ihan mamina - Banneri

Imetin esikoista vuoden verran ja samaa tavoittelen nyt kuopuksen kohdalla. Mulle imetys on tärkeä asia, mutta pidän myös tärkeänä sitä että isä pääsee osallistumaan vauvan hoitoon ilman että minun tarvitsee olla paikalla. Isä saa viettää laatuaikaa lapsen kanssa ja minä pääsen hetkeksi hengähtämään, kun maitohuolto pelaa ilman että tissit on paikalla. Siinä yksi syy, miksi rintapumppu on meidän vauvavuoden tärkein hankinta.

Rintapumppu maidon nostatuksessa

Kuopuksen synnyttyä hänen verensokerit laskivat matalalle, eikä mun maito ollut vielä noussut. On ihan normaalia, ettei maito nouse pariin päivään synnytyksen jälkeen, mutta nyt maitoa tarvittiin nopeasti. Maidonnousua voi nopeuttaa ihokontaktilla, tarjoamalla vauvalle rintaa usein ja stimuloimalla rintoja esimerkiksi rintapumpulla. Mitä enemmän rinnat saa imua ja maitoa poistuu rinnoista, sitä enemmän uutta maitoa muodostuu tilalle.

Pumppasin sairaalassa ahkerasti, jotta saisin maidon nousemaan ja jatkoin samaa kotona. Imetin 2-3h välein ja aina vauvan nukahdettua pumppasin vielä imetyksen päätteeksi. Pelastus oli että kotoa löytyi valmiina Ainu MAM 2in1 Double elektroninen rintapumppu, eikä rintapumppua tarvinut lähteä siinä hässäkässä etsimään pitkin kauppoja. Pääsin heti tarjoamaan vauvalle lisämaitona omaa pumpattua äidinmaitoa ja pumppaamisen myötä rinnat ymmärsivät alkaa tuottaa sitä enemmän.

Ensimmäiset viikot pumppasin aina vauvan ollessa rinnalla. Ainu MAM elektronisella rintapumpulla voi pumpata molempia rintoja samaan aikaan tai pelkästään toista rintaa samalla imettäen. Ainu MAM 2in1 Double rintapumppu on niin hiljainen, ettei edes vieressä nukkuva puoliso häiriinny myöhään illalla tai aikaisin aamulla suoritetusta pumppaamisesta. Pumppaamalla ja imettämällä sain maidonnousua tehostettua, eikä enää tarvinnut miettiä saako vauva masunsa täyteen. Jatkoin rintapumpun käyttöä päivittäin ja pian sain pakastimen täyteen äidinmaitoa.

Äidinmaidon pakastaminen

Olen pakastanut maitoa kahdella eri tavalla erilaisia tilanteita varten. Lyhyitä poissaoloja varten olen säilönyt 40-100ml kokoisia maitoannoksia minigrip pusseihin, mistä maito on nopea sulattaa ja lämmittää vesihauteessa. Ennalta suunniteltua ja pidempää poissaoloa varten olen säilönyt maitoa Ainu MAM säilytysratkaisuun, mikä on uudelleen käytettävä säilytysastia. Tällöin otan maidon jääkaappiin sulamaan ennalta ja silloin isän on nopea kaataa sulanut maito tuttipulloon ja lämmittää mikrossa tai vesihauteessa.

Äidinmaitoa voi kerätä isomman erän jääkaappiin ja pakastaa kaiken kerralla, kunhan pakastaminen tapahtuu saman päivän aikana, eikä lämmintä ja kylmää sekoiteta keskenään. Voit siis pumpata pieniäkin eriä maitoa, jäähdyttää ne jääkaapissa ja yhdistää illalla yhteen Ainu MAM säilytysratkaisuun ja sujauttaa pakastimeen. Säilytysratkaisu kestää siis pakastamisen ja keittämisen ja on ekologisempi vaihtoehto minigrip pusseille. Vauvan kasvaessa säilytysratkaisuun voi tehdä pakastettavia soseita tai siinä voi säilyttää taaperolle naposteltavaa.

Miksi sähkökäyttöinen rintapumppu?

Esikoisen kohdalla en ikinä raaskinut ostaa kunnollista rintapumppua ja se oli iso virhe. Minulla oli suuria hankaluuksia saada tarvittava maitomäärä pumpattua poissaoloni ajaksi. Nännit kipeytyivät pumpatessa tehottomalla ja hankalalla rintapumpulla. Jos saisin palata ajassa taaksepäin ja antaa yhden vinkin esikoista odottavalle Niinalle, se olisi että panosta kunnolliseen rintapumppuun.

Kuopuksen kohdalla olen välttynyt suurelta stressiltä, sillä Ainun tuplapumpulla pumppaaminen on kivutonta ja tehokasta. Saan pumpattua helposti 100-200ml maitoa kerralla samalla tv:tä katsellen. Ainu MAM elektroninen rintapumppu toimii yhdellä latauksella jopa 3 h ja kosketusnäytöllä on helppo säätää kumpaankin rintaan oma imuteho. Vauvan ollessa rinnalla siirryn suoraan pumppausvaiheeseen. Jos taas pumppaan molempia rintoja, käytän herutustoimintoa mikä matkii vauvan tapaa heruttaa rintaa ja käynnistää maidon virtaamisen.

Äidin pikaiset poissaolot

Kaupassa käyntiä tai muuta pikaista poissaoloa varten pumppaan tuoretta äidinmaitoa suoraan tuttipulloon. Tuoreena pumpattu äidinmaito säilyy huoneenlämmössä jopa 6 h, joten isän ei tarvitse sulatella ja lämmitellä maitoa sillä välin kun käyn kaupassa. Ainu MAM 2in1 elektronisen rintapumpun mukana tulee myös käsikäyttöinen pumppu, mikä on helppo ottaa mukaan esimerkiksi anoppilaan ja pumpata pikainen maitoannos valmiiksi Ainu MAM Easy Start pulloon. Ainu MAM tuttipullo 0-koon tuttiosalla on muuten ainoa tuttipullo minkä meidän tutteja vihaava kuopus kelpuuttaa.

Ainu MAM 2in1 käsikäyttöistä pumppua kannan mukana käsilaukussa, jos olen pidempään poissa. Pumpulla pääsen tyhjentämään rintoja ja näin maidontuotanto pysyy yllä, eikä rinnat pakkaannu ja altistu tulehduksille. Isän ja vauvan yhteiset hetket ovat sujuneet hyvin minun poissaollessa. Vauva ei ole kummastellut sitä, että välillä maito tulee pullosta ja sitten taas syödään tissiä. On hellyyttävää nähdä miten isin ja vauvan suhde on syventynyt kahdenkeskisestä ajasta.

ARVONTA! Osallistu Ainu MAM 2in1 Double elektronisen rintapumpun arvontaan kommentoimalla mitä ominaisuutta arvostat eniten rintapumpussa. Onko se ladattava akku, tuplapumppaus, tehokkuus vai jokin muu? Arvonta suoritetaan kaikkien yhteystietonsa jättäneiden kesken 8.6. ja voittajaan otetaan yhteyttä sähköpostitse. Arvon yhden pumpun, arvo n. 199 €. Lue arvonnan säännöt täältä! Arvon myös toisen Ainu MAM 2in1 Double rintapumpun @niina.mantere instagram tilillä.

Kommentit (303)

Ehdottomasti tehokkuus on yksi tärkeimmistä. Esikoisen aikana oli käytössä joku halppispumppu ja sillä kesti ikuisuuden pumpata vaikka tunsi hyvin, että tavaraa olisi ollut tarjolla.

Tuplapumppaus ja tehokkuus, kaksi tärkeää ominaisuutta pumpussa. Nimimerkillä: monta pa……aa testattu.

Ehdottomasti tuplapumppaus ja tehokkuus on tärkeimmät ominaisuudet.

Ensimmäinen lapsi syntymässä tässäkuussa joten ei vielä kokemusta rintapumpuista mutta veikkaisin että tehokkuus olisi itelle tärkein että saisi nopeasti pumpattua maitoa talteen jotta pääsee itse hetkeksi hengähtämään:)

Esikoista 6kk täysimettäneenä ja kokonaisuudessaan 1v4kk imettäneenä koen, että minulle rintapumpussa tärkeintä on pumpun sopivuus itselle 🙂 Ensimmäistä vauva-arkea helpottamaan hankittu, loistavaksi kehuttu pumppu ei mulle sopinut (”istunut”) enkä saanut maitoa herumaan kuin tippoja kerrallaan, joten aika vähiin jäi ne omat hengähdyshetket kodin ulkopuolella. Tässä kuussa alkanee uusi imetystaival kun laskettuaika lähenee, niin ilolla tätä Ainun pumppua kyllä kokeilisin ja ottaisin osaksi arkea 🙂

Esikoista odotan ja uskon arvostavani tehokasta, hiljaista ja helppokäyttöistä pumppua. 😊

Kahden lapsen äitinä pakko sanoa, että tehokkuus! Ei ehdi esikoinen kääntämään koko taloa nurin pumpatessa 😀

Helppokäyttöisyys ja hiljaisuus🥰

Helppokäyttöisyys, sekä hiljaisuus!

Helppokäyttöisyys ja se että sa sähköllä ja ilman sekä vielä käsin.

Hiljaisuus ja tissiystävällisyys! Myös tuplapumppaus äärimmäisen kätevä!

Nyt neljäs lapsi tuloillaan, oma vanha rintapumppu lainassa toisella, jolla pieni vauva – itsellä siis tarvetta uudelle. Neljäskin on tarkoitus imettää, mutta toivottavasti tämä kelpuuttaisi maidon myös esim hörpyttämällä 🙂 pumpattuun maitoon myös näppärä tehdä tulevat murkinat 🙂

Tärkein on tehokkuus ja helppokäyttöisyys. Raskausaikana en raaskinut ostaa sähkökäyttöistä rintapumppua ,joten ostin tyyliin halvimman käsikäyttöisen minkä löysin, tuloksena oli se ,että en ole koskaan saanut pumpattua sillä mitään ja se jäi vain kaapin pohjalle lojumaan. Töihin paluu on muutamien kuukausien päästä edessä ja nyt jo hirvittää,miten saan pumpattua työpäivän aikana maitoja pois kun en heru sille pumpulle mikä kaapista löytyy. Tämä voisi olla pelastus sitäkin ajatellen!

Tärkein ominaisuus on, että ladattavan akun ansiosta pumppu on kätevä ja käytännöllinen. Kaikki ylimääräiset johdot hankaloittavat pumppausta, varsinkin jos vauva on samaan aikaan rinnalla. Kaikki, mikä helpottaa imetystä on enemmön kuin tervetullutta 🙂

Tulen varmasti arvostamaan pumpun helppokäyttöisyyttä, varsinkin harjoitteluvaiheessa.

Helposti pestävyyttä ja sekä helposti koottavuutta💓

Helppokäyttöisyys ja varmasti se, kuten sanoitkin hyvässä kirjoituksessasi, että kuinka paljon se auttaa myös sitä, että isä voi jäädä kaksin lapsen kanssa ja auttaa ruokinnassa yhtälailla ☺️ Esikoista odotamme, ja kaikki on ihan uutta. Kiitos, tämä kirjoitus vakuutti rintapumpun käyttöön 🙏❤️

Tämä olisi upea voittaa, esikoinen tulossa, rintapumpun olemme päättäneet hankkia! Koska juurikin varmasti se helppokäyttöisyys tässä ja molemmat vanhemmat pääsevät osaksi ruokintaa. Upea arvonta 👌

Helppokäyttöinen ja tehokas sekä helposti puhdistettava.

Tehokkuus ehdottomasti, varsinkin jo vanhemman pumpun kanssa on huomannut että tehot eivät enää vastaa uudempien mallien ja siksi pumppaaminen on hankalaa!

Tehokkuus ja tuplapumppaus ovat tärkeimmät ominaisuudet. Vilkkaan taaperon ja vauvan kanssa aikaa ei aina ole niin paljoa käyttää pumppaamisen, joten tämä olisi loistava!

Ladattavuus ja monipuolisuus ovat mielestäni parhaat ominaisuudet.

Rintapumpun täytyy olla mahdollisimman helppokäyttöinen ja hiljainen. Sähköpumpulla pumpataan kotona ja alipainepumppu mahtuu hyvin mukaan hoitolaukkuun jos tarvitsee!

Tällä hetkellä käytössä käsikäyttöinen pumppu, joten sähkökäyttöinen olisi iso helpotus ja muutkin ominaisuudet hyvin toivottuja! 👌

Irrotettavien/pestävien osien vähäinen määrä. Ts. Mitä vähemmän härpäkkeitä sen parempi. 😄

Arvostan itse rintapumpussa hiljaisuutta ja tehokkuutta! Usein pumppaushetki voi sattua tehtäväksi esim. vessassa juhlahumun keskellä tai yöllä sängyssä muiden nukkuessa, jolloin nämä kaksi ominaisuutta ovat todella tärkeät 🙂

Arvostan ladattavaa akkua, että sen voi vaikka autossa ladata. Tuplapumppaus on myös hyvä ja hiljainen ääni.

Tehokkuus on tärkeä ominaisuus 😊

Hiljaisuutta ja näppäryyttä:)

Arvostan tehokkuutta ja helppokäyttöisyyttä.

Tuplapumppaus tuntuu tärkeältä ominaisuudelta sinkkupumpun omistaneena! Tuplapumppaus nostaa pumppaustehokkuudenkin uudelle tasolle. Olen pitänyt myös manuaalisesta pumpusta, joten arvostan myös sitä ominaisuutta. Manuaalinen pummpu tuntuu joskus vaivattomammalta reissussa tai jos pumppauksen joutuu mahdollisesti keskeyttämään.

Hiljaisuus ja tuplana pumppaaminen.. sekä pumppaus suoraan käytössä oleviin tuttipulloihin!

Hiljaisuus ja hellävaraisuus. Ladattava akku!

Tehokkuus ja hellävaraisuus 👍😊

Tehokkuus ja hellävaraisuus 👍😊

Tuplapumppaus tulee kohta tarpeeseen. Aloitan työt ia isä jää kotiin muksun kanssa. Tuplapumpulla saisin nopeasti tauolla maidot jääkaappiin. Nyt käytössä käsikäyttöinen kirpparilöytö. Ajaa asiansa mutta onhan se hidas ja raskas käyttöö.

Tuplapumppaus, säästää aikaa. 😍

Helppous ja tehokkuus! <3

Tehokkuus 👌🏽👌🏽

Helppokäyttöisyys, sillä ei vielä ole pumpuista kokemusta – esikoista odottelen!

Kokemusta ei pumpuista vielä ole. Tärkeimpänä pumpun käytössä olisi isän osallistuminen ruokintoihin jo imetysaikana. Myös isovanhempien mahdollista osallistua paremmin hoitoon. Mahdollisuus myös ottaa mökille jossa ei ole sähköjä.

Tehokkuus ja helppo käyttösyys on kaiken A ja Ö

Vauva on vielä mahassa ja pumppu hankintalistalla, uskon että arvostan eniten helppokäyttöisyyttä

Helppokäyttöisyys on ihan tärkein kriteeri.

Arvostan ehdottomasti nopeutta! Etenkin verrattuna manuaalisen rintapumppuun 😊

Mulla ei ole ollut pumppua vielä, mutta ajattelisin, että helppo peseminen ja kokoaminen ovat itselle tärkeitä ominaisuuksia.

Tehokkuus ja hiljaisuus

Hyvä suppilo osa ja tehokas imu.

Esikoinen tulossa ja helppokäyttöinen pumppu haussa. Hyvä pumppu auttaa varmasti imetyksessä onnistumisessa!

Helppokäyttöisyys ja tehokkuus

Tehokkuus! Ja ladattava akku, ettei tarvitse istua pistorasian vieressä pumppaamassa.

Tehokkuus on yleensäkin sähköisissä pumpussa ominaisuus, jota arvostan 🙂

Arvostan, ehkä eniten sitä miten rintapumppua käyttämällä myös isällä on mahdollisuus olla imetyksessä osallisena. Lisäksi tärkeää minusta on, että pumpussa on hyvältä tuntuva imuote sitä käyttäessä.

Vielä ei kokemusta mistään pumpusta kun ensimmäinen olisi tulossa kuukauden päästä ja tällöin pääsisi harjoittelemaan. Tärkeintä ehkä pumppauksesta se, että isä pääsee syventämään suhdetta pojan kanssa heti alussa. Ja itse saa omaa aikaa kun sitä tarvitaan.
Myös isovanhempien mahdollista osallistua ja hoitaa nuorempana jolloin lapsi oppisi nopeammin muuttuviin ympäristöihin ja siihen että voi olla myös ilman vanhempia.

Vielä ei kokemusta mistään pumpusta, kun ensimmäinen olisi tulossa kuukauden päästä ja tällöin pääsisi harjoittelemaan. Haaveena on tosiaan isän mukaan saaminen ruokintaan ja syventämään pojan ja isän suhdetta, jolloin on mahdollista saada myös omaakin aikaa. Myös täytyy saada käytettyä mökillä jossa ei sähköä ole, joten jos akku ei kestäkkään niin pitkään kuin siellä viihtyy niin on käsikäyttöinen sitten vaihtoehtona.

Pumpun tärkein ominaisuus on tehokkuus. Jos pumpulle heruminen on huonoa, niin pumppaaminen on vain tuskailua.

Tuplapumppaus -> tehokkuus!

tehokkuus ja helppo käyttää ja puhdistaa

Tehokkuus ja tuplapumppaus ehdottomasti. Taaperon ja vauvan kanssa aikaa ei niin paljoa ole käyttää pumppaamiseen, joten mitä tehokkaammin asian saa hoidettua sen parempi!

Tehokkuus ehdottomasti. Tuplapumppausta haluaisin kokeilla.

Helppo ottaa käyttöön ja helppo huoltaa. Manuaslipumppuun tottuneelle sähköinen pumppu olisi luksusta!

Tehokkuus ennen kaikkea

Mahdollisuus tarjota isälle ja vauvalle yhteistä aikaa ja samalla tehdä itse omia juttuja kodin ulkopuolella 💗

Helppokäyttöisyys! 🙂

Tuplapumppaus ehdottomasti. 😍

Tehokkuutta toivon ja helppoutta 😊

Tehokkuus, ja toiseksi nää pienet säilytyskulhot on myös sijoitus!

Vajaa pariviikkoisen hankalan alun kanssa tärkeintä tässä alussa on ehdottomasti ollut saada maito nousemaan. Nyt kun on edes pieneen alkuun pöästy, tärkeintä on pumppauksen helppous ja vaivattomuus.

Pumpun monikäyttöisyys ja säädettävä teho kuulostaa houkuttelevalta. Esikoisen kanssa yritin pumpata käsikäyttöisellä rintapumpulla hyvin vähäisin tuloksin. Seuraavan vauvan synnyttyä tekisi mieli kokeilla sähkökäyttöistä tuplapumppua.

Arvostan hiljaista ääntä ja tehokkuutta samassa paketissa.

Meille on syntymässä esikoinen elokuussa, joten luulen pumpun olevan enemmän kuin tarpeellinen uudenlaista arkea helpottamaan. Arvostaisin kovasti laitteen helppokäyttöisyyttä, toimintojen monipuolisuutta ja hiljaista ääntä. Olemme puhuneet mieheni kanssa että haluaisimme opettaa vauvan myös juomaan maitoa pullosta, jotta isäkin pääsisi syöttämään ja kokemaan sen tuoman läheisyyden ❤ Siten pääsisin myös yksin huoletta piipahtamaan jossakin, kun tietäisin että vauvan ruokailu järjestyy vaikka itse en olisi sillä punaisella sekunnilla paikalla 🙂

Arvostaisin rintapumpun hiljaista ääntä ja monipuolisia toimintoja. Odotan esikoistani ja rintapumpun käyttö vaikuttaisi olevan paras keino saada myös isälle osallisuuden tunne vauvan ruokailuihin ♥️

Hiljaisuus ja helppokäyttöisyys! Tulisi meille tarpeeseen tuo rintapumppu.

Toivon pumpulta helppokäyttöisyyttä ja tehokkuutta.

Yleinen pumppaamisen helppous eli tehokas helppokäyttöinen pumppu.

Ladattava akku on olennainen sähköttömällä mökillä

Minulla on toisen merkkinen hyvin toiminut ja tehokas sähköpumppu, mutta akkukäyttöisyys tai mahdollisuus käyttää käsipumppuna olisi ollut äärimmäisen hyvä ominaisuus. Liikumme paljon autolla ja esimerkiksi pidemmillä automatkoilla mahdollisuus pumpata maitoa ja syöttää lapsi pullosta pysähtymättä olisi ollut useaan kertaan tarpeen. Välillä viiden kuukauden ikäinen utelias poikani on niin kiinnostunut ympäristöstä, että ei syöttytauolla maltakkaan syödä, ja matkan jatkuessa tuleekin nälkäharmistus turvakaukalossa. Myöskin sähköttömällä mökillä olisi ollut mukava saada pumpattua tarvittaessa.

Esikoistaan odottavalle imetystaival on vielä edessä. Paljon olen lukenut ja kuullut pumpuista, helppous ja tehokkuus nousevat päällimmäisenä mieleen, mitkä auttaisivat uuden arjen alkaessa.

5 kk esikoisen äitinä arvostan ennen kaikkea helppoutta ja nopeutta. Nopea lataus, helppo käyttö ja puhdistus 👌

Esikoista odotan en osaa sanoa mitä kaikkea tarvitsen ja imetystä odotan jännityksellä. Helppokäyttöisyys olisi pumpussa tärkeää.

Olisi hyvä apu arkeen kun meillä nyt2 kk ikäinen vauva niin täysimetyksellä mennään ei olla edes vielä kokeiltu pulloa. Mutta tuo helpottaisi jos voisin edes hetkeksi jättää vauvan isin hoiviin ja käydä perheen tyttöjen 8v ja 10v jossakin ja isi saisi vähän aikaa olla pojan kanssa.

Tehokkuus, tuplapumppaus ja helppokäyttöisyys 👌

Esikoista odotan, joten kokemusta pumppaamisesta ei vielä ole, mutta toivoisin pumpun olevan helppokäyttöinen, tehokas ja mahdollisimman hellävarainen.

Itse odotan esikoista, joten pumppaaminen tulee olemaan uusi juttu itselleni! Toivoisin pumpulta helppoutta ja tehokkuutta, jolloin maitoa saisi kerättyä vaivatta talteen.

Arvostan rintapumpussa helppoutta ja tehokkuutta.

Esikoine tulossa niin en osaa tarkemmin sanoa, varmaan tuplapumppu ja sopiva paine, ei liikaa, mutta maito irtoo kuitenkin hyvällä tahilla.

Osien helppoa puhdistettavuutta ja helppoa kokoamista arvostan.

Luotettava peli ja ettei petä kesken kaiken. Pumpun täytyy olla simppeli ja yhdellä kädellä operoitava vekotin. Vaivaton ehdottomasti niin puhdistuksen ja käytön osalta

Toivoisin pumpulta tehokkuutta ja helppoutta!

Pumpulta odottaisin helpotusta arkeen, juuri sillä, että puoliso pystyy ilman minua tarjoamaan vauvalle rintamaitoa. Ominaisuuksista eniten arvostaisin tuplapumppausta.

Tehokkuus on se juttu ettei pumppaamiseen kulu ikuisuus aikaa eikä se tuntuisi vaivalloiselta.😊

Tehokas toiminta ja kivuttomuus 👶

Odotan esikoistani joten en oikein varmasti osaa snoa mikä ominaisuus olisi minulle tärkein. Luulen kuitenkin että tärkeäksi asiaksi nousee tehokkuus sekä hiljainen ääni tulevat olemaan tärkeitä ominaisuuksia. Tämän esittelyn perusteella tämä tuote tulee kyllä vakavasti harkintaan 🙂

Eniten rintapumpussa arvostan tehokkuutta ja plussaa myös siitä, että samaan aikaan voi pumpata molemmat rinnat

Helppokäyttöisyys ja tuplapumppaus, sekä on tärkeää, että pumppu on sähkökäyttöinen.

Helppous, pieni koko ja hiljaisuus

Ehdottomasti sen tehokkuutta ✨

Odotan esikoista ja toiveissa olisi täysimetys osittain pumppaillen. Koitan vielä perehtyä tähän rintapumppu-tuttipullo yms. -viidakkoon! Tuntuu monimutkaiselta, ja että aika perehtyä kaikkeen loppuu kesken ennen kuin syntyy, joten mukava lukea tällaisia kirjoituksia ja vinkkejä toimivista systeemeistä! Kuvittelisin arvostavani rintapympussa tuplapumppaus-mahdollisuutta, säädettävää tehoa, ladattavaa akkua, helposti irrotettavia ja puhdistettava osia (sekä selkeitä ohjeita!).

Tehokkuus ja nopeus on tärkeimmät koska vauvan kanssa on kädet täynnä muutenkin. Tupla pumppu olisi juuri hyvä ja tehokas kun voi pumpata yhtä aikaa.

Helppokäyttöisyys ja tehokkuus. Esikoisen kohdalla oli niin tehoton pumppu, ettö sillä ei tehnyt mitään. Toisen kohdalla on siis uuden tehokkaan pumpun hankinta edessä.

Arvostan tehokkuutta. Viime äitiysaikana tehottomalla pumpulla nyrhineenä en haluaisi siihen enää..

Onneksi luin kirjoituksesi, koska edullinen hinta on tähän asti ollut yksi merkittävimmistä asioista rintapumpun valinnassa. Nyt kuitenkin ajattelen, että arjesta ei kannata tehdä liian hankalaa, vaan tehokkuus ja helppokäyttöisyys menevät edelle. Ehdin vielä syksyä varten tehdä oikean valinnan.

Mukaan otettavuus, laukussa kuljettaminen ja helppo pesu tärkeimmät! 👌🏼

Johdottomuutta arvostaisin! 👌🏼

Esikoinen tulossa ja kaikki uutta ja ihmeteltävää 🙈 arvoisin ladattavaa akkua, hiljaisuutta ja helppokäyttöisyyttä!

Tuplapumppaus ehdottomasti!
Äidinmaitoa 140 litraa luovuttaneena arvostan nopeutta ja ettei pumppaus vie liikaa aikaa muulta yhdessäololta vauvan ja lasten kanssa.

Kesäkuussa syntyy esikoinen, jota toivon voivani täysimettää. Arvostan helppokäyttöisyyttä, muista ominaisuuksista vaikea vielä sanoa kun kokemusta ei ole 🙂

Tehokkuus ja hellävaraisuus

Vielä ei ole käytännön kokemusta, mutta luulisin, että tehokkuus ja mahdollisuus pumpata molemmista samaan aikaan 🙂

Tehokkuutta ja helppokäyttöisyyttä

Vaikuttaa kaikki toiminnot hyviltä!

Imutehon säätö itselle sopivaksi.

Arvostan helppoutta, hiljaisuutta ja huonoilla käsillä sähkötoimintoa. Aina edellisten lasten (7) kanssa olen käyttänyt käsikäyttöistä ja onhan se vaivalloista! Nyt tämän 8. vauvan kanssa toiveissa olisi voittaa tämä pumppu, olisin niin ansainnut jo hieman helpotusta 🙂 La elokuun alussa.

Tuolapumppu (säästää aikaa).

Tehokkuus ja helppokäyttöisyys. Esikoinen syntyy nyt kuun vaihteessa ja hyvälle pumpulle olisi käyttöä!

Odotan esikoista, eikä mitään kokemusta pumpuista vielä ole. Arvelisin kuitenkin, että tehokkuus on kaikkein oleellisin ominaisuus.

Käytännöllisyys on tärkeintä! Usean merkkisiä pulloja on tullut kokeiltua ja olisihan se vaan niin paljon käytännöllisempää, kun voisi pumpata suoraan Ainu MAM pulloon, joka on meidän kuopuksen suosikki. Pumppaus suoraan oikeaan pulloon, eikö tarvitsisi lotrata ja kaadella maitoa pullosta toiseen. Taikka pestä joka kerta ihan niin montaa osaa päivän pumppailujen välillä 😅

Tärkeimpänä ominaisuutena pumpun tuoma mahdollisuus molempien vanhempien osallistua vauvan ruokintaan. Tehokkuus ja toiminnallisuus toki plussaa siihen päälle!

Tuplapumppauksen mahdollisuus ehdottomasti!

Tuplapumppaus ja tehokkuus olisi parasta. Tarkoituksena olisi imettää vähintään vuoden ikään asti ja vauva jää jossain vaiheessa kotiin isän kanssa. Olisi hienoa jos isä voisi antaa äidinmaitoa vauvalle.

Esikoinen syntymässä piakkoin. Kunnon pumpulle varmasti tarve

Kyllä se on ehdottomasti tuplapumppaus. Helpottaa vauva-arkea tosi paljon kun pumppauksessa pystyy säästämään aikaa ja vaivaa. Akku ja johdottomuus myös iso plussa!

Tuplapumppuominaisuus taitaa olla tärkeintä 🤔☺️

Helppokäyttöisyyttä ja tehokkuutta 😊

Käytön miellyttävyys ja tuntuma rinnassa.

Näin esikoista odottavana, en kokemattomana osaa oikein sanoa mitä ominaisuutta eniten arvostaisin rintapumpussa, mutta varmaankin tuota tehokkuutta ja sitä että pumpussa on monia ominaisuuksia ja toimintoja 🙂

Tärkeimpiä ominaisuuksia ovat tuplapumppaus ja tehokkuus.

Arvostan käytännöllisyyttä ja helppoutta

Paras ominaisuus on varmasti sen hiljaisuus!

Varmastikin tehokkuus ja hiljaisuus 🙂

En vielä tiedä

Meille on syntymässä esikoinen elokuussa. Kaikki apu imetyksen onnistumiseksi olisi kultaakin kalliimpaa. 🙂 Arvostan ominaisuuksista eniten helppokäyttöisyyttä sekä pumpun hiljaisuutta, jotta pumppaus ei häiritse lähistöllä nukkuvia. Haluaisin mahdollistaa pumppauksella myös tulevan isän ja vauvan yhteiset syöttöhetket ❤

Ehdottomasti tehokkuus ajan säästämiseksi!

Tehokkuus on tärkeintä, jotta saa maidon tuoreena vauvalle poissaolojen ajaksi. Vauva vasta 3 kk.😊

Nyt kahdeksan kuukautta pumpanneena ottaisin tuplapumppu-mahdollisuuden ilolla vastaan!

Arvostan pumpussa tehokkuutta sekä tuplapumppaus mahdollisuus on varmasti hyödyllinen ominaisuus.

Ladattava akku ja tuplapumppausominaisuus

Uskoisin, että tuplapumppausmahdollisuus olisi itselle arvokkain ominaisuus ajan säästämiseksi.

Tällä hetkellä käytössä manuaalinen pumppu, mutta sähköinen olisi varmasti tehokkaampi niinkuin monet ovat kehuneet. Tuplapumppausominaisuus olis myös plussa !

Tehokkuus ja monipuolisuus (mahdollisuus tuplaan ja imetyksen aikaiseen pumppaukseen) 😊

Helppokäyttöisyys ja tehokkuus!

Tehokkuus ja ladatttava akku olisi mahtava. Nyt käytössä vain käsikäyttöinen pumppu, joka on hidas ja työläs.

Helppokäyttöinen ja hiljainen, ehdottomasti elektroninen pumppu. Manuaalisella menin esikoisen kohdalla ja oli kyllä hankala ja käsi väsyi. Nyt toisen kohdalla panostan tämän artikkelinkin perusteellakin kunnon rintapumppuun. Tämä Ainun pumppu olisi mahtava voittaa 😊

Tuplapumppu on huippujuttu! Pitkän imetystauon aikana ei tarvitse pumpata kahta rintaa peräkkäin.

Kyllä se on tuplapumppaus. Imetys ei tämän kuopuksenkaan kanssa onnistunut. Onneksi maitoa tulee ja tällä kertaa olin etukäteen perehtynyt täyspumppaukseen. Nyt 10viikon ikäinen on saanut koko ajan rintamaitoa. Mutta täyspumppaus olisi kyllä ihan mahdotonta manuaalisella tai kerralla vain yhtä pumppaamalla. Tai ei mahdotonta, mutta mahdottoman väsyttävää ja aikaa vievää puuhaa. Tupla ois tässä ihan ehdoton.

Esikoinen tulossa ja mies ilmaisi että haluaa myös osallistua syöttöihin tuttipullolla, joten etsinnässä eka rintapumppu. Esittelysi perusteella tämä voisi olla erittäin kätevä hankinta. Arvostan helppoutta ja monipuolista köytettävyyttä.

Odotan nyt kolmatta lasta. Vuosia on vierinyt 5 vuotta edellisen imetystaipaleen päättymisestä. Minulla oli tuolloin käytössä myös todella mahtava rintapumppu, joka oli aivan korvaamaton! Arvostan sitä, että pumppu on sähköinen ja tehokas. Ladattava akku on mahtava ominaisuus, jota ei edellisessä pumpussani ollut.

Ladattava akku. Mainitsit myös hiljaisuuden, sekin kuulostaa lupaavalta!

Tehokkuus.

Tehokkuus ehdottomasti tärkein! Meillä philipsin käsikäyttöinen pumppu ja ihan susi… uutta vailla että saisi maitoa pakkaseen ja äiti edes hieman omaa aikaa 😅

Ladattava akku ja tehokkuus on tärkeitä ominaisuuksia.

Helppokäyttöisyys ja tehokkuus 🙂

Tärkeimpimä ominaisuuksina pidän rintapumpussa helppo käyttöisyyttä ja rinnalle mieluisan tuntuista.

Tärkein ominaisuus pumpussa on tehokkuus sekä se, että pumppu on helppo ja nopea kasata pesun jäljiltä.

Nopeus on valttia monikkoperheessä 🙂

Helppokäyttöisyys ja tehokkuus!

Helppous, nopeus.

Itsellä käytössä ollut manuaalinen pumppu. Mutta seuraavan synnyttyä kotona vuosikas, joten tälle tulisi ehdottomasti käyttöä 🥰 meinaan manuaalisella loppuu kädet kesken 🤭

Helppous, nopeus ja tehokkuus on tärkeitä ominaisuuksia. Käsipumpun tilalle olis mahtavaa saada kunnollinen tuplapumppu!

Tehokkuus ja helppokäyttöisyys plussaa!

Odotan esikoistani, joten arvostan helppokäyttöisyyttä ja tehokkuutta! Lisäksi sitä, että pumppua voi käyttää elektronisesti sekä käsin! Vertailujen ja etenkin tämän postauksen perusteella olen melko varma, että jos ei voittoa tule niin tämän sarjan pumppupaketin hankin. 🙂

Tehokkuus ja helppokäyttöisyys!

Tehokkuus on mielestäni se tärkein asia. Tuplapumppaus plussaa!

Tehokkuus ja helppokäyttöisuys ettei pesun jälkeen kokoamiseen tarvitse yliopistotutkintoa 😀

Sähköllä toimivuus ja tehokkuus.

Tehokkuus! 😎

Tehokkuus ja siihen just tuo mahdollisuus pumpata molemmista rinnoista. Mulla nyt vaan yhden rinnan pumppu ja öisin menee aikaa joka taas verottaa unta.

Imuteho

Tärkeimmät ominaisuudet ovat nopeus/tehokkuus ja helposti kasattava. Vauva-arjessa ei ole aikaa säätöön ja tuplapumpulla saa nopeasti hoidettua asian 🙂

Eri säätömahdollisuudet, tuplapumppaus ja pumpun hiljaisuus ! Ladattava akku ! 🙂

Tärkein ominaisuus pumpussa on nopea kasattavuus ja tehokkuus😊

Rintapumpussa arvostan tehokkuuden lisäksi helppoa osien irrotettavuutta/ kokoamista, jotta kaikki osat saa sitten hyvin puhtaaksi tiskattua ja steriloitua.

Helppo käyttöisyys ja tehokkuus ☺

Ladattava akku, helppo ottaa mukaan, hyvä imuteho.

Helppous ja että pumppaaminen on miellyttävää! Tämä kuulostaa juuri täydelliseltä 😍

Helppokäyttöisyys ja tehokkuus! Plussaa myös tietysti jos pumppu ei pidä kamalaa meteliä pumpattaessa. Synnytin esikoiseni keskiviikkona ja tämä pumppu pääsisi välittömästi ahkeraan käyttöön😍🍀

Tuplaominaisuus! 👍🏻

Tuplaominaisuus! 👍🏻

Tehokkuus sekä sähkökäyttöisyys 🤰🏻

Tehokkuutta. Ei ole kahden pienen kanssa aikaa säätää huonolla tehottomalla pumpulla.

Tehokkuus ja ladattava akku😍

Näppäryys!
Tällä tuoreella äidillä on motivaatio AIVAN loppu pumppaamiseen kun käytössä on erittäin epämukava (tai ihan vaan huono) käsipumppu.
Ensinnäkin on mahdotonta löytää sopiva väli pumppaamiseen, johon tuntuu uppoovan aivan liian pitkä aika ja voi sitä turhautumisen määrää kun pullon pohjalla on sen kauhean vähdin jälkeen vain pieni liru. Rinnat kipeytyvät huonosta pumpusta, sekä selkä on kipeä kun väännät väkisin omituisissa asennoissa kädet krampissa jos edes pienen lirun saisi päivittäin pakkaseen talteen. 😀

Tehokkuus ja hiljaisuus 🤫 jos pitää pumpata ennenkö antaa vauvalle rintaa niin jos on hidas pumppu niin ehtii molemmilla mennä hermot 😂

arvostan rintapumpussa imutehoa, tuplapumppausta,nopeuttaa arjessa koska 3 lasta 5v,2v ja 4kk ikäiset vie aika paljon aikaa multa joten tämmönen tupla/kaks osainen ni nopeuttas mun arkea täälä❤️ lisäki vanha pumppu sanoi itsensä irti ja varaa ei ole nyt ostaa uutta jotta saatas pojalla maitoa pakkasee hätävaraks! käsikäyttönen löytyy mutta niiin hidasta tässä menossa pumpata.

Sähköpumppu on ollut haaveissa, kun esikoisen ja kuopuksen kanssa käytetty tähän mennessä käsikäyttöistä 🥰

Noi kaikki on tärkeitä mutta tehokkuus on hyvä

Ehdottomasti tehokkuutta ja käyttömukavuutta😌

Imutehon muunneltavuus 🙂

Se ettei se kipeytä rintoja 😅

Tupla ja teho 👌🏻

Tuplapumppaus. Saa molemmat rinnat tyhjennettyö sillä aikaa kun vauva nukkuu pidempiä unia. Meillä 3viikkonen ja 2.5v taapero niin pumppu helpottaisi elämää kun tällähetkellä käsilypsy on ainoa keino että saisi lapselle lisämaitoa.

Sähköpumppu ja herumistoiminto, sekä eri pumppaustehot on tärkeimmät ominaisuudet.

Tehokkuus 🤩

Käyttökokemusta ei ole, koska esikoista odotan, mutta mitä paljon lukenut kommentteja ja arvosteluja niin tehokkuus sekä monipuolisuus (käsi sekä sähkö). 🥳

Tässä huonolla rintapumpulla pumpatessa olen oppinut arvostamaan tehokkuutta sekä sitä, että pumppaus voisi olla myös kivutonta hyvällä pumpulla. 🙂

Ehottomasti ladattava akku ja tehokkuus!

Ominaisuuksia en osaa sanoa, kun vasta esikoista odottelen! Mutta uskon että tehokkuus ja helppokäyttöisyys olis tän tuotteen avulla taattu😊

Arvostaisin tehokkuutta ja helppokäyttöisyyttä 😍

Tehokkuus ja helppokäyttöisyys❤️

Hiljainen ääni, tehokkuus ja ladattava akku 👌🏼

Ehdottomasti toi et pystyy pumppaa molempia rintoja samaan aikaan! Tällee 2 kuukauden ikäsen poitsun äitinä ei hirveesti oo sitä ylimäärästä aikaa. Vielä kun meillä nukutaan huonosti ja viihdytään melkeempä pelkästään sylissä ni tolla sais nopeesti pumpattua😍

Tehokkuus ja ladattava akku 🙂

Se, että on molemmat manuaalinen sekä sähköinen pumppu. Syyskuussa la ja hyvä pumppu on hankinta listalla.

Tehokkuus ja mukava käyttökokemus ☺️ Kiva olis päästä pumppailemaan pulloon maitoa lyhyemmälläkin varoajalla.

Minulla oli tosi hyvä sähköinen rintapumppu jo esikoisen aikana 12-vuotta sitten ja nyt olisi tarkoitus hankkia kolmatta vauvaa varten myös hyvä pumppu, jotta saadaan vauvaa syötettyä minun poissaollessa niin isä, kun isot siskotkin 🙂

Hiljainen ääni ja tehokkuus tärkeimpiä myös meidän arkeen 🙂

Pumppaustehon säädettävyys ja mahdollisuus pumpata molemmat rinnat samaan aikaan!🙂

Tehokkuus on paras ominaisuus 🙂

Tärkein ominaisuus varmaankin tehokkuus ja helppokäyttöisyys! 🙂

Koska omaa kokemusta rintapumpuista ei vielä ole, arvostan kattavaa tuotearvostelua kuten tässä! Tehokkuus ja samalla hiljaisuus tietysti kuulostaa ummikon korvaan myös mukavalta 🙂

Minulla ei ole vielä kokemusta rintapumpun käytöstä, mutta ajattelisin nyt arvostani helppokäyttöisyyttä ja toimivuutta 🙂

Tehokkuus! Saa nopeasti pumpattua ja ehtii vielä juosta taaperonkin perään 😄

En käyttänyt esikoisen kanssa pumppua ollenkaan, mutta toisen kohdalla olisi kiva, että voisi vauvan joskus jättää muille hoitoon. En oikeen tiedä noista pumpun ominaisuuksista, mutta hiljainen ääni tuntuisi mieleiseltä itselle.

Ladattava akku ja tehokkuus!

Tehokkuus ja mukavuus! Tällä hetkellä käytössä käsikäyttöinen pumppu ja se on sekä hidas että epämukava käyttää niin tää tulis tarpeeseen! 🙂

Oi että tää rintapumppu tulisi niin tarpeeseen! Ehdottomasti tärkeimmät ominaisuudet ovat hyvä akun kesto sekä hiljainen ääni 🙂

Helppokäyttöisyys on mun mielestä tärkein ominaisuus!

Odotan esikoista joten uusi juttu tämäkin. Kaikki toiminnot kuulostaa todella hyvältä ja näppärältä.🤩
Varmasti tulisi olemaan avuksi tulevassa vauva-arjessa.😍

Tehokkuus ja hiljainen ääni kuulostaa hyvältä. 😊

Tehokkuus ja hiljaisuus ehdottomasti!

Helppokäyttöisyys. Ensimmäinen tulossa ja kaikki ihan uutta, joten kaikki apu vauva-aikaan olis tervetullutta 🥰

Paras ominaisuus rintapumpussa on tehokkuus 😊

Mukavuus pumpattaessa. Herutustoiminto myös yksi tärkeimpiä ominaisuuksia.

Tuplapumppaus (joka kyllä tarkoittaa myös tehokkuutta).

Rintapumpun paras ominaisuus on imutehon muunneltavuus vastaamaan sen hetkistä tarvetta, jolloin heruminen tapahtuu parhaiten.

Lokakuussa syntyvän toisen lapsen kanssa varmasti tulisi käyttöön. Tärkein ominaisuus on tietysti se, että juuri omat tissit heruu kyseiselle pumpulle 😅

Tuplapumppu! Jouduin lapsen keskosuuden takia täyspumppaamaan monta viikkoa. Olin hullu kun tein sitä yhdellä sähkökäyttöisellä pumpulla. Edelleenkin olisi tuplapumpulle tarvetta maidontuotannon ylläpitämiseksi.

Hiljainen ääni ja ladattava akku ehdottomasti tärkeimpiä ominaisuuksia! Marraskuussa on laskettu aika joten tulisi kyllä tarpeeseen meidän perheessä 🙂

Tehokkuus, manuaalisen rintapumpun tilalle 🙂 juuri noita omia menoja ajatellen!

Tehokkuus on tärkeintä. Ja muunneltavuus niin että se on myös helppo ottaa mukaan. 😊

Tuplapumppua en ole koskaan kokeillut ja ainakin tällä hetkellä ajatuksena se tuntuisi tehokkaimmalta tavalta saada tarvittava määrä maitoa talteen.

Tehokkuus ja kestävyys!

Tehokkuus ja hiljainen ääni. Nykyinen pumppu pitää niin kovaa ääntä ettei pumppaaminen onnistu telkkaria katsellessa ja on lisäksi hyvin tehotonkin.

Oispa mukava voittaa rintapumppu! Ois käyttöä sille kun lokakuussa syntyy 10 lapsi. Edellinen pumppu taitaa olla jo ihan loppuun käytetty! 😅

Uskoisin, että tärkeintä tulee olemaan helppous. Niin itse pumppaamisen, kuin purkamisen, kokoamisen kuin pesunkin. Esikoinen on saapumassa hetkellä mikä hyvänsä. Minun on tarkoitus jatkaa omia harrastuksia, tulee isä huolehtimaan osan syötöistä. Jos siis kaikki menee niin kuin on suunniteltu.

Tehokkuus on tärkeintä ja hiljaisuus on plussaa!🤗

Tehokkuus!😍 tää voitto ois aivan lottovoitto esikoista odottavalle äidille jolla ei muutoin varaa sähkökäyttöiseen pumppuun ois.🙏🏼

Tehokkuus ja hiljaisuus.Plussaa myös ladattava akku.

Nyt en osaa ominaisuuksista tarkemmin sanoa kun ei ole aiempaa kokemusta rintapumpun käytöstä. Nyt esikoisen laskettu olisi elokuussa 😍

Tehokkuus ehdottomasti

Tehokkuus ja kestävyys. Tänä keväänä syntyneen vauvan kanssa enemmän kuin tarpeen olisi tämä.

Monipuolisuus, se että on mahdollisuus sekä sähkökäyttöiseen että käsikäyttöiseen!

Tehokkuus

Voi kun tietäisinkin vastauksen. Esikoistamme odottelemme heinäkuussa syntyväksi ja jutusta heränneenä toivoisinkin pääseväni tällaisen omistamaan ja helpottamaan arkea. Kiitos jutusta ❤️

Mukavuus pumpatessa ja luontaisen tuntuinen imu, sillä aiempi rintapumppu ei saanut herumaan minulta kunnolla maitoa.

Tärkeintä on tehokkuus.

Helppokäyttöinen, hiljainen ja tehokas 👍

Heinäkuussa esikoinen tulossa, olen lukenut paljon rintapumpuista, ja varmasti helppokäyttöisyys ja tehokkuus ovat tärkeimmät ominaisuudet.

Tehokkuus ennenkaikkea ja hiljaisuus on plussaa.

Esikoinen syntyi helmikuussa ja kaduttaa etten ostanut kunnollista pumppua! Helppokäyttöisyyttä ja hiljaisuutta arvostaisin eniten.

Mun vanha pumppu sanoi juuri itsensä irti eikä kyllä ollut kovin tehokas eikä hiljainen! Arvostan rintapumpussa ensinnäkin sen keksijää sillä olen sektiolla synnyttävä äiti ja sain ohjeeksi yrittää saada lypsettyä maitoa valmiiksi kotona ennen sektioon tulemista koska sektiolla synnyttävillä yleensä maidon nousu on hitaampaa ainakin itselläni.. Mutta en käsin saa lypsettyä kovin paljon joten pumppu ehdottomasti tärkeä jo ennen lapsen syntymää.. Syntymän jälkeen arvostan helppokäyttöisyyttä ja ladattavaa versiota ehdottomasti! Itsellä ei ole ikinä ollut tupla pumppua mutta sellainen kävi mielessä öiseen aikaan kun kuopus nukkui ja rinnat pakahtuivat.. Ja mies tosiaan arvostaa hiljaista pumppua sillä vanha pumppu pitää sellaista ääntä että naapuritkin tietää että lypsyllä ollaan..

Tehokkuus ja helppokäyttöisyys koska ei sitä jaksa taistella toimimattomien vehkeiden kans 🙂

Tehokkuus

Arvostaisin helppokäyttöisyyttä. En onnistunut esikoisen kanssa käsikäyttöisellä pumpulla, joten elektroninen kiinnostaisi, mutta en uskalla tiukassa rahatilanteessa hankkia, jos raha meneekin hukkaan. Kovasti haluaisin kokeilla.

Helppous ja hellävaraisuus 🙂

Mulla käytössä käsikäyttöinen rintapumppu, joka itselläni toimii hyvin. Omia käsiä säästäökseni sähköpumppu olisi kuitenkin huippu ja siksi sellainen tulisi tarpeeseen 🙂

Tuplapumppaus ja tehokkuus. Käsipumpulla ei mulla heru mitään ja nykyisellä yksittäisellä shköpumpulla max 40ml vaikka pumppais tunnin. Tarpeeseen tulisi tupla.

Tehokkuus

Tuplapumppaus ja näppärä koko.

Helppo käyttöisyys ja tehokkuus tärkeitä, hiljaisuus varmasti iso plussa jos puolison nukkuessa tarvitsee käyttää 👍🏼

Hellävaraisuus ja tehokkuus on ihan ykkösasiat pumpussa. Hiljainen toimintaääni olisi kiva plussa.

Ilman mitään aiempaa kokemusta vähän vaikea sanoa, mutta olettaisin, että helppokäyttöisyys, hellävaraisuus ja tehokkuus on ykkösasioita.

Tuplapumppaus ja näppärä koko.

Saa keskittyä imettämisen samalla kun kone pumppaa toista rintaa. Tietysti tupla pumppaus kummastakin rinnasta samaan aikaan on tehokas tyhjennys ennen kotoa lähtöä.

Tehokkuus on tärkeintä ja hiljaisuus on plussaa!🤗

Tehokkuus ja helppokäyttöisyys 👌🏻

Tehokkuus ja hiljaisuus.

Varmaankin se helppokäyttöisyys kun ei ole niistä vielä kokemusta 👍 laskettu aika elokuun lopussa.

Tärkeimpänä tulee ehottomasti tehokkuus ja monipuolisuus!
Itse olen helmikuisen äiti ja ensimmäisen kuukauden ajan itku silmässä imetin. Ensin maito ei noussut ja ne 2-5ml mitä sain tihrustettua ensimmäisinä päivinä eivät riittäneet meidän vauvalle vaan hän tarvitsi lisänä äidinmaitoa ja glukoosia alhaisen verensokerin takia.
Sitten kun maito nousi niin huomasin että kaikki paikat olivat märkinä imetyksen jälkeen ja todella tarkoitan kaikki. Sänky, sohva, minä, vauva, tukityynyt, peitto, viereinen lattia sekä lähellä pysyttelevä koira.. Jokaisen imetyksen jälkeen oli pakko käydä suihkussa, joten aika nopeasti siirryin täyspumppaukseen ja huomasin tuottava I vuorokaudessa 1,6 litraa maitoa. On tullut monet kerrat itkettyä rintakivuissa kun olen yrittänyt venyttää pumppausväliä ja saada maidontuotantoa kuriin.
Tämä tulisi siis todelliseen tarpeeseen ja parantaisi elämänlaatua. Vaikka tilanne on omalla kohdalla vaikea, on itselle kuitenkin tärkeä täysimettää mahdollisimman pitkään ❤️

Helppokäyttöisyys myös osien pesun ja steriloinnin suhteen

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Annetut tiedot näkyvät vain blogin ylläpitäjälle. Vastanneiden nimi- ja osoitetietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Lisätietoja Otavamedia Oy:n rekisteriselosteesta

Niina Mantere

Niina Mantere

Blogin takaa löytyy Niina, 24-vuotias opiskelija, kahden pienen pojan äiti ja yhden miehen avovaimo.

Äitiydestä on tehty tänä päivänä suuri kilpailu ja etenkin nuorten äitien kohtaama kritiikki on kovaa. Siksi mä olen päättänyt paljastaa oman epätäydellisyyteni ja antaa vertaistukea muille täydellisen epätäydellisille äideille, jotka kamppailevat samojen asioiden parissa. Täällä puhutaan äitien kehonkuvasta, opiskelusta vauva kainalossa ja vanhemmuuden haasteista ja parhaista hetkistä. Ainiin ja onhan meillä tulossa häätkin kesällä 2023, jännää!

Ihana saada sut mukaan!

Ota yhteyttä
ihanmamina@gmail.com

Arkisto

X