ihan mamina - Banneri

Olen koko kesän haaveillut rantapäivästä. Rannalle lähdössä mulla on kaksi ongelmaa. Ensinnäkin on ollut niin polttavan kuuma, että en ole halunnut viedä 4kk ikäistä vauvaa rannalle. Toiseksi en ole uskaltanut lähteä yksin 2-vuotiaan ja 4kk ikäisten lasten kanssa, sillä esikoinen hurjana vesipetona ei suostu poistumaan järvestä kun kerran sellaisen näkee. Hän siis tarvitsee yhden aikuisen täyden huomion kun vettä on näkyvissä.

Aamulla anopin soittaessa olin heti valmis lähtemään rannalle hänen kanssa. Haimme evääksi kaupan paistohyllyltä pikku-pizzoja, mansikoita, mustikoita, mehua ja vissyä. Esikoinen kulki rannalla kävellen ja kuopukselle otettiin rattaat. Kuopus oli nyt ensimmäsitä kertaa Bugaboo rattaiden ratasosassa vaunukopan sijaan. Vaikka vauva ei osaa vielä istua asento vaikutti hyvältä kun taittelin pyyhkeen selän alle tuomaan tukea ja pidin ratasosan asennon makaavana. Rakastan Bugaboo rattaiden jatkettavia kuomuja. Vauvan saa kokonaan kuomun alle suojaan auringolta, mutta ratasosan avonaisuuden ansiosta rattaissa kiertää ilma hyvin. Lue: Meidän sisarusrattaat, Bugaboo donkey duo

Valittiin vahingossa ihan loistava päivä rantsulle. Oli ihanan lämmin keli, mutta aurinko oli sopivasti paksun pilviharson takana. Täällä on viime päivinä ollut tuskaisen kuuma ja kostea ilma, oli siis kiva päästä rannalle hengittämään kunnolla. Pilviharson ansiosta vauvaa uskalsi pitää viltillä katselemassa vedessä touhuavaa isoveljeä. Tietenkään pilviharso ei suojaa täysin uv-säteilyltä. Vauvalla oli pitkähihainen body, hattu ja harso jalkojen päällä, mutta pilvisyyden takia aurinko ei päässyt paistamaan silmiin tai kuumentamaan vauvaa. Nämä Zarasta ostetut valkoiset perus bodyt ovat ihanan ohuita ja hengittäviä. Esikoiselle paras hankinta on ollut Reiman uv-uimapuku ja hattu. Ei tarvitse miettiä aurinkorasvoilla läträämistä, sillä uv-puvussa on pitkät lahkeet ja hihat.

Seuraa meitä myös Instagramissa @niina.mantere

Kommentit (1)

Mä hankin viime kesänä uv-teltan vauvan takia. Oli kiva olla pihalla ja rannalla, kun sai vauvan aina varjoon. Tänä kesänä ei olekaan enää tullut sitä käytettyä, mutta teki kyllä viime kesästä mukavamman.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Niina Mantere

Niina Mantere

Blogin takaa löytyy Niina, 24-vuotias opiskelija, kahden pienen pojan äiti ja yhden miehen avovaimo.

Äitiydestä on tehty tänä päivänä suuri kilpailu ja etenkin nuorten äitien kohtaama kritiikki on kovaa. Siksi mä olen päättänyt paljastaa oman epätäydellisyyteni ja antaa vertaistukea muille täydellisen epätäydellisille äideille, jotka kamppailevat samojen asioiden parissa. Täällä puhutaan äitien kehonkuvasta, opiskelusta vauva kainalossa ja vanhemmuuden haasteista ja parhaista hetkistä. Ainiin ja onhan meillä tulossa häätkin kesällä 2023, jännää!

Ihana saada sut mukaan!

Ota yhteyttä
ihanmamina@gmail.com

Arkisto

X