ihan mamina - Banneri

Meidän perheen ”en keksi mitään ruokaa” tai ”ruoka johon löytyy aina ainekset kaapista” on tonnikalakastike. Tätä perus tonnikalakastiketta saa muokattua helposti ja meidän perheen lempparit on sweet chili tonnikalakastike, kolmen yritin tonnikalakastike tai fetajuustolla höystetty kastike. Tonnikalakastikkeen lisukkeeksi sopii parhaiten riisi, mutta myös pasta ja nuudeli toimii loistavasti. Teen yleensä isomman määrän kastiketta ja syön sitä ensin riisin ja seuraavana päivänä muun lisukkeen kera.

Tonnikalakastike syntyy muutamasta aineksesta ja mikä parasta nämä kaikki ainekset säilyvät kaapissa pitkään. Eli tämä on loistava ”pahan päivän” ruoka ja kaiken lisäksi edullinen. Ruoka valmistuu vartissa ja maistuu myös taaperolle. Halutessasi saat kastikkeesta pehmeämmän sauvasekoittimen avulla.

Ainekset

  • Tonnikalaa öljyssä 2prk
  • Mutti kirsikkatomaatti säilyke 1prk
  • Valio sweet chili ruokakerma TAI Valio kolmen yrtin ruokakerma
  • Arla Apetina välimerellinen juusto
  • Valkosipulin kynsi
  • Mustapippuria

Paista tonnikalat ja murskattu valkosipuli pannulla. Lisää kirsikkatomaatti säilyke ja mausta pippurilla. Kaada sekaan ruokakerma ja halutessasi juusto ja anna kiehua hetki. Nauti riisin, pastan tai nuudelin kera. Lisää reseptejä: Taaperon suosikki, helppo ja nopea lasagne // Porkkanasämpylät, jota vieraat ja taaperokin rakastavat // Herkullinen kesäkurpitsavuoka mozzarellalla

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Niina Mantere

Niina Mantere

Blogin takaa löytyy Niina, 24-vuotias opiskelija, kahden pienen pojan äiti ja yhden miehen avovaimo.

Äitiydestä on tehty tänä päivänä suuri kilpailu ja etenkin nuorten äitien kohtaama kritiikki on kovaa. Siksi mä olen päättänyt paljastaa oman epätäydellisyyteni ja antaa vertaistukea muille täydellisen epätäydellisille äideille, jotka kamppailevat samojen asioiden parissa. Täällä puhutaan äitien kehonkuvasta, opiskelusta vauva kainalossa ja vanhemmuuden haasteista ja parhaista hetkistä. Ainiin ja onhan meillä tulossa häätkin kesällä 2023, jännää!

Ihana saada sut mukaan!

Ota yhteyttä
ihanmamina@gmail.com

Arkisto

X