkkivaatteet ovat niin ylihinnoiteltuja, etten vaan voi maksaa niistä sitä mitä pyydetään. Tuurilla löytyy joskus hyväkuntoisia ja edullisia ihanuuksia.

Lue myös: Äitiä ei huolittu mammakerhoon, koska lapsella ei ollut merkkivaatteita

Mun lemppari lastenvaatekauppa on ehdottomasti Lindex. Mielestäni vaatteet ovat hintaansa nähden todella kestäviä ja laadukkaita ja menevät myöhemmin hyvin kaupaksi kirppiksellä. Nettikaupoista ehdoton ykkönen on Zara, vaikka aluksi epäilin vaatteiden laadukkuutta. Nyt voin kuitenkin sanoa, että aivan ihania vaatteita tuli tilattua äitiysavustus rahalla Zarasta.

Yhden lapsen kokemuksella opin myös, että meille ei sovi mitkään söpöt, mutta epämukavat farkut tai vaikeasti puettavat bodyt. Tykkään valita vaatteet mukavan materiaalin ja helpon puettavuuden perusteella. Olen myös hurahtanut täysin merinovillaan sen hengittävyyden ja lämmittävyyden vuoksi ja onneksi lasten mummo on näppärä baby merino- langalla kutoja.

Saattaisit pitää myös:

Sairaalakassi, mitä pakata mukaan?

Tärkeimmät hankinnat talvivauvalle. Mitä hankkia etukäteen?

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Niina Mantere

Niina Mantere

Blogin takaa löytyy Niina, 24-vuotias opiskelija, kahden pienen pojan äiti ja yhden miehen avovaimo.

Äitiydestä on tehty tänä päivänä suuri kilpailu ja etenkin nuorten äitien kohtaama kritiikki on kovaa. Siksi mä olen päättänyt paljastaa oman epätäydellisyyteni ja antaa vertaistukea muille täydellisen epätäydellisille äideille, jotka kamppailevat samojen asioiden parissa. Täällä puhutaan äitien kehonkuvasta, opiskelusta vauva kainalossa ja vanhemmuuden haasteista ja parhaista hetkistä. Ainiin ja onhan meillä tulossa häätkin kesällä 2023, jännää!

Ihana saada sut mukaan!

Ota yhteyttä
ihanmamina@gmail.com

Arkisto

X